Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fluturas va iesi minunat, cum sa nu iasa ??

ocsanica sa nu mai zici nimic ca-ti iei rosioare!!! Pai..ai modelul ideal si cuminte de copil!!! Zi mersiiiiiii... e super!Gata, intind si eu locul de joaca!!! Desi..cu Robert..cred ca va sta numai la colt, o sa faca coltul rotund, nu alta!!

LA MULTI ANI PATRICK DE DOLORESS!!! SA CRESTI MARE PUI DRAG!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor ma uit la nunta regala si-s stupefiata de cat de elegante sunt doamnele de acolo, iar palariiileeeeeeeeeeee..sunt mortale.Am si eu vreao 10 palarii, eu port palarie la botezuri si nunti cand e cazul, 2 le-aam luat de la Milano, am cateva facute de o doamna palarier de langa Colentina( daca vreti palarie de acolo lucreaza super cu orice material, iar cea mai scumpa e o palrie din Africa de Sud pe care am dat 300 de dolari si are piele de zebra pe margini iar ea e din piele de impala, e mortala, la ea tin cel mai mult.
Va pup, ma uit la nunta in continuare.
Mirela ce articol ti-a ramas? Zi-mi mie ca poate ti-l iau si nu mai e nevoie sa returnezui nik sa nu mai dai bani, e pavcat, sau zi cati banutzi trebuie sa punem toate ca sa nu fii nevoita sa platesti tu returnarea produsului, ce mama naibii , am comandat cu toate nu?
Pupici la gandacei!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde super!! Bravo!! Numa ca...avem voie sinus??/ ca eu stiam ca doar simplu. Ma bucur ca sunteti ok. Pup buba tare!!!

Roxx da, am mai mancat...deci la mine e o diferenta acum fata de la Robert...am mancat tot-tot: varza murata, fasole la greu, pepsi si cafea, nu mai zic de cioco...e rezistenta zgatia..cred ca a fost vb de puseul ala cerebral.

apropo de buba eu inca nu pot sa cred ca bebelu chiar s-a retras - macar un HRISTOS A INVIAT!, macar o veste despre Natalia... adica, nu inteleg, nimeni nu a atacat-o si chiar daca ar fi fost cazul... te superi asa pe toata lumea??? In fine, alegerea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Tunde super!! Bravo!! Numa ca...avem voie sinus??/ ca eu stiam ca doar simplu. Ma bucur ca sunteti ok. Pup buba tare!!!

Roxx da, am mai mancat...deci la mine e o diferenta acum fata de la Robert...am mancat tot-tot: varza murata, fasole la greu, pepsi si cafea, nu mai zic de cioco...e rezistenta zgatia..cred ca a fost vb de puseul ala cerebral.

apropo de buba eu inca nu pot sa cred ca bebelu chiar s-a retras - macar un HRISTOS A INVIAT!, macar o veste despre Natalia... adica, nu inteleg, nimeni nu a atacat-o si chiar daca ar fi fost cazul... te superi asa pe toata lumea??? In fine, alegerea ei.

Da, fix azi dimineata m-am gandit ca bebelu chiar ne-a parasit, de nu a zis niciun Hristos a Inviat!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

magnetism e vb de o salopeta de fetita dar pentru 3 ani
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/5133568580/ asta este
baba aia, nu i pot spune altfel a incurcat tare borcanele

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

da, Roxx stiu ca e sarbatoare, ieri am spalat si am calcat, azi ma ingrijesc de maruntaie si de aspectul fizic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Despre nunta regala...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Hristos a inviat!

La bt ploua cu galeata, cu vant si tunete.

Mirela, multi ptr tine!! Si da, daca nu ia nimeni produsul, spune ca punem toate, ce Dumnezeu?...off, abia astept hainutele!Banuiesc ca pe marti cel devreme, nu?? e bine.

Fetele, intrebare si vreau raspuns afirmativ ca altfel intru la idei: SI COPILUL VOSTRU SE UITA PE PERETI SI RADE? ca a mea asa face:se uita, face ochii mari, rade ca si cum ar vedea pe cineva acolo...e normal sau are un gift ca al Melindei din Mesaje de dincolo??

Am sunat dr de familie sa intreb cand sa vin la vaccin si surpriza:pe 20...mai! deci la 3 luni. Oare de ce? era ocupata si nu am cerut detalii.Mi-a spus ca acu la 2 luni sa-i dau Ca si Vigantol...iar in loc de gluconic sa-i dau lactic...hmmm...ma mai gandesc...

Pup fetele bolnavioare...

A mea ma dispera...e atat de agitata, mananca la 2 ore fix ba 100, ba 60 si noaptea la 5-6 ore. Ziua doarme doar in brate, cum o pun in patut e gata...asa, si cand mananca se foieste incontinuu:se strange, da din maini si picioare, vocifereaza cu bibele in gura, il da afara si-l trage iar... E nou ptr mine ca pana acu am avut o papusa nu copil.

Si mie-mi cade parul ceva de groaza..noroc ca are de unde. Ieri asta mica avea in gura un fir de juma de metru nu-s de unde colectionat, dar nu zicea nik. Noroc ca e lung si nu-l poate inghiti. Ce nebuna sunt, nu? Se vede ca nu-s gretoasa!

LA MULTI ANI, PATRICK!
LA MULTE LUNITE, BEBE DE BEBELUSI!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Si, da, ma dispera astia cu nunta lor regala, asa ca nu deschid tv-ul decat seara la un film..sau meci, cum a fost in ultimele seri. Pai, chiar nu ma intereseaza nunta lor...ce am eu de-acolo?Ca sa nu mai spun ca cei care se duc pana acolo numai ca sa-i vada trecand mi se par nebuni. Na!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monika..si Edu se uita pe pereti,in special tavan,intr-un pct fix..si vb si rade de mama focului.
culmea e ca daca ii schimb pozitia,el tot acolo cauta locul si se uita,am ramas uimita..practic e tavanul alb,cum gasea exact locul ala indiferent de cum era asezat ? si sunt mai multi copii care fac asa.
e adevarat ca ei cand sunt bebe vad dincolo de noi..dincolo de ce vedem noi..sau poate doar simt.
nu stiu,asta e explicatia mea cand vad ca e ...inexplicabil.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput