Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Laura_Luiza spune:
Salutare si de la mine :)
Cu Sz-ul de azi, eu mananc orice, mai putin mazare, fasole si verzituri (spanac, urzici, etc). La prima vizita la pediatru am fost sfatuita sa nu le mananc pe astea de mai sus, ceapa, usturoi (pe care le pap cu placere), supa sau ciorba de pui/gaina pt ca devine laptele f gras si greu de digerat pt pici (eu oricum nu pap), sfecla, hrean..si cam atat. Nu ma abtin de la nimic, decat de la ciocolata, singurul aliment de la care am vazut reactii de Eduard. Mananc dulciuri la greu, facute in casa ce-i drept, am o pofta de nestapanit, apoi seara am mustrari de constiinta si bag sport Fructe la discretie..de toate felurile.
Sunt botoasa ca n-am gasit maruntaie de miel ca tare as fi mancat un drob..sigur gaseam la magazinul romanesc dar e departe si lenea-i mare.
Noi cumintei, grasunei, si cel mai si cel mai important FARA COLICI!!! de o saptamana suntem colicifree, mai are durere de burtica ce trece cu basinele si caca
Mai este vreuna ca mine care n-a fost la gineco dupa nastere? Mi-e si rusine sa-mi sun dr pt programare, sigur o sa ma certe ca pe un copil neascultator
Nu cred ca voi mai avea timp de net, asa ca urez tuturor buburuzelor si mamicilior lor un Paste fericit si iepuras bogat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxx26 spune:
Nu mai e nimeni pe aici? V-ati bagat toate la cozonaci?
Intrebare (stiu ca s-a mai discutat, dar m-am trezit si eu acu...) pt cine are marsupiu Baby Bjorn. De la ce varsta poate fi folosit? Sunteti multumite de el?
Nu intentionam sa achizitionam, da am primit unu cadou si vrem sa ii dam utilitate.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Eu mai sunt pe aici, cu un copil mararit care a avut grij asa-mi goleasca tzatzele.Caut retete de pasca cu smantana
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
gabivalceanu spune:
Si eu sunt pe aici... cu un copil vesel si jucaus dar care nu doreste sa-mi goleasca tzitzele...
G
madalina_m spune:
M-am intors de pe afara. Maine plecam la casa de la munte si imi fac liste peste liste cu ce am nevoie. Cred ca o sa iau toata casa cu mine si tot o sa am senzatia ca am uitat ceva...
Eu nu am gatit nimic pt Paste. De ce sa ma obosesc daca mergem cu ambele randuri de parinti?
Nu stiu daca mai intru pana diseara asa ca va urez tuturor Paste fericit si numai fericire!!!
O sa imi fie tare dor de voi. Nu am mai lipsit 3 zile consecutive de pe forum de cand am fost in spital sa nasc.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabivalceanu spune:
MADALINA, oricum uiti ceva. Pt incurajare, uite, sora mea a venit din Franta cu o fetita de 6 saptamini si una de 3-4 ani: masina 2 ore, tren 6 ore (metrou apoi etc.), avion 3-4 ore + vreo 2 prin sala de asteptare si iar masina 3-4 ore. Totul intr-o zi. Dar unde s-a oprit? La casa ei de la tara, de la Nucsoara, cu bebe de 6 saptamini, fara apa in casa si cu electricitate care disparea la primul vint. Eu eram oripilata: fierbea (ca nu pot zice steriliza) biberoanele in apa de la put care era un dubios maroniu-tulbure... Acum aia de 6 saptamini face 5 ani si e o zdrahoanca sanatoasa si frumoasa...
G
madalina_m spune:
Si inca ceva... Ma tin de cateva zile: un mare mare de tot pentru Anka, prima noastra mamica intoarsa in campul muncii. Multa-multa putere! Sunt sigura ca o sa te descurci, esti o mamica tare puternica si hotarata.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Si eu sunt pe aici... cu un copil vesel si jucaus dar care nu doreste sa-mi goleasca tzitzele... G |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
madalina_m spune:
Gabi saru'mana de incurajare! Astia de prin Franta sunt insa mai indrazneti. Si nasii mei cand erau acolo au plecat cu fetita de 2 saptamani la munte la 3000 m altitudine.
![](rugaciune.gif)