Nord Americancele slabesc 10

Nord Americancele slabesc 10 | Autor: maru

Link direct la acest mesaj

Capitol nou!

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9

Rog moderatorii sa nu mute subiectul de aici, ne este mult mai usor in subforumul asta! So, please, nu mutati subiectul!

Fetelor, dragelor, haideti sa slabim! Cum? Fiecare cum ii e felul, cum ii e usor, cum poate!
Mai gimnastica, mai fitness, mai aerobic, mai o yoga ori chiar pillates!
Mai putina paine, suncutza afumata, mai putine dulciuri si sa speram ca se vor topi kg!
Link pentru calcularea IMC
http://www.swann.ca/calcul-imc

link pentru conversie kg/pounds
http://www.wwg1.com/pele-mele/facteur-de-conversion/kilogrammes-livres.html
http://www.cauta-cazare.ro/calculator_calorii.php

suzana95 ne-a trimis urmatorul linkhttp://www.ntwrks.com/~mikev/chart1a.htm
philip vrea sa incerce http://www.thedukandiet.org/Program/Main.html
as vrea sa calculam in pounds pentru ca suna mult mai usor de slabit 1 pound decat 1 kg!

incep eu:
165 pounds la 160cm!
158 pounds la 24 Ianuarie
149 pounds, 11 Martie!
148 pounds, 23 Martie!
133 pounds, 23 Martie, 2011!

mikiion:
H: 163
Gr: 70 kg /155 livre, pounds
IMC: 26.35
Obiectiv: 66 kg si IMC: 24.84
Dar nu numai sa slabesc , ci sa ma mentin pe termen lung.......

LauraB177lbs a.k.a. 80kg la 167 inaltime.
Mi-ar place sa ajung la 136lbs, adica 62kg.

philip am 166 lbs la 1.67. as vrea sa pierd 20 lbs dar nici cu 10 nu mi-ar fi rau.
23 feb 172
26 Mar 162
noiembrie 152!
decembrie 2010 147! way to go, girl!

Lorelai
155 lbs (70 kg) la 165 cm
Cica ideal pt inaltimea mea ar fi 135, sau undeva intre 114 si 150.
BMI am 25.8 iar asta inseamna "marginaly overweight".
So, e de slabit macar 10-15 lbs.

AnaStroe
raportez 162 cm inaltime si 68 kg
65 kg, martie 26 you rock, girl!

Nelia
am 77 de kilograme la 1.67, trebuie sa ajung la 57, asta e greutatea la are arat acceptabil
75 kg

simi
62Kg la 1.65, cu un IMC de 23 , adica aproape de limita de sus a "normalului".

codritu

delphin
h= 170cm
acum: 132,27 lb
target: 123,45lb
miscare: jogging 45' un jour/deux
as of November: nu mai alerg, fac sport cand pot, o data la doua zile, 1h dar nu alerg, la sala pe la aparate.

Diana2007
H: 177 cm
Gr: 94kg / 207 pounds
Decembrie 12: 77 kg
IMC: 30 (obezitate, clasa I)
Obiectiv: 70 kg
Activitate fizica: aerobic de cinci ori pe saptamana, program variat pe zile, plus o data pe saptamana la inot
Particularitati: alaptat exclusiv
Regim: deocamdata eliminat dulciurile si mancatul dupa ora 19.00

rocs02
73 kg (160.60 pounds)la 1.63 m inaltime si BMI 27.48, deci overweight- sa lesin nu alta cind am vazut, credeam ca sunt pe undeva la 70 kg
Telul meu este sa ajung pe undeva la 60 kg (130 pounds), aferent unui BMI de 22.6, dar m-as bucura si sa ajung macar la 65 kg.

mimitete

pitilache, minus 4,2 kg in 3 saptamani ! way to go girl!

iselin spre 40 ani, 1.72, 63 kg, ideal 55, acceptabil 57.

Khristin, , 1.70cm si 170 lbs in ianurie 2011,
159 lbs Martie 2011

carmencita 60 de kile si 168 de cm

andapanda 1.59 m
59 - greutate actuala (June 2011)
53 - greutate tinta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumim pentru capitol nou Maru !

Mama, Carmencita, dar tu gatesti nu gluma !!!
Eu am facut duminica seara un ghiveci sa ma tina pranzurile toata saptamana, am pus in el ceapa, (inabusita ), morcov, conopida, fasole verde, ciuperci, rosii din coserva, cand s-au inmuiat un pic toate, le-am pus un pic de ulei deasupra si la cuptor, descoperite pana a scazut zeama ce au lasat-o.
Pentru seara am zacusca (cumparata) pe paine Montignac.
Aseara am executat si o placinta cu spanac, nu stiu cum a iesit ca e o adaptare de la un quiche, o gust in seara asta.
Dimineata mi-am facut oatmeal-ul cu lapte de soia si am aruncat si niste caise uscate maruntite, ca prea nu avea gust. In rest, mananc fructe si legume raw, suc de legume V8, apa cat mai multa.

Si incerc sa fiu mai buna, mai toleranta, sa nu mai tip la copii si la sotz .

Simi, eu m-am schimbat dupa alergat ieri si tot am o durere surda in spate. Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pai gatesc ca-mi mananca urechile baietii, cel mare e si mofturos, nu mananca chiar orice, vor sa aiba de unde alege si nici nu mananca o mancare care a stat doua zile in frigider.
Maru, ai dreptate, wok, am gresit eu cand am scris yok, ala e de care zici tu, e super, faci in el legume si poti sa pui spaghete fierte apoi, spaghetele absorb zeama aia de legume, e super yami, cel putin mie imi plac.
O zi buna si spor la toate cele.
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Aseara am venit de la servici, mi-am pus un supozitor cu Doclofenac sa-mi taie durerea de spate si... m-am dus la gym! Asta sa vedeti ca nimic nu-mi mai sta in cale!

Carmencita am salivat citind retele tale, esti inventiva rau!
Ai mei copii nu maninca foarte variat, daca le pun ceva nou in farfurie...pai il intorc pe toate partile, miros, adulmeca si intr-un tirziu imi spun ca de fapt, nici nu le e asa de foame! Asa ca ramin la chestii consacrate, dar stiu ca pe alea le maninca.Problema mea e ca nu maninca suficiente legume si fructe. De le-as da nutela pe piine de trei ori pe zi, cred c-ar fi tare fericiti!

Problema cu wok-ul e ca daca nu ai gaze (adica flacara) nu ies legumele asa de bine. Ma refer la faptul ca pe "ochiul" electric wok-ul nu se incalzeste asa de rapid si uniform ca la flacara, asa ca legumele devin mai moi ca le ia timp mai mult sa se faca. Am si eu wok, sotul meu e mare expert in mincarusi thai, la week-end el e "chef cuisinier" Si chiar e bun!

Deseara merg iar la gym, miine iar, ca vineri e inchis pina luni si vreau sa-mi fac norma de cel putin 3 ori pe saptamina.

Va pup si va urez de pe acum Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simi you go girl!
Si ai mei tot asa, cind nu sunt prin casa micul dejun include neaparat nutella.

Eu am avut activitati intense pe week-endul trecut, am zugravit la etaj, partea mea au fost usile si bordurile de jos, ca sunt cea mai meticuloasa.Partea buna e ca am dat jos cam 1.5 kg (am ajuns la 67) partea rea e ca de abia ma misc.Ma dor genunchii, spatele, cam toate.
Asa ca cu sala mai usurel, azi am facut bicicleta doar o juma de ora si ceva abdomene.

