Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)
Raspunsuri - Pagina 17
Shines spune:
Neata si de la mine!
Sa aveti o zi calduroasa cu plimbari lungi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
madalina_m spune:
Neata mamici si buburuze! Ieri nu am intrat ca amalergat ca nebuna dupa toate cele ptbotez: cruciulite, marturi, comanda tort, cadou nasi. Maiam cateva de facut dar grosul e gata. Azi vreau sa fac curat, dar mi-e o lene ... Stau cu piciu in pat la povesti.
Fetelor, ca ziceati de livret, eu am livret dar nu l-a trecut nimeni pe pici acolo. Banuiesc ca pt indemnizatie nu trebuie sa ai numai livretul fizic ci sa scrie si ceva in el, nu? Ce ar trebui sa fac?
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
deea_sav85 spune:
Madalina eu am depus actele si mi-a cerut livretul, daca te ajuta cu ceva intra www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49" target="_blank">aici, e site-ul de la alocatii si indemnizatii sector 6...
In rest pustiul in loc sa renunte la o masa noaptea a mai adaugat una si azi de la 6:30 nu a mai fost chip sa l adorm, nu stiu ce are de 2 zile ca e foarte agitat ...am nervii praf rau
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
madalina_m spune:
Tunde ce contin granulele tale? Eu am tot ceva homeopat trimis din Austria pt colici si contin citrullus colocynthis (nush ce fel de castravete). Astea ale mele se dau cate 5-6 granule dizolvate in jumatate de lingurita de apa. Se potda pana la 30 granule pe zi. Atentie, granulele nu trebuie atinse cu mana si nici sa aiba contact cu metal (foloseste lingurita de plastic).
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
deea_sav85 spune:
Madalina am mai citit o data ce ai scris si de data asta am si inteles , te duci la starea civila de pe sectorul vostru si ti-l trege acolo pe pici in livret.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
madalina_m spune:
Deea poate e in puseu de crestere. Si al meu a mancat ieri numai la 2 ore - si el are mese de LM dar si de LP cate 150 ml la o masa. Asta noapte insa, cand s-a trezit la 1 jumate ( mancase la 10) i-am bagat suzeta in gura si m-am dus pana in sufragerie sa imi recuperez sotul care adormise la tv. Cand m-am intors dormea tun cu sezeta in gura ( el care nu primeste suzeta neam). S-a trezit apoi la 4. Cred ca a fost o intamplare, dar sigur voi mai incerca.
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Fetelor, ca ziceati de livret, eu am livret dar nu l-a trecut nimeni pe pici acolo. Banuiesc ca pt indemnizatie nu trebuie sa ai numai livretul fizic ci sa scrie si ceva in el, nu? Ce ar trebui sa fac? Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Mada, noua la sectorul 3 nu ne-au cerut livret nici la indemnizatie, nici la alocatie. Am intrebat expres cand am sunat la ei, pt ca noi nu avem si ne-au zis ca nu trebuie.
Cu lenea te inteleg, am si eu una...
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Lorich spune:
Neata fete dragi,
Multam de si pt atatea vorbe frumoase.
Catalina prosopul... recunosc 100% nasha Anei, ar fi trebuit sa ma ocupt eu, avea Irinuka o matusa care facea, dar efectiv n-am mai avut timp si renuntasem, dar nasha ne-a facut surpriza la botez, cica l-a facut mama ei pe undeva pe Lipscani??? chiar nu stiu...
mamicile de colicosi, imi pare tare rau!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
La multe lunite picilor de azi: Tudor de Angie, bascketbalistul nostru,
Maia de Raluca, printesica delicata si ultimul dar nu cel din urma Razvan de mine, cel mai simpatic pici.
ziki spune:
buna dimineata si de la mine!
promit sa recuperez tot, dar acum trebuie sa fug iar.
am intrat doar sa va spun ca mi-s ok, in caz ca-si facea cineva griji
si sa va pup, sa va urez o zi insorita de primavara, ca inteleg ca abia azi a venit de-adevaretelea!
revin peste vreo 3 ore cu citit/ scris/ detalii picante despre banalul vietii mele.
pupicei tuturor!
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
AMR