Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am tras prima vizita in vecini de cand sunt in Bucuresti
daca mai trec alti doi ani..poate mai cunosc vreo vecina

vai ce vreme..am avut dureri groaznice de cap toata sapt trecuta,acu m-au luat iar

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

gata!
am dat comanda pt invitatii
ramane data de 15!Duminica viitoare.
Sambata inca s-ar putea sa am examen la scoala.
Tot pe 15 se sarbatoreste si onomastica Sonic.
Avem nasi tineriUn verisor de 22 de ani si o verisoara de 18!
Wow..deja am emotii!si cate am de facut..trece repede timpul.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Simo;e migrena...are si tati nostru.Cand il doare capul ..clar e front ,se schimba vremea.
Nu sta ploaia nici aici..de dimineata ploua continuu.Sonia de aseara doarme..cu intreruperi pentru alimentare..isi face plinul si baga somn dupa.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde bravo!! spor la organizat! Molifta am facut (tot si d e7 si 40 zile) inainte de inceperea botezului, in usa bisericii acolo.

Deci...io-s nebuna forumului!!! Cu copiii mici prin ploaie, asta din ciclul "ori ii calesc ori ii imbolnavesc". A inceput ploaia fix cand eram in drum spre Robert, am ajuns cu ei acasa uzi.

zumzu da, imi amintesc, Doamne ce perioada intensa era!! Ce emotii mi-au dat si shine si irinuka !!!

Ambramburika asa ma bucur cand intri!!! cum merge cu burticul?

Anca uof, uof si iar uof!! Sanatate multa! As vrea sa-ti trimit un mesaj mai pozitiv, dar nu pot, din pacate asta e treaba cu cresa, pana se imunizeaza va fi greu. Greu, dar trece. Da, mie pediatra mi-a zis sa-i dau paracetamol chiar si dupa ce nu avea febra; faptul ca BUBu tau nu are febra e de bine, adica are ceva usor, un virusel mic, insa trebuie sa fii atenta cu laringita ca e periculoasa; in rest, ser in nas, dormit inclinat, nu stiu ce sa-ti ami zic. Sanatate multa!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

abramburica ce face burticuta ?
anca imi vine mie sa plang cand te citesc, d'apoi tu ?! of Doamne, ti-e tare greu,te cred, sper sa va obisnuiti in curand si bubu sa se faca bine.
mirelush las' ca mananca el cand l-o lua foamea grava ! cat despre lm, au mancat destul, chiar te-ai straduit, eu cred ca renuntam de mult.
Al meu bebe a dormit de la 12 pana pe la 14.30. acum se chinuie rau de tot sa se intorca pe burtica...e la ora de fitness !
La 16 ma duc la dentist, la 17 sa luam verighetele, la 18 la firma de decoratiuni...aoleu ce chef am

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gata tortul domnisoarei mele de 4 lunite!

MADA, noi am pus in cadita asa: petale de trandafir, banut de argint, verigheta de aur, grau, fulg, porumb...cam atat. Nasa a spalat-o si cu sapun nu numai cu apa aia si nu a zis nimic deosebit. Dupa baita a uns-o cu ulei peste tot (pe cap nu, abia spalasem parul...uleiul mai lipsea).

TUNDE, molifta se poate face chiar in ziua botezului, intri tu prima, zice nea popa ce are de zis si dup-aia gata, poti participa linistita. La mine a venit preotul acasa si mi-a facut-o mai devreme, chiar in jur de 40 de zile.
Spor la pregatiri!

CARMEN, spor s voua! Mai aveti un pic! rabdare multa si nervi putini!

ABRAMBURIKA, si eu ma gandesc la tine...la voi, in fiecare luna! Pupici multi si treci pe la noi mai des, eu astept cu mare drag vesti de la tine!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx felicitari!!! Tu ai facut toate minunile alea pe acolo???? Vreau si eu initiere in arta martipanului!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

roxx felicitari!!! Tu ai facut toate minunile alea pe acolo???? Vreau si eu initiere in arta martipanului!!!

Se rezolva

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Copilul meu doarme de cinci ore... Trebuie sa-i dau un "impuls" sa se trezeasca.
Dar pana atunci vreau sa va zic ca am tras cu ochiul in curtile altora si am descoperit ca unele "odisei" au si blog.
Asa ca daca cineva are indrazneala sa ia problema in mana, am putea sa avem si noi blog, pe userul comun de gmail

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Lori;bagi copiii la sport extrem?..lasa ca nu patesc nimik!de regula se imbolnavesc cand nici nu ne gandim la asta

Roxx;te pricepi mami!nu glumatortulet

Carmen;bafta la intalniri..ai destule

Tunde

Mergi la inceput