Diana mi-a placut faza cu abtinerea,are vreo legatura cu slabitul? ca si eu tot cam pe acolo sunt.Dar ziceam ca sunt eu asa mai obosita si prinsa la servici si explodez repede.

va urez si eu un Paste fericit si sa nu mincati f mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Diana mi-a placut faza cu abtinerea,are vreo legatura cu slabitul? ca si eu tot cam pe acolo sunt.Dar ziceam ca sunt eu asa mai obosita si prinsa la servici si explodez repede.

Born to shop, forced to work.

Cu slabitul nu are, dar are cu traitul sanatos. Postul este un exercitiu pentru minte, suflet si trup. Motivatia de care ziceam ca m-a facut sa tin post a fost bunica mea, care a postit si s-a rugat de cand o stiu si are parte acum de un sfarsit sfasietor, postind, ma simt mai aproape de ea...
Si la mine oboseala este factorul principal al izbucnirilor, situatii pe care in mod normal le gestionez fara probleme, devin adevarate drame cand sunt la capatul puterilor. But I'm working on it

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Citat:

Cu slabitul nu are, dar are cu traitul sanatos. Postul este un exercitiu pentru minte, suflet si trup. Motivatia de care ziceam ca m-a facut sa tin post a fost bunica mea, care a postit si s-a rugat de cand o stiu si are parte acum de un sfarsit sfasietor, postind, ma simt mai aproape de ea...
Si la mine oboseala este factorul principal al izbucnirilor, situatii pe care in mod normal le gestionez fara probleme, devin adevarate drame cand sunt la capatul puterilor. But I'm working on it

Of Diana imi pare tare rau de bunica ta.Vorbele mele par acum aiurea, departe de mine gindul de a fii sarcastica.Sorry

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Citat:

Of Diana imi pare tare rau de bunica ta.Vorbele mele par acum aiurea, departe de mine gindul de a fii sarcastica.Sorry

Stai linistita Dana, in nici un caz nu am luat mesajul tau ca pe unul sarcastic, mai degraba ca pe unul funny.
Ma duc la culcare, am mai scapat de un examen dar nu si de adrenalina dupa 3 ore de concentrare.

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce sa zic, la mine cred ca are legatura dar nu cu slabitul ci cu abtinerea de a manca anumite alimente, tot ma gandesc e ca si o tensiune care se acumuleaza si daca nu ii dau un pic de loc sa iasa se aduna, creste si se transforma in stres. O fi de vina si astenia de primavara.Na' ca v-am zis, ca eu cred ca e bine sa realizam, sa constientizam si sa minimizam efectele. Asta e parerea mea, poate si din cauza ca gatesc mult pt. ai mei si nu mananc din cele ce miros bine( glanda, ce sa-i fac) ci mananc din ale mele, dar de multe ori poftesc.
Toate cele bune, eu am facut ieri cozo, ca am fost acasa.
Carmencita

Mergi la inceput

Unde sunteti fetele, nu mai zice nimeni nimica?
Eu am papat friptura de miel pusa la macerat in vin cu usturoi si cu condimente si facuta asa la cuptor la foc mic, buna dar nu asa, buna-buna. Si cozonacul a iesit bun, nu prea dulce, numai bun am facut si cu nuca si cu rahat, cel cu rahat e vanilat iar cel cu nuca are gust bun de rom, am pus in el esenta de rom.
Raportez nimic in plus cu toate ca am mancat bine, nu am exagerat dar de exemplu ieri am mancat si parjolute cu maioneza.
Carmençita,

Mergi la inceput

Hai sa mai salt subiectul mai sus pe pagina
Eu am cam scapat in blide, face prietena mea niste eclere adevarate de nu poti rezista. Rezultatul dupa pasti 1 kg de plus.
Muncesti o saptamina sa-l dai jos si se pune intr-o zi.

Nici la sala nu am prea mult spor, ca ma cam doare mijlocul, de fapt mai mult in partea dreapta. ma duc la chiro luni .

Inteleg ca si voi a-ti mincat bine de Pasti si nu vreti sa declarati

Mergi la inceput