Ianuarie - Februarie 2011(31)
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
ce nunta mamica??
aaaaaaa, am si uitat de ea
neata si de la mine
imi pica ochii de somn
am pus hainutele la posta pentru fetele din cluj si botosani
tre sa returnez un produs ca nu are ce cauta in comanda noastra
a mai costat si rambursul banilor vreo 40 lei.......asta e, alta data mergem si luam direct de la depozit
in fine
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
shubulina spune:
Neata fetele!Mama Ocsanica,fetita ta il bate la fund p-asta al meu cu somnu.Ziua mai doarme sau sta treaza?
mirela2 spune:
ana asta vroiam sa spun si eu
palarii de palarii
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Ati plecat toate la nunta regala???? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
eu am inchis tv-ul de dim.
ma seaca pe creieri deja
am avut prog de infrumusetare cat a dormit Edu,masti pe moaca,par..masaj..creme. mai am de slabit
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ocsanica80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Neata fetele!Mama Ocsanica,fetita ta il bate la fund p-asta al meu cu somnu.Ziua mai doarme sau sta treaza? Ana,mami de bebe cel mai frumos |
ziua doarme foarte rar si maxim 30min/1h, mai mult nu (cand iesim afara doarme cat stam afara, cand intram in casa ne trezim imediat); se joaca foarte mult, se agita, da din maini si picioruse toata ziulica;
ma gandesc ca si din cauza asta pica lata toata noaptea; tot programul asta a venit dupa centrul asta de joaca; cred ca asta o consuma foarte tare;
oricum luni mergem la doctorita si sunt foarte curioasa sa vad ce spune;
Roxana mami de Maria-Sofia
fluturas2010 spune:
HRISTOS A INVIAT!!
mult a fost putin a ramas..mine avem botezul....
printesa a sarbatorit Pastele la tara cu toata familia si cu nasii care au venit cu baietelul lor de 4 ani care era topit sa o tina in brate si o strangea de muream eu de emotii...in rest a fost super vremea asa cum ne doream..
inca nu ne vedem capul de treburi la bucatarie de doua zile..mama cel putin sta in bucatarie de la ziua mea, adica de vreo doua saptamani..mai are tortul si eclerurile de facut si gata...
sotul a alergat dupa sucuri, fructe, alcolice sa le duca la local, iar eu pe aici cu fetita si restul..de calcat, spalat...ma rog..
am mari emotii pt maine, sper sa iasa asa cum ne-am dorit..
roxx26 spune:
Neata fetele!
Si noi pe aici...io ma pregatesc de parc, da sa vad daca am cu cine, ca mandra mea doarme de rupe patu.Si-a facut program ca al nostru...adoarme seara la 12 si se mai trezeste a doua zi la 12 cu o trezire intre. O pandesc sa se trezeasca, sa-i dau sa pape si la plimbare cu noi.
LORI - cu mancarea nush ce sa zic, nu cred sa fie de la salata de miercuri. E cam tarziu. Oricum, ai mai mancat salata inainte de episodul asta? Eu bag salate la greu, mai nou am mancat si varza calita si donsoara a fost bine mersi. Ba aseara am mancat niste legume printre care scapasera si niste boabe de fasole... S-a obisnuit cu de toate. Sa vezi ce ne autodiversificam noi, acus-acus. Apropo, o sa comand cartea zilele astea, sa ne facem planul de bataie!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
florintunde spune:
buna!
Lori;suntem ok..zic si EU..N-ARE TEMPERATURA,N-ARE MUCI!a dormit bine..acu e plimbari cu buniiiiii
Speram sa fie asa in contunuare..
Eu sunt un pic mai bine..am fost la dr..bronsita..dar se rupe deja.Am primit siropuri naturale,para sinus,etc..
Deci nu-i mare baiul
Anka;multa rabdare si un bubbu cumintel iti doresc
SANTATTE PENTRU CEI BOLNAVI!
fUG SA-MI PLATESC SCOALABaietii au plecat in concediu..ma bucur pentru ei..sper sa prinda vreme frumoasa.
Eu raman acasa cu Soni si cu voi
pupici...maI VIN
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
roxx26 spune:
FLUTURAS, mami, sper ca nu calci si speli azi...e sarbatoare maaaare!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei