Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaa28/ioanaa28.jpg)
ioanaa28 spune:
salutare dragelor !!
sper ca ati petrecut cu bine Sfintele Sarbatori Pascale...
Nu am avut timp sa intru nici macar pentru o urare,... si nici dispozitie..., atmosfera in familia noastra e din nou innorata, din pacate,..asta e, parca ma lupt cu morile de vant...nici nu are rost sa intru in detalii...
Sa ne traiasca, sa creasca sanotosi si cuminti iepurasii nostrii minunati. Tare frumosi sunt toti...parca ii stiu de o viata, de mamici ce sa mai zic gaska cu mare drag
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
selina-d spune:
Va salut si eu cu drag! vad ca e cam liniste pe aici - sper ca nu stati cu nasul prin frigider sa curatati ce a mai ramas de la Pasti
Ioana ia baga repede inca un mesaj ca primul lucru mi-au picat azi ochii pe nr tau de mesaje 666 ptiu ptiu Si sa fiu in ton cu tine saptamana trecuta am patit ceva similar - m-am suit pe cantar ca m-am cam grasunit
si aveam 66,6 kile. Intre timp am ajuns la 66,0 dar mai e de unde sa mearga in jos. Ptiu ptiu si la mine
Problema mea cea mai mare nu sunt kilele ca sunt inalta si cu oase mari si grele, conformatie cu picioare subtiri si fund mic, dar o burtaaa si niste aripioareeee Burta e f lasata - 2 educatoare m-au intrebat daca sunt gravida
Mie de la prima sarcina mi s-au despartit muschii abdominali si acum tot despartiti sunt. Puteti verifica si voi daca stati intinse cu genunchii ridicati si incercati un abdomen usor cat sa se ridice cutia toracica. Vedeti cu degetele in zona buricului daca este o gaura. Daca da, exercitiile de abdomene traditionale sunt interzise pt ca fac mai mult rau decat bine. Eu am inceput acum sa fac niste exercitii numite Tupler Technique de care am citit numai de bine. Nu stiu daca mai are cineva problema mea pe aici ca nu vreau sa va plictisesc daca nu.
Nafi drum bun in Romania. Si noi mergem peste vreo 3 saptamani. As vrea sa il si botezam pe Stefan sper sa ne reuseasca si mergem si la nunta la cumnata mea.
dayanara spune:
selina pe mine ma interrseaza cum e cu muschii abdominali
dar n-am inteles exact cum tre sa fac; in afara de burta , mai poti avea alte simptome?
selina-d spune:
Roxana ii spune diastasis recti poti sa dai si un google ca sa vezi niste desene. In sarcina la multe femei se intampla chestia asta si anume sa se desparta muschii abdominali ca sa faca loc uterului care creste. In mod normal ar trebui sa revina in pozitia initiala post partum, dar .... nu se intampla la toata lumea. La mine sunt despartiti cam de 2 degete muschii, adica daca ii incord ca pentru abdomene, cam atata simt cu mana gaura dintre ei. Nu e un caz f grav din cate am citit, doar ca e extrem de inestetic si burtica pare bombata tot timpul, chiar daca nu am mai mult de o jumate de cm de grasime pe ea.
Din cate am citit exercitiile traditionale pt abdomene inrautatesc situatia si nu apropie muschii. Cazul cel mai nefericit e sa fortezi asa de tare despartitura aia sa apara o hernie si sa nu iti mai fie sustinute organele de nimic. In cazurile mai usoare doar burta ramane bombata si apar dureri de spate.
Am citit in mai multe locuri de tehnica asta dezvoltata de o asistenta Julie Tupler - Tupler technique ca ar avea rezultate foarte bune daca e facuta consecvent ca sa readuca muschii la loc si sa faca o talie mai frumoasa. Acuma stau pe ganduri daca sa imi iau sau nu cartea de pe amazon sau sa fac exercitiile de pe net si mai vad eu.
uite aici o mica descriere
http://www.fitpregnancy.com/fitness/postnatal_workout/40871562.html?page=2
si aici niste exercitii
http://www.fitpregnancy.com/slideshow/40479777.html
am citit insa mai mult ieri pe un forum de mamici din anglia, dar nu mai gasesc exact ca tot am mers din link in link. Oricum exercitiul de baza cel mai important si care trebuie repetat cel mai mult pe timpul unei zile e urmatorul:
asezata si cu spatele si fundul sprijinit (se pot face si in picioare) respiri in burta si bombezi cat poti, dupa care sugi burta cat mai tare sa incerci sa o lipesti de spate si stai asa 30 de secunde, dar trebuie sa continui sa respiri. Dupa cele 30 de secunde asa cu burta trasa incerci sa faci 5 contractii puternice adica sa incerci sa o duci si mai in spate si in timpul asta sa fii atenta sa incorzi si muschii abdominali laterali sau transversali ca aia practic aduc muschii drepti la loc. Exercitiile astea trebuie facute de 500 de ori pe zi zice tanti aia Mai are si alte exercitii...
Eu am muschii abdominali ff slabiti, adica daca sug burta tot ramane ceva in fata care nu e chiar ok si nu mi se face in nici un caz abdomenul plat ca inainte. Sper sa reusesc sa arat mai bine ca ma simt ff complexata si mi se pare ca arat nasol cu orice ma imbrac . Am picioarele si fundul slabe ca incap fara probleme in pantaloni 36, dar burtica atarna deasupra dizgratios
dayanara spune:
selina am facut testul si da, am o gaura cat casa;))) ce ma sperie un pic e ca dupa nastere am facut abdomene si un efort brusc, am ridicat patul :)) si am durerile de care spui tu, doