Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ocasanica of, nu stiu ce sa zic..ai dreptate o groaza de chestii...si nici nu stii daca e ceva; kk are vreun miros aparte, ceva?Mai bine faci o analiza.
Am vazut si eu in sfarsit pe Andrei de Missmj..superba poza in 2, pe Soniuca cu ochii aia superbi; am vazut multi pui frumosi, numeioana a pus poze cu o fetitaaa superba, Iris e delicioasa, dar ea nu a mai scris...

roxx ca uitasem..rpbert merge la gradi privata deocamdata, la cea de langa tine; din toamna speram la stat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Monica..si Clara e numai frichi-frichi chiar si dupa masa, se impinge in picioare, in mine, in maini...ce e drept ea intotdeauna a fost foarte activa in sensul ca sta in patut 2 ore si e numai cu mainile si picioarele pe sus, uneori ofteaza de oboseala..si eu ma oftic..ca slabeste..

eu nu am dat ceai la fata deloc, am incercat de coloci dar a refuzat si am renuntat..sa incerc apa...sau nu e neaparat nevoie..ea inca papa lp si lm ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Fetelor, va iubesc!
Nici nu stiti cat bine imi faceti ca ma incurajati!
Trebuie sa incetam sa acceptam sa ne controleze, cu sotul e mai greu, ca el a fost copil mai..nedorit, asa, fata de frate-so care e mai mare, si toata viata lui a incercat sa le demonstreze cat de bun e el. Si, desi e mai "ajuns" decat fratele lui, mai stabil, mai echilibrat, etc etc, toate fara niciun ajutor, ai lui tot nu il apreciaza si il critica pentru tot felul. Si el, desi intelege ce se intampla si stie ca am dreptate, nu poate sa ia atitudine, probabil de teama de a nu fi respins clar, avand in vedere ca planeaza, de 28 de ani, asupra lui, tendinta asta din partea lor. Il iubesc foarte tare si ma doare sa il stiu ca sufera,de asta nici nu prea ma trage inima sa il oblig in vreun fel sa fie mai ferm. Partea buna e ca el nu se supara pe mine daca pun piciorul in prag cu ei.
M-ati ajutat mult si exprimadu-va parerile despre sucurile de fructe la varsta asta.
Anka, . Imi inchipui ce simti. Acum un an nu m-as fi putut pune in pielea ta. Dar acum am ajuns sa sufar deodata cu toate mamicile care trec prin necazuri, boli ale bebeilor sau doar temeri.
Abramburika, sa intri mai des sa ne povestesti cum decurge sarcina. Desi mie nu mi-a placut perioada, recunosc ca ma incearca emotiile cand imi amintesc asteptarea din cele 9 luni...
Doloress, si eu as fi capabila de acte din astea de "eroism", cu musiu e mai greu, el e mai panicos: "cum sa ducem copilul acolo?" Dar sunt sanse sa il fac sa se mai relaxeze, avantajul meu e ca el ma considera o mama buna! Mai buna decat ma consider eu insami
Am aberat destul! Concluzia e aceea scrisa la inceput: imi sunteti dragi, dragi!
In alta ordine de idei: stie cineva ce solutie de spalat obiectele sanitare din baie nu necesita atat de multa clatire cum necesita CIF, de ex? Ca indiferent de cat as pune, tot stau sa clatesc de o mie de ori.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Deea- haha, si eu ascultam in liceu dar m-am mai copt, tati vad ca deloc. Inutil sa-ti zic ca in fata la masina (aici ai voie sa-ti pui ce vrei) o sa am in curand coperta single-ui God Save the Queen. Si eu care voiam sa pun semn in spate cu Baby on the Board.

LORICH - succes Robertelului la gradi, sa nu mai adune virusei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Va pe toate tare, tare!

