Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!...am intrat asa pe fuga sa va urez sa aveti un Paste fericit!..cu multe, multe bunatati..iar iepurasul sa va aduca tot ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

sa nu uit!..Mirela, am trimis si eu banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

LORI, stai linistita cu cantarul, mai tine-l pana luni si analizeaza situatia! Abia astept sa iesim la barfa!

GABI, sunt de aceeasi parere cu tine!

Cu atmosfera in cuplu - noi ce intelegem excelent de cand a aparut bubulina, suntem asa fericiti, radem ca prostii toata ziua cu ochii la ea!!
Apropo, fii-mea doarme de la 9 dimineata..ma duc sa vaz ce face, i-o fi si ei foame oare???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la noi
Aseara l-am bagat cu la colacul ca sa il obosesc si a cazut lat la 21.30 .aveti www.facebook.com/video/video.php?v=10150158204696379&comments" target="_blank">aici noul filmulet cu colacul.asa si la 1.00 am auzit un urlet puternic...m-am dus val vartej la patut...mititelul, era incovoiat, il durea tare burta . am mancat fasole ieri la pranz ! pt prima data am incercat fasolea sa vad cum e..si nu e bine ! ca bine zici gabiv...e vorba de copil . mie mi-a zis dr sa mannanc ce am mancat in sarcina. si eu am bagat tone de mere,portocale, cereale si iaurt de baut. si nu are nimic de la astea.in schimb alti bebei nu accepta lactatele si citricele. deci, testat si de mine, e vorba de fiecare bebe in parte.
lorich spune-i soatei din dotare sa nu te mai supere ca o pateste ! si pupa din partea mea degetelul gaurit a lui Robert.si o pt mamica nervozata !
ambramburika, fluturas sa aveti un Paste Fericit !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Hello gagici!
1. Am avut si noi pentru prima oara azi-noapte 6 ore de somn legate, a dormit de la 21-03 , nu stiu cat va tine dar macar m-am odihnit si eu putin.
2. Lorich cred ca majoritate sunt caracterizati de acest cuvant LENES, mai sunt si exceptii cred, dar din pacate eu nu am nimerit una.
3. Mitsu eu mananc orice in afara de varza, fasole si mazare, cu fructele nu stiu ce sfat sa ti dau ca nu sunt fan...si nici legume...
4.Am gasit niste filmulete tare dragute Baby Einstein se numesc, o sa va dau unu aici

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Deea drobul nu l-am gustat, dar sunt sigura ca e bun; am gustat doar stufatul, ca i-am dat lui Robert si a ramas o lingura.

Carmen eu am testat fasolica, nu au fost probleme, nici la mine si nici la ea.

Deea sav da mai..nu mai dezvolt, ca e Vinerea Mare, vreau sa incerc sa ma bucur de ce am, sa ma bucur ca-s in viata, ca am o minune noua data de Dumnezeu. Of, anul trecut in vinera mare era sa murim toti 3. Br...inca n-am scapat de trauma aia.

Roxx pupici mami drag, sigur n-o cantariti pana luni?? ca imediat il aduc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

In legatura cu cantaritul...eu nu am facut niciodata proba cantarului, nici acum nu stiu cat mananca baiatul meu la o masa, si nici nu conteaza , atata timp cat ia in greutate, se simte bine, etc. zilele trecute isi manca rau pumnii si ma gandeam ca poate nu ii mai ajunge laptele, si m-am dus la vecina, l-am cantarit si m-am linistit. parerea mea ca va stresati daca il cantariti dupa fiecare masa, sau in fiecare zi.deea , daca fetita e fericita si ia in greutate, ce conteaza ca mananca doar 75 ml, ea papa cat ii ajunge...e si ea fetita, domnisoara, doar nu vrei sa fie haplea ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, sigur n-am nevoie La noi e lunea zi de cantar - teoretic, ca practic m-am cam relaxat, n-o mai cantaresc atat, imi dau seama daca fata e bine sau nu, acu nu stiu - o fi bine, o fi rau, dar io nu ma stresez cu mancarea deloc. Am incredere in ea, mananca exact cat ii trebuie. Sper sa ma tina si mai incolo, cand o fi mai mare, ca pe mine ma enerveaza rau parintii care isi indoapa copiii cu mancare. Eu pana acu n-am vazut copil mort de foame langa frigiderul plin de mancare....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, nici eu, nici eu n-am vazut copil mort de foame linga frigiderul plin!!! Dar mama alaptareasa veti vedea curind!!!!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx asa zic si eu; insa cand vine momentul cu diversificarea, daca refuza cum facea Robert, iti spun eu ca e jale si o iei razna. Sper sa te tii tare si mai ales sper ca don'soara ta sa fie papacioasa! Si a mea! App., ce-ai mai citit cu autodiversificarea? Ce facem? Cum? Cu ce incepem?

Robert e foarte aproape sa fie primul copil care moare de foame langa frigiderul plin - cu mancare!! ca asa, un lastic, o cereala, o ciocolata, un biscuite isi gaseste el.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput