Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Simo, stiu si te inteleg...Clara parca a scapat de colici,reprizele de plans sunt de 10 minute acum, puternice ce e drept si mai ales cand da partzuri si face kk...am renuntat de cam doua saptamani la picaturi ca oricum nici una nu avea efect..o sa le si arunc pe toate..sa nu le mai vad...

Tunde, imi pare rau de micuta Sonia...nu degeaba se spune ca cel mai bun medic pt copil e parintele...unii medici fac experiente pe bietii bebelusi, am patit si eu la pitesti..dar m-am documentat si nu am acceptat nimic din ce mi se parea dubios...

Clara papa la greu maini, chiar si noaptea ma trezesc cand o aud cum suge ambele maini o data, indesate in gurita aia mica...daca pun manusi sugem manusa..asa..nu de foame, ci toata ziulica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Adryiii..i-am dat si ceai,degeaba.
sunt si colici de durere dar cred ca si psihic,cum a vazut azi multa lume,multe culori..aglomeratie,ma gandesc ca si de acolo a adunat ceva si a trebuit sa se descarce.
dar dureri de colici sunt,se vede cum se strange,se face ghem,tipa..
am incerctat si doua zile fara picaturi sau sirop..a fost crunt

Fluturash...numa noi suntem cu colici la 4 luni ?? doamne ajuta sa scapam.
da..si Edu mananca pumnii toata ziua..dimineata la 5-6 asa imi da trezirea cand trebuie sa ii dau papa...il aud din camera cum moflaie la degete si pumni. si avem la baleeee!!! facem dare dupa noi prin casa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dragele mele
V-am citit fulger

Lorich;subscriu..sunteti o familie deosebit de frumoasa,simpatica(tu mami radiezi).Pozele sunt absolut superbe..felicitari.Ana ca o printesuca

Bebect;ii dau Eurespal la recomandarea dr.-ului.Polipii am scos acu 3 ani..Multumesc pt sfat

Simo;Eu nu stiu ce sa-ti spun..imi pare nespus de rau pentru micutul tau olthenas.Stiu cum e..suferi ca un caine langa el cand urla

Deea;multumesc pentru sms

Am terminat cu curatenia..exceptand dormitorul..ramane pe maine.
Sunt franta..noroc pe Mama..o mai duce pe fifi la plimbarici.

Situatia un pic mai buna..sunt clipe cand uita de istericale si suge normal..urmatoarea masa dau numai bibe si siringa,urla la tzatza de numa numa
Am ajuns la conculzia urmatoare..adica doua
-ori ii e frica sa nu se innece pt ca are nasul infundat
-ori o doare burta fiindca vine muuult laptic dintrodata.

AAA..Am primit din Franta niste ser fiz..super!.Si granule homeopate pt colici silicea 9ch..le foloseste cineva?nu am prospect la ele.

nna ..cam atat
pupicei la toata lumea

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am patit si eu sambata cu Darius, nu mi s-a mai intamplat nicioadata, a fost ca un cosmar. Ne-am dus prin mall cu el (care era super super plin) sa luam niste cadouri,nu pot sa zic ca am stat f mult si dupa am mers la niste prieteni acasa care stau f aproape de mall. S-a pus pe drum pe plans, am crezut ca e de foame dar cand am ajuns nu a vrut nici san nici bibe si urlat incontinuu peste o ora (incordat tot, cu ochii tinta). Si noi nu am avut colici deloc..a fost prima oara cand nu a vrut san. El si daca e satul tot trage de tzatza. Deci eu cred ca e cumva pe fond nervos ca sa zic asa.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE DRAGI BEBEI
AMALIA
ANDREI
LUCAS!!!
scumpe

Simo;si Eu cred ca e si psihica chestia la EDY
La noi daca reusesc sa-i distrag atentia lui fifi cand are program de plans..se opreste..dar daca nu tipa ca purcelul..de mi se inmoaie picioarele.Se sperie de durere..cred
Azi,proasta de minei-am prins degetutul ei mic intre sticluta si clapeta la pompa..sa vezi tipat!..Nu stiu cum si-a bagat degetul acolo.Am tinut-o pe genunchi cum ma mulgeam..

Asa povesteste deja..e scumpa tare

Saracuta inca este afectata de traumele din spital..se trezeste plangand,se sperie de la zgomotele care pana acuma nu le baga in seama..gen aspirator,uscator de par.

fug la nani
somn usor

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..pup fetele dragi.
hai ca va reveniti incet-incet,Soniuca va papa din ce in ce mai bine.
multa sanatate

Zumzu..da,clar e si pe fond nervos ce li se intampla.
faza e ca daca incepe o data sa planga tare-tare,pe urma parca plange din inertie si nu se mai poate opri. se oprea cateva sec..apoi ofta rau si incepea iar.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si al meu plange cand e agitatie in jurul lui. Atunci pe loc, n-are nimic ba chiar doarme continuu. Eu ii zic ca e somn de stress. Apoi seara vreo ora incepe sa planga. M-am invatat, il pun in wrap si il plimb prin casa pana adoarme. Aseara de exemplu, a inceput scandalul, duminica seara n-a avut nimic (am fost numai pana la preot si s-a terminat repede). Sunt prea multi stimuli pentru creierasul lor mic, ii proceseaza mai tarziu, cand se simt ei in siguranta acasa, in bratele mamei. Si atunci isi revarsa amarul. Eu nu-i dau nimic, il alint si-l legan pana adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
Noi suntem bine...andrei a fost cam agitat, isi mananca pumnii intr-una si face balute multe.azi l-am luat, l-am pus in scoica de la masina si am taiat-o la mama.mi-a urlat tot drumul in timp ce isi molfaia pumnii, ziceai ca cine stie de cand nu mai mancase, abia ii dadusem.nu mi-a plans niciodata in masina, era chiar fascinat si adormea repede. seara dupa baita are si el niste colicei...ca adorme 15 min si apoi se trezeste, plange, se strange si se chinuie sa dea basinele...dar il adorm repede, se linisteste la tzatza. bine totusi ca si-a revenit cu somnul, nu se mai trezeste de la 22-23 pana la 5-6.si apoi pana la 9-10.
La multe lunite bebelusilor Andrei,Amalia si Lucas Eduard
simo of Doamne nu mai scapati si voi de colicii aia odata, te cred ca ti se rupe sufletul cand il vezi cum se chinuie asa. las' ca va faceti voi mari. pup un oltenash colicios
lorich am vazut pozele de la botez, ce bine arati mami , si fifi a ta e superba ! mi-au placut mult pozele cu Robert si fetita aceea...ce draguti erau.
tunde man bucur ca situatia e un pic mai buna.
Of, ce mai vroiam sa zic ?! nu mai stiu...cu memoria mea varza...
Imi aduc eu aminte maine haha !
Va Noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
de dimineata.
Si un mic dejun cu ce va doreste inimioara, eu as manca o omleta, dar e prea grasa si nu ma bag.
Am facut aseara baie la piscot cu colacelul. Mare fericire pe el ca a inceput sa se miorlaie cand l-am scos. Mai voia smecherul. Raportez a 3-a seara in care strumful meu a adormit singur in patut, cu mine alaturi ce e drept, dar e un pas mare.
S-ar parea ca azi o sa fie soare si frumos, deci plimvarea ne asteapta.
Fluturas si eu am una bucata baiat care roade maini. E perioada cand si le descoperea. Pt ei gurita e orgam de simt si duc totul la gura. Ai sa vezi tu mai incolo. Asa am fost si eu avetizata

Pupicei multi si dulci.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

neatza!

Loutzy;sarna pt cafa
fug la muncit..
s-a trezit buba

Tunde

Mergi la inceput