Ce sa spun despre burtica. Ea decurge bine, cred. Eu sunt cam aiurea cu starile mele. Sincer, am momente cand resping cu gandul aceasta sarcina, dar partea buna e ca imi trece apoi. Si imi displace ca gandesc asa. Insa nu am ce face. Ca or fi hormonii de sarcina, ca or fi starile astea de rau fizic (na, am fost invatata cu binele, la nici una din sarcinile trecute nu m-am simtit asa), ca e frica mea permanenta legata de sarcina (eu imi dau silinta sa fiu pozitiva, da' nu imi reuseste mereu), ori toate impreuna, imi creeaza o stare de nervi care nu imi e caracteristica si nu imi place.
Ceea ce stiu sigur e ca o astfel de decizie (un alt bb) nu as mai fi luat-o in mod constient, cu trecerea timpului. Asa ca, mai bine ca s-a intamplat asa, pe nepregatite. Daca D-zeu o vrea sa am 2 copilasi, atunci asa sa fie!

V-am plictisit atata cu sarcina mea ca sa intelegeti cam in ce ape ma scald. Dar o sa fie bine.

In rest, nimic nou .. joi am ecografia lunara, iar pe 7 iunie amnio.

Silvia e bine, ne distram cu ea pe ici pe colo, unele fete au vazut pozele pe FB. A facut de Paste o boala a copilariei (a 5-a boala), deci am mai bifat una. Acum e bine.

Astept si sper sa mergem in vacanta ...

rox - sunt bestial de frumoase (si bune, sunt convinsa) torturile!!

anka - sufar si eu alaturi de tine. Desi conditiile erau altele (S. mai mare), am suferit si eu ca un caine cand a intrat la gradi. Deci, te inteleg bine. Partea buna e ca trece, o sa fie bine, ai sa vezi. Iti doresc bafta in continuare si acomodare cat mai usoara.

Acum ne indreptam catre piscina cu mandra mea inotatoare de soi.

Va doresc o seara cat mai placuta si linistita!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Andutza - brrr ce ma "inervez cu nervii" cand aud de specimene de-astea de soacre. Si-a mea e la fel. Am mai povestit eu. Dar eu numai de-a naibii nu fac ca ea. Ceva e sa-si dea cu parerea si altceva e sa-ti impuna ca "asa trebuie".
La mine nu avea P nici o luna si ma intreba ca daca mai astept mult pana-i dau supa de legume. I-am zis frumos ca nu am nici un gand si ca pana la 6 luni nu vede altceva decat LM. Bineinteles ca a mai intrebat de 5 oi intre timp si mi-a dat si exemple...
Intre timp am mai citit, m-am mai documentat si m-am hotarat ca o sa incep usurel de la 5 luni. Acum 2 zile ne-am luat scauneleul de masa... deci pregatiti suntem!
Cine o schema de divesificare ceva,., sa mi-o arate si mie!

Ocsanica... din pacate si tu ai un dr ca majoritatea din tara asta... baga preventiv tona de medicamente... de toata jena. Mai cere o parere si la altul... Tinem pumnii sa fie bine!

Anka - saraca de tine si de micutul de bubu. Tot timpul te-am vazut ca o persoana mai dura care a rezistat in luarea unor decizii grele pe care multe dintre noi n-am reusit sa le indeplinim pana la capat.
Mi se rupe inima imaginandu-mi ce trebuie sa fie in sufletul tau.
Suntem aici pentru tine.
Urmam si noi - mai devreme sau mai tarziu.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ocsanica, ti-am trimis PM!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

irinuka
www.herdea.ro/dr/medicale/28/regim_alimentar_la_varsta_de_4-6_luni" target="_blank">diversificare
e pe luni

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ce ploaiee! cu piatra

roxx, ce torturi "profi" faci tu. arata superb..mai ales cele cu martipan. sa ne povestesti si noua cum se fac..un link ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

"e mai si inca ma simt tanar..."

bine v-am gasit in luna mai, fetelor.

Madalina si Fluturas, felicitari pt micii crestini. sa fie cu noroc!

La Multe lunite sarbatoritilor de azi!

Noi ne dezmortim incet din raceala/gripa, ce-o fi fost. Sunt restanta la citit, dar ma bucur sa vad ca s-a dezmortit atmosfera pe aici, ca a inceput lumea sa scrie mai mult.

Si ma alatur apelului general: Ziki, unde umbli?

Bafta multa la pregatiri fetelor care au botezul we viitor!

Mergi la inceput