Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Si io mai sunt pe-aici... Pastele bate la usa si eu ma tin de forumit si facut crema de zahar ars! Intentionez sa ma las si de Snickers..
SO - SZ-ul a fost un succes, m-am lamurit acum ca tine CLAAAR de copil, va multumesc de mobilizare, nu credeam sa am o confirmare asa curand... Asa ca incepem sa introducem si noi chestii, ca eu sunt la capatul puterilor, si ma rog sa nu mai fie asa scandal. Ca nu mai pot sa o mai duc ca pana acum... gabiv, join me, daca nu vrei sa crapi langa frigiderul plin!
Daaa, am uitat si eu sa ii spun FELICITARI!!! ankai, si mult succes cu seful cel shuchiu, speram sa-l dai tu pe brazda!
Nu mai stiu ce voiam sa intreb si eu... A, da! Inca nu mi-am facut molifta Mai am vreo sansa sa intru Pastele asta in biserica? Am tot avut ba lohii, ba sangerari, ba o incercare de CM, acum iar mi-a venit, e pe duca, sper ca maine sa nu mai fie. Deci cum fac?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Lavi nu ma pricep eu prea bine la subiectul cu molifta, dar nu prea cred ca ai voie sa intri in biserica. Asta daca vrei tuneaparat sa respecti regulile bisericesti. Daca insa iti doresti sa te duci la biserica eu zic sa faci cum simti. Eu, dupa ce am nascut prima oara si a murit copilul, primul lucru care am simtit nevoia sa il fac atunci cand am iesit din spital a fost sa ma duc la biserica si sa pun o lumanare pt el. Nu aveam nici molifta facuta, nu trecuse perioada de 40 zile de la moarte cand i se urca sufletul la cer dar nu a contat. Eu la capitolul asta merg pe feeling nu pe reguli.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
RROX- eu am carrier de la Baby Bjorn, mi se pare super, la Patrick am avut unul de la Chicco si nu m-am impacat deloc cu el, ma durea spatele rau de tot. Si de la asta ma doare putin spatele insa nu asa tare. IN orice caz, pentru casa wrapul e baza la noi, de la asta nu am nimic la spate si uite ca am zdrahon de 6 kile. Dar pentru mers in oras e foarte bun Baby Bjorn (eu am magazinat vreo doua ore continuu cu bebe dormitand acolo). Pe el scrie ca poti pune un bebe incepand de la 3500 de grame. Eu l-am pus de mic mititel, de pe la vreo luna asa. Imi place ca sta tare fain cu fata spre lume, si se uita si el la una, alta.
Intr-adevar, GABI, mare dreptate a avut prietena ta, asa si eu am invatat de la Patrick, ca nu conteaza nici o teorie, bebele e cea mai buna carte. Pe el trebuie sa-l intrebi. Si la mine, dovada e clara, ce ii pria lui Patrick nu ii prieste neaparat lui Kevin si invers. De exemplu la Patrick beam cantitati impresionante de lapte si mancam lactate la greu, la Kevin mi se pare ca nu prea ii priesc.
Ma bucur sa citesc ca sunteti tot mai relaxate cu cantarul si greutatea, e si normal, de-acum cresc bebelusii nostri!
Eu sunt singura denaturata care il cantareste la 2 luni, la vizitele de la pediatru? Bine, al meu creste vazand cu ochii, deci n-are rost sa ma stressez.
Mai copil sa moara de foame langa figiderul plin nu exista, insa copil anemic ca mananca numai o singura chestie din frigiderul ala exista. Avem marti programare la test pentru anemie cu Patrick, sa vedem cum stam. Pentru ca el nu mananca mai nimic si bea lapte continuu. Normal, de la lapte se ingrasa. Deci cine il vede imi zice, de ce te plangi, copilul arata foarte bine. Insa cine stie cate carente are. Eu ii dau vitamine, desi nu mi-a prescris nici un doctor, de la mine asa, ca totusi cu un ardei rosu si un bat de telina pe zi nu cred ca are el tot necesarul.
Azi, in mod exceptional, cu desene si cu cantec mare a mancat putina ciorbita de rata. Sa ne vezi pe amandoi in culmea fericirii. Cred ca e prima mancare gatita in vreo luna.
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
MITSU BISHU, mami, ma alatur, ma alatur... ca mai pusei un kil de nici n-o sa incap in rochita de botez... Cu biserica, nu stiu, nu cred ca e bine sa intri... Pe de alta parte, la slujba de Inviere se sta afara la un moment dat, cind iei lumina, deci..
MADALINA, of, ce groaza ma apuca uneori... ce bine ca ti-a dat Dumnezeu un pui sanatos... Pup.
Eu o culcai pe fii-mea nemincata intrucit n-a vrut tzitzi... e clar ca nu digera bine, pai acum, la 3 ore de cind mincase, ea scotea lapte clar, nu brinzit... Of, si Ioana are problemute cu digestia... desi n-a refuzat niciodata un tzitzi grasan, sper ca Ilincutza sa nu le aiba mai mari. Ilincutza mai face si cite un caca cu firisoare de singe o data la 2 saptamini... dr a zis ca lipsa de vitamina K, i-am dat de doua ori, dar azi iar a facut... Ai vostri fac vreodata cu firisoare rare de singe? Ca parca ma ingrijorez putin...
Ma duc la ale mele,
pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
LORICH - si eu m-am ciondanit cu tati mai devreme, el se culca la 3 si apoi face scandal de ce il trezeste copilul la 6.30! Asa ca am alaptat pe cel mic si i l-am lasat pe cap, eu l-am luat pe cel mare si am mers in parc, ne-am alergat si ne-am dat pe toate toboganele. Acum am revenit si i-am trimis pe amandoi la somn, si pe tati si pe cel mare, eu am ramas iar de jurca cu cel mic (care a dormit cat am fost noi in parc). Dar la mine cine se gandeste oare? Noroc ca reusesc sa dorm noaptea, asa cu cate 2-3 treziri de tzitzi. Oricum, tati are de spalat geamurile azi, nu vrea sa ma lase pe mine ca cica nu le spal bine. Daca nu termina pana diseara il impusc.
De_ea - parca Robertel al lui LORICH a avut stafilococ auriu, sau nu mai tin eu bine minte... Nu stiu ce sa-ti zic.
GABI - Kevin nu face niciodata, dar el face mereu moale, Patrick era constipat, si mai facea tare si cu sange, dar el manca si formula speciala de prematuri cu mult fier si ii dadeam si fier completare. Deci de la asta se constipa. Nu m-am ingrijorat, ca era de la constipatie.
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
DOLORESS, stiu cum e cind nu maninca puiul... Pe mine ma apucau despresiile, pe bune. De pe la trei-patru ani ai ei, m-am imunizat...
Acum, p-aci lumea ti-ar zice sa-i dai lapte mai putin, ca el se satura cu lapticul si nu mai are chef sa incerce altceva... Sa-l lasi mai multe zile cu lapte putin, sa apuce sa simta olecutza de foame...nu ca ar rupe frigiderul, dar poate l-ar tenta sa guste noutati... Cu ciorba de rata nu stiu ce sa zic, mie imi pica f greu si-acum... eu nu ia-s da.
Acum chiar dispar,
pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Am prins si Eu pauza la laptop..
De_ea;nici Sonia nu mananca mai mult la o masacel mult 3 ore rezista intre mese.Nu stiu cum s-o invat sa manance mai mult.
Loutzy;Stimulez la greu tzatzama mulg dupa alaptat,beau ceai,apa..dar de fenicul si anason m-am saturat..nu mai pot s-o beau..fac oac!Prea mult am baut deja
.Iau galafor maine.
Lorich;sarumana pt retete.Pup mami suparata...
lu' tataie!Cunosc situatia..sunt perioade cand s mai toleranta..dar se rastoarna oala din cand in cand si atunci fac si Eu ca balaurul
Cel mai tare ma pot enerva cand nu mananca copilul...Mario mi-a scos cateva fire albe pe fond de nemancat..Si acum are perioade cand nu mananca..zici ca i-am servit kk in farfurie..asa mutre face la masa..greu..da
Sunt la trabalit prin bucatarie..
azi am vopsit oua
am facut cumparaturi in 3 ture
am fiert supa de vita
acu fierb pt salata de beuf
o-ole pt oua umplut
Fac aripioare pane si cordon din piept de pui..si gata!
Prajiturica o iau dimineata de la tanti(super bune ..de casa)
La 12 am programare la coafor ..sa-mi intind parul
AAA.!..si am fost si la spovedit.
Vreme de kkofrig si ploaie..fata de ieri!E super naspa..sper macar pe Duminica sa se faca mai placut..sa facem un mielut la gratar!
PUPICI SI NOAPTE BUNA
PS' Si Buba Sonia are puseu azi..mananaca din ora in ora!
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Ce fac fetele ?
A adormit si copchilul meu intr-un final...avea mare chef de gangurit si de ras. daca nu s-a uitat la carusel si a tras la chiuieli.
Vad ca vorbiti de puiuti care nu mananca. sper ca andrei al meu sa nu fie ca tacsu care cand era mic,in timpul mesei, zicea ca face pipi sau caca urgent si trebuie sa mearga la baie numai ca sa arunce mancarea din gura. si fratele lui la fel, era 1 an diferenta intre ei, ramaneau singuri acasa, le lasau ai lor de mancare si ei isi faceau de cap.gasea soacra'mea oua,salam,etc printre elementele de la calorifer. blocul lor era aproape lipit de altul si cand intindea socrela rufele la baie vedea pe gemulet bucati de paine lipite de celalalt bloc...era painea cu pateu care trebuia sa fie in stomacelul lor.le lasau pulpite de pui si cand ajungeau acasa verificau in cosul de gunoi daca au aruncat oasele la cos, la fel se uitau si dupa cojile de oua,normal ca nu gaseau nimic. si cand ii intreba, spuneau ca le-au mancat cu totul ! macar daca ziceau si ei ca le-au dat la caini . s-au chinuit mult cu ei, la 6 ani erau dezvoltati ca niste copii de 4-5 ani.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
tunde sper sa functioneze galaforul , la mine sa stii ca a mers si ceapa si berea
Sa va zic o faza tare...trebuia sor'mea sa il convinga pe ala micu' sa mearga sa ii ia sange pt analize. boooon ! ii explica ea acolo frumos, vine frate'su ala mare si ii zice " haide ma ca nu patesti nimic, am fost si eu, si prietenul tau de la gradinita, si nu am murit, e doar o intepatura mica !" la care edi se incuraja singur " da, da, o intepatura mica, mica de tot, cea mai mica" [emoticon care isi roade unghiile] ! In fine, ii explica sormea iar cu o seara inainte ca merg la analize. ajunge de dim acolo cu el, ii ia asistenta sange, totul decurge minunat, nu a zis nici pas, iar la final cu un zambet pe buze zice " multumesc frumos Doamna Analize , la revedere" pai doar i-a spus ma'sa ca merge la analize , nu ?
Hai, va Noapte buna
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Hei!mars in bucatarie!
apucati-va de trabalit
Carmen;f tare!am ras aici singura..asa era si frate-miu..zice mama;vezi ca trebuie sa saluti pe toata lumea..cu cine te intalnesti pe drum
stateam la tara
veneau gastele prin sant..la care El
buna ziua gastelor!
am fugit la beuf
sa aveti spor la gateli,prajeli si altele
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta