Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

Anka, toata saptamana m-am gandit la tine. Cred ca ti se rupe inima ca trebuie sa pleci in fiecare dimineata. Asa cum spuneau si fetele o sa te obsnuiesti si tu si bubu dar e nevoie de timp si pt asta

Mitshu sa stii ca eu mananc aprope orice mai putin varza si fasole uscata dar astea nici nu-mi plac. Fructe mananc asa: banane, mere (cel putin un mar pe zi), cam o portocala pe saptamana,pepene galben am mancat, din compot orice fructe, prune uscate si mix de fructe uscate. Legume chiar orice am papat dar nu in cantitati mari: salata cu rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde doar o data pana acum dar voi incerca iar, telina, morcovi, castraveti murati, ciuperci, hribi, usturoi si ceapa dar in cantitati mici ca nu-i prieste stomacului meu. Ciocolata de orice fel mananc, dulciuri in general si asa ca si deea inainte de sarcina nici nu vroiam sa aud de ele, cafea cu cofeina o cescuta pe zi sau la doua zile cum am chef si dispozitie; mancare gatita cam orice am pofa si imi place. In concluzie, ca deja aberez pap orice imi place mie si stiu sigur ca nu-mi creeaza probleme.

Shine, buna ideea cu dusul. Noi asa o limpezim cand suntem aproape de dus.
Abramburika, fluturash Paste fericit si voua.

Am terminat intr-un final curatenia de Paste.
Eu fac mancare doar maine, imi pregatesc de azi legumele pt salata de beof si carnitza pt snitele. Mai fac o rulada din carne tocata cu ou - un fel de drob, friptura de miel, ceva piure ca si garnitura, supica de gaina. Praji am comandat.Ouale tot maine le vopsesc cu coji de ceapa si cu frunze de iarba ca si ornament. Soacra mea imi trimite sarmale, cozonaci si alte bunataturi. Deja e prea mult, dar o sa avem si invitati si poate ca si udatori.

Intrebare: cine face carne de miel cum o gateste?La cuptor, pe aragaz? ceva retete ce nu dau gres aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

mai scriu o data ce mi a spus pediatra ei....chiar daca e doar o parere si nu toti dr , logic, sunt de acord
mi a spus sa mananc tot ce mi pofteste sufletul , pentru ca laptele se face din sange, nu din burta, si avem nevoie de vitamine din fructe si legume proaspete, ca sa i putem da si bebelusului

enumar aici pizza, ciocolata(aproape zilnic), bere normala(cateodata, un pahar dupa masa), m am dezobisnuit sa beau cafea in schimb, nu mai simt nevoia, desi in sarcina beam zilnic cate una cu lapte, dar nu la astea ma refer cand spun vitamine

madalina ce cooperant e razvan

Mergi la inceput

Am uitat sa zic de bere: si eu mai beau de la sot cate un pahar cand imi pica de bine!

Lorich eu zic ca e ok cu cantarul si greutatea car daca pare ciudat. Eu o cantaresc pe Elena la cateva zile, o saptamana, cand cum. Difera rezultatele f mult in functie de momentul zilei, dc a mancat sau nu inainte, dc a facut caca sau nu etc. Asa ca nu te ingrijora. Si nu-ti mai face nervi cu tati si degetelul lui Robert sa-i treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neatza!

Adryiii..eu voi face pulpa de miel la cuptor.
In punga magica de la knorr,cu ceapa verde ai ardei rosii tocati asa mai marisori. plus condimente pentru carnea de miel. iese super,gatit fara ulei si foarte gustos.

Lori...ce-ti facu ma tati ?

Fluturash..sarbatori fericite,linistite si luminoase va doresc

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun cum fetita mea a urlat la mine
Ne intorceam din oras si eram pline de praf. Am cocotat-o pe masa de infasat, am udat o bucata de tifon si am inceput sa o sterg pe fata, pe la gatut etc in timp ce ea povestea. Poate ca nu i-a convenit ca era ud tifonul sau rece sau stiu eu ce ca asa a chiuit odata, asa ca o strigatura. Sise uitalamine cu ochii mari.In prima secunda m-am speriat dar apoi am ras si s-a amuzat si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata si de la noi!
Eu ca o pagana am bagat si azi la spalat ca Florin s-a gandit sa vomite tot ce a mancat asa in jet si a trebuit sa spal patura de pe pat ca numai pe aia o avem
Relatia si la noi s-a deteriorat din cauza parerilor diferite vizavi de copil... eu l-as duce afara mai dezbracat asa, el l-ar duce cu duna,acuma parca eu sunt de vina ca are conjunctivita ca eu il car afara pe vant... am evitat o discutie lamuritoare( de fapt cearta mai urata) ca am zis ca ii Saptamina Mare, da dupa ce trece nu il mai vad bine.
Paste Fericit fetelor care nu mai intra pina dupa !Sa fiti cuminti sa vina iepurasul la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BAI, cind vine vorba de copii, eu sunt sefa: pai ce mama ma-sii, eu am borit 9 luni si m-am chinuit cu operatii si alaptari sa faca sotul regulile? Nu, le facem impreuna si unde nu suntem de acord, eu hotarasc!!! Clar, ca-l ia mama naibii!

Cu alaptatul si ce mincam... sa va zic: in primul rind ca eu eram ferm convinsa ca n-au treaba una cu alta (repet, la Ioana am mincat orice si rideam cu lacrimi de, credeam eu, fraierele care tin regim... Cind avea Ilinca o luna bobinam mujdei si fasole batuta... Dar, iata, ca la unii copii e clar ca ii deranjeaza ce mincam. Asa ca doctorii s-o lase mai moale si sa studieze mai atent problema.Intr-o zi, vazind eu cum se chinuia copilul dupa ce mincasem eu urzici la greu, sun o prietena care are 7 copii. Paranteza: fata asta e pt mine extraterestra, are 7 copii la 29 de ani si arata ea insasi ca un copil. Plus ca e ohihnita, vesela si radioasa ori de cite ori o vad. Inchid paranteza. Sun: Magda, zi-mi si mie, ca tu stii, ce sa maninc atunci cind alaptez? Ea: Gabi, draga mea, nu ma intreba pe mine, intreaba-ti copilul... dar si asculta ce zice. Punct.

Pup, G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tocmai spuneau la stiri de o fetita de 2 ani care a disparut din curte in sect 6. doamne fereste.

Gabi

La noi eu iau deciziile in ceea ce priveste copii..fara suparare,el oricum nu se pricepe,nu ar avea de comentat.
deocamdata..cand cresc copii e altceva,intervin alte decizii la nivel mai inalt
de fapt multa lumea spune ca sotul meu nu caraie fara mine..orice raspuns ''nu stiu,sa o intreb si pe Simona''. dar nu face asta pentru ca vezi dne e sub papuc,ci pentru ca ne consultam de fiecare data si dicutam orice problema. chiar daca in final hot e a mea,in timp ce vb ii vad inclinarea,acordul/dezacordul..si in functie de asta stabilim. el e tare dulce si nu m-ar supara cu nimic. au fost si decizii cu care nu am fost de acord si l-am lasat sa faca cum vrea,dar de fiecare data s-a intamplat sa zic ''ti-am zis eu ca nu trebuia'' si probabil s-a invatat.
in general cand apar copii apar si micile probleme,micile certuri,dar trec toate,fac parte din sarea si piperul cuplului..asa se mai fac si noi descoperiri despre pers de langa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi ce tare esti!!O sa te citez cand avem disensiuni.
Simo tati ma supara cu lenea, lipsa de apreciere, indiferenta, lenea..ma repet???

Revenind - declar fara modestie un stufat de-li-cios!!!! Drobul e si el gata, umpluturule pt saviecute gata, treb doar sa creasca aluatul. Si mai ramane curatenia de dupa...vai mama mea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Mirela- ultimul produs din comanda este?vreau sa trimit sotul sa depuna banii si sa stiu cati sa pun.

Lori- cum ti-a iesit drobul?

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput