Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragi mamici,

va pup pe toate si sper ca ati petrecut sarbatorile linistite si fericite alaturi de cei dragi. Robin si cu mine suntem la Brasov, am venit 2 saptamani acasa sa profitam de bunici si de mancare ca la mama acasa. drept urmare deja ne-am ingrasat amandoi :)))

noi suntem vbine, acelasi program haotic in belgia cu cresa, fuga la servici, fuga la cresa, apoi ce mancam, ce trebuie cumparat, ce haine pt maine si tot asa... uneori am senzatia ca trece viata pe langa mine caci eu sunt prea prinsa in treburile astea cotidiene si repetitive. asta e, sanatate sa fie!
Robin a facut si el primii pasi chiar in Duminica Sfanta, a legat vreo 5-6 pasi singur si era tare fericit. il mai las in casa pe covor insa prea se entuziazmeaza si se precipita de se arunca in fata ca o ghiulea si nu are echilibru. in rest la fel de grasut, are 4 dinti si zice cateva cuvinte.

de luni ma intorc la lucru si o sa prind iarasi pasul cu voi macar in pauza de masa.
Erina ma bucur ca ti-a placut cartea, si eu tare am plans cand am citit-o insa in final nu e o carte trista, dimpotriva.

va pup pe toate si va doresc multa sanatate! o sa citesc din urma sa recuperez cate ceva si revin.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Avem poze noi de Paste

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele care le dati la iepurasi Topfer 3, am o intrebare.

Am inteles ca asta se poata da pana la 18 luni, maxim pana pe la 24 de luni.

Si ca la Topfer nu exista lapte junior.

A mai auzit cineva asa ceva ?

Cu ce il schimbam ?

Am inteles ca junior ar exista doar milumil, aptamil, nestle si parca humana

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ina, intradevar mesajul de final cu intoarcerea a fost frumos. Daca ar fi sa imi insufle ceva ar fi sa stau in Romania sa lupt sa fie bine. Cit despre realizarea ei personala in iubire si profesie asta da, mi-a placut mult!!! De cite ori vad stiri despre Afganistan gindurile mele se intorc la carte si incerc sa imi imaginez acoperisurile sclipitoare.
Imbratisari. Sa aveti sedere frumoasa in Romania.

Sensibila, David a fost doar pina de curind pe Lactana-i-am dat doar 2 pentru ca 3 era cu fructe si cumva nu mi se parea OK... Acum l-am schimbat pe Aptamil si am avut oun sentiment de regret aproape ca cel pe care l-am avut cind am incetat alaptatul, ma gindeam ca il iau de la Bio la zer de vaca. Oricum ca si Daria va minca formula pina peste virsta de 3 ani. Eu am schimbat pentru ca imi era greu sa gasesc o farmacie Dona sau Srnsiblu in apropiere. Uneori la Sensiblu nici nu aveau Lactana 2.

Mamici daca se organzeaza vreo intilnire cu ocazia venirii vreunei mamici din strainatate ne-ar placea mult sa participam.

Vladimirescu ai cumva numarul Dr. Gheorghe?

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Erina de care carte vorbiti? De A thousend splendid suns? mi-am downloadat-o si eu, dar nu am apucat sa citesc. Acuma citesc ceva prostie de carte despre un copil rapit, sper macar sa se termine cu bine ca m-a bagat in boala.
Ce mai face Daria? Merge la gradinita? Asa finuta si linistita pare in poze - asa-i ca e cuminte?
Eu vin in Romania in curand, dar la Cluj.... Mi-ar fi placut mare placere sa te cunosc

Sensibila nu inteleg de ce sa nu ii mai poti da lapte 3 sau 2 sau de care vrei tu. Eu pana acum i-am dat doar 2 - am inceput numai la 10 luni cu LP si am luat acum sa guste si 3, doar ca si mie mi se pare dubios asta cu banane si caise, asa ca tot 2 o sa mai iau. E tare dulce Gia in costum de iepuras

Eu am inceput sa ii dau seara laptele in bucatarie pe scaun si nu in patut la culcare ca sa putem sa ne spalam pe dinti pe urma.

Ina e bine acasa .... se simte din mesajul tau. Eu nu ma bucur prea tare de mersul acasa, ca intotdeauna vin mult mai obosita decat am mers. Acolo trag toti de noi sa ii vizitam - parinti, socri, frati, prieteni.... ca sa nu zic ca nu toata lumea se suporta cu toata lumea si problemele sunt programate

stefimic nici eu nu sunt pregatita sa renunt la ideea de bebe mic, dara asa fuge timpul, ceva incredibil

Am fost ieri la masuratori si avea mititelul 10950 gr si 82 cm. Vaccin nu ne-a facut din cauza de roseola de saptamana trecuta si nici nu ne face inainte sa plecam sa nu avem surprize pe drum. Vom face doar cel pt meningococ. Trebuie sa il duc la chirurg sa ii taie frenul lingual ca ii e lipita limbuta pana in fata Mi-e o groaza de nedescris. Am vrut sa il duc mai mic, dar mi s-a zis ca daca suge bine sa il las in pace si sa revenim la un an. Tot vreau sa scap cat mai repede de chestia asta. Fetita unor prieteni are tot asa limbuta lipita si e ff puternic ss-ita si rrr-ita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut mamici dragi si Hristos a inviat!
Nafi, nu te impacienta, cand va merge Ricky bine, va mai slabi in mod sigur! Si mie mi se spune ca Diana arata ca un copil de 2 ani, dar sa nu uitam ca majoritatea copiilor arabi (mai ales din zona Golfului), copiii indienilor, africanilor par mici si foarte slabi si poate de aceea lor li se pare ca Diana arata mult mai mare fata de copiii lor! Vazut pozicile, tare faine, iar Ricky este un cavaler tare frumos!
Ioana, multa putere sa treci cu bine peste aceste momene mai putin placute! Ai grija de tine!
Samaria, sper ca piticul este mult mai bine acum, multa sanatate!
Stefimic, da, pana la uram am iesit cu bine la liman, am preparat tot ce mi-am propus de Paste. Chiar am incarcat poze noi la semnatura cum am petrecut ziua de Paste.
Ina, bravo pt pasii facuti de Robin!
Selina, piticul are excat cat trebuie in greutate si inaltime, bravo! Mult succes la intervenitia chirurgicala!
In rest, vad ca toate mamicile au petrecut Sfintele Sarbatori tare frumos si in multa liniste si armonie, ma bucur enorm!
Va doresc o zi minunata!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

eu sunt tare fericita si simt nevoia sa impartasesc cu voi.. o ruda si prietena tare draga a reusit in sfarsit sa ramana insarcinata .. se chinuie de ceva ani si nu reusea din cauza unor probleme medicale, probleme care nu s-au rezolvat cu totul dar azi, cand se implinesc2 ani de la casatoria lor, a aflat ca este insarcinata Doamne ajuta sa duca sarcina pana la capat, sa aiba un copil sanatos ca tare fericiti sunt si tare mult isi doresc copilul asta tropai de fericire prin casa ma simt cum ma simteam cand am aflat vestea ca vom fi noi parinti uff si eu tocmai am dat toate hainutele Tanyei

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Pentru ca inca ne aflam in saptamana luminata va spun si eu Hristos a inviat!!

Din nou am luat o pauza, pentru ca am fost prinsi in tot felul de evenimente...din pacate intre timp am fost plecati si in Moldova ca a murit bunicul meu, am fost si cu vaccine si nelipsitele dureri de dinti Dar mergem vosiosi inainte!

Cu speranta ca voi reusi sa fac in zilele urmatoare, urarile necesare ultimilor iepurasi aniversati , ma gandesc ca ne apropiem cu pasi repezi de Clubul scutecelor! O fi motiv de bucurie, ca avem iepurasi mari??? sau motiv de tristete ca timpul zboara prea repede Important e sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fiecare clipa traita pe acest pamant, fara sa ne lasam fericirea umbrita de rautate sau neajunsuri...

Va pup ..si gata pe azi ca vad ca sunt prea filozoafa si nostalgica! Pierderea bunicului credca este de vina!

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Matei de Lindal
Tudor Cristian de bordeancavio
George Casian de miria_cristina!

Sa va fie vietile pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu inconjurati de dragoste si noroc, sa ajungeti oameni mari!

Mare restanta, mii de scuze!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adevarat a-nviat, dragelor!
Bine v-am regasit...vad ca nu v-ati mutat inca, chiar ma gandeam pe unde va gasesc.
Vad ca Gia a petrecut bine cu catelul si in costumul de iepurica. E o dulce!
Si vad ca si Diana a avut la bunatati...bravo fetelor in alb si rosu!

Am petrecut si noi super bine in tara, tare bine e sa ai ajutor si altcineva sa gateasca, sa spele vase si sa faca curat. unde mai pui ca mai si schimba copilul, pregateste biberonul cu lapte si o plimba cum vrea ea, de manuta, peste tot! Obositor, cum zice, Selina, ca toti trag sa te vezi cu ei si greu sa combini oamenii, dar bine ca sunt bine cu totii si ca ne-am putut revedea cu unii dupa ani buni!

A trecut primul an, unii deja fac 1 an si jumatate curand, noi vom trece la copiluti. Sanatosi sa fim sa ne bucuram unii de altii.

Eu am gatul suferind acum, dar ma bucur enorm ca Alexia a avut deja 2 nopti dormite cap-coada, de la 9:30-10 pana la 7-8 dimineata. Au fost primele 2 nopti dormite si de mine fara trezire de mai bine de 1 an. Sper sa stea sanatoasa si sa o tina bunul obicei!

Va las, fug la somn, sper sa intru maine! Noapte buna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput