Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Of Anka, multa putere si multa sanatate la bebe.
Si io am incept sa vin la birou (de aici scriu si acum) cam de o luna, dar vin asa, 1-2 ori pe sapt si atunci sta soacra cu bebe. In rest de acasa, lucrez pt mine si am putin mai multa libertate...
Sunt inca pe lista de asteptare la cresa, ca ei voiau sa o duc acolo din martie, cand avea bb o luna jumate...atunci i-am amanat iar acum...astept dar sincer nu prea-mi vine sa o duc, asa ca astept foarte rabdatoare...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna ziua!

Anka, mi se strange inima cand citesc ce scrii...cand ma gandesc ce e in inima ta...Multa sanatate la puiut si poate totusi gasesti pe cineva sa stea cu el acasa cat e racit...Doamne ajuta!

Mirela, la mine fata zilele trecute mi-a facut asa:refuza biberonul si-o tinea o gura. Dupa vreo ora mi-a venit ideea sa-i dau un pic de ceiuc. Surpriza: a baut pe nerasuflate si dupa juma de ora mi-a mancat laptic. Acuma tu faci cum vrei, eu doar ti-am povestit ce-am patit eu.

Felicitari ptr crestinare fluturas si madalina.

Mai, a mea e atat de agitata de vreo cateva zile de zici ca nu-i adevarat! Dupa ce papa si o ridic incepe frecusul de parca vrea sa se urce in capul meu. Nu sta o sec.Ai vostri cum sunt?? A! si dupa puseu, de ieri, a inceput gangureala: vb cu ea si-mi raspunde!

Andutz, te inteleg perfect. Si la mine soacra-mea se baga cu botezul, dar eu am noroc ca socru-meu o mai potoleste.Acu ne certam de la tort:eu vreau sa-l comand, ea vrea sa-l faca..."Ce??? Eu nu fac tort bun?? ce sa dai atata ban pe chimicale?"...TRe sa-l conving pe sot si el pe soacra...Ufff...

Gata, se trezeste...azi mi-a dormit doar cate 5 min..

La multi ani sarbatoritilor!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna ziua si de la noi; sunt un pachet de nervi, trebuia sa ii fac vaccin strumfitei (prevenar ca nu l-am facut la 2 luni cu infarixul ca mi-a fost frica de reactii) si fata mea de aseara a facut kaka super super moale (eu zic ca este diaree, sotul ca nu ca este doar mai moale asa) si in dimineata asta la fel ; o suna pe doctorita si incepe asta (ca m-a umplut de toti nervii) da-i si debridat si smecta si enterol ca sa nu pierd timpul fara rost (ati auzit da sa nu pierd timpul); mi-am iesit din minti pai cum sa ii dau toate astea si atunci cand o sa aiba cu adevarat ce o sa mai fac??? ca din ce am citit ar trebui sa aiba scaun super moale la fiecare masa (asa am citit eu); acum cred ca am stimulat-o si eu sa faca asa de des (ieri a avut 3 scaune din care doar unul cu "probleme" ca i-am tot luat temperatura, ca mi se parea ca are niste muci si ma gandeam ca facem si vaccinul si sa nu patim ca randul trecut cand am facut febra; offffffff.....
apoi m-am mai certat si cu sotul ca o sa se supere doctorita daca nu respect ce spune ea ;
de fapt eu vroiam sa va spun ca este superrrrrrrr tortul tau roxx si ca vreau si eu reteta (daca se poate);

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

monika nici ceiut nu vrea
l am incercat cu tot ce aveam prin casa
pana la urma a halit 3 masuri de lapte cu una de cereale
cred ca l a razbit foamea
amu pe la 6 le fac iar laptic, ca se fac 4 ore de la ultima masa
sunt curioasa daca manca

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello!

Roxx, super torturi.
Anka...ce sa-ti spun...ca numai tu stii ce e in sufletul tau...

Felicitari bebeilor crestinati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANKA- , of, e greu! Ma doare sufletul pentru voi! Si cu imunizarea, asta e cresa, comunitatea, chiar daca ii duci la 3 luni sau la 3 ani, tot prin aceleasi faze trec. Depinde de organismul lor, de bagajul genetic. Al meu 6 luni n-a avut nimic, apoi una dupa alta : pneumonie, rosu in gat, otita. Dar tot il consider tare caci iarna asta n-a facut absolut nimic. Adica numai muci si tuse, insa nu febre si antibiotice sau infectii.

ANDUTA- imi pare rau, si eu am parinti destul de controlanti, de aceea ne-am mutat asa departe, hahaha! Nu cedati deloc. Eu cedam mai mereu pana cand al meu sot a zis GATA, trebuie sa invete odata si-odata ca nu mai suntem copii, ca suntem adulti responsabili, capabili sa ia propriile decizii. Si au fost ceva frictiuni pana s-au invatat, dar s-au invatat pana la urma. Daca cedati, asa o sa va faca mai mereu. Daca nu cedati o sa invete, desi dureros pentru ei, ca fiul lor e o fiinta aparte de ei si nu un atasament. Pentru multi parinti e greu sa invete chestia asta, care totusi ar trebui consitentizata inca de la nasterea copilului.
Cat despre diversificare, da-i sa citeasca din recomandarile Organizatiei Mondiale de Sanatate. Sucurile de fructe mai ales sunt acide, pe langa ca ii pot deranja stomacelul, nu au deloc aportul pe care il are fructul in sine. De ce sa inlocuiesti o masa de LP in care are toate vitaminele si mineralele posibile, cu o substanta care are doar una sau doua vitamine la varsta asta? Eu nu i-am dat copilului suc de fructe, mi se pare mai sanatos fructul sau piure-ul de fructe. Si ieri la petrecere am fost tare incantata sa vad ca era singurul copil care cerea apa si nu porcaria de suc care ne-au dat-o aia si care avea o tona de zahar in ea. Bine, al meu acuma nu mai mananca nici fructe deloc. Dar decat sa-l vad imbuibat cu tot felul de sucuri dulci, mai bine deloc.

Vazut super-poze ...de VAS- ai doi copii superbi!!! ce ochi frumosi!, de BEBELUSI- alta familie frumoasa si implinita, am vazut ce poate face ANDREI DE CARMEN dupa puseu, wow, se grabeste, nu se-ncurca..., am mai vazut pe KRISTIAN de FOXY ce bascute faine are el, al meu nu suporta nimic in cap, nu stiu ce ne-om face la vara la soare. Am mai vazut-o si pe Soniuta, care seamana cu mami, si pe EDU de SHINES, care mi se pare ca aduce si cu tati un picut. A, si pe SHUBULINA la botez, sexy mama!

Suntem niste frumoase cu bebelusi si mai frumosi, ce sa mai vorbim!

Felicitari buburuzelor increstinate, de MADALINA, De FLUTURAS, asteptam si noi, saptamana viitoare marele eveniment!

ANDUTA - si noi neimbracam casual. Al meu sot cel putin nici macar o vesta, nici macar un papion, o cravata, acolo, nimic! El e punk - in pachesti si in camasa si pantaloni de la G-star cu tot felul de buzunare prin tot felul de locuri. Acuma avem si noroc ca media de varsta e 30 de ani la botezul nostru. Stai sa vezi ce muzica pune, Sex Pistols si Toy Dolls. La Patrick a pus AC/DC si era si mama si matusa-mea, se uitau saracele ca la felul 14!
DAr noi oricum nu avem toate tiglele pe casa, sambata am fost la un bar din asta gen berarie cu copii, intr-o harmalaie de nedescris, sa ne vezi cu scoica si cu carutul, si cu Patrick dupa noi. Pe niste prieteni de-ai nostri intr-o seara i-a dat afara cu copilul de acolo. Pe noi de data asta ne-au primit, ca era totusi 4 dupa-amiaza, e mai liniste asa. Seara se incing spiritele.
Mai funny am fost eu, care ceream bere fara alcool intr-un loc unde se face bere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

A, si nu va mai zic ca am scos si copilul sa-l alaptez. Prima data e mai greu, oricum numai noi romanii avem ideea asta, ca se uita lumea si ce zice, nu se uita nimeni la mine. Asa ca mai repetam experienta, mai ales ca le-a placut copiilor, si lui Patrick si lui Kevin care a dormit continuu.

Ieri am sarbatorit cupilul cel mare la spatiul de joaca, a fost fain ca a fost vreme buna afara, asa ca nu era nimeni la spatiul de joaca, numai noi si inca o familie care mai sarbatorea o fetita. S-au jucat copii pana au cazut lati. Tatii s-au jucat si ei si s-au tavalit pe jos cu piticii, iar noi, duamnele, am stat la cafenea la o mica barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna fetelor
vorbarete astazi...imi place ca am ce citi
felicitari Fluturas si Madalina, sa va fie de bine
La multe lunite sarbatoritilor zilei, roxx...uau ce torturi, ma multumesc si eu cu o ciocolata Bounty
Anduta...no comment
am vazut multe poze si pe Fb, frumoase toate
in Cta e vreme de kk(t), n am mai iesit de sambata
Ocsanica sanatate la puiut
Anca imi pare rau pt bietul copil,
Mayane si eu am cam "oparit o" pe Eva prima data in cada....ma gandeam doar sa nu fie apa prea rece...sa raceasca...si am scos o rosie, asa eram si eu socata, n am mai fost buna de nimic in seara aia, dupa aia am cumparat termometru , 5 lei parca si nu mai dai gres

Tunde bafta cu pregatirile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

vreau si eu o reteta de gogosi bune si pufoase, va rogggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Doloress God save the queen!!!
A fost o vreme cand ascultam si eu numai Punk,la concert la Toy Dolls am fost la Vama Veche

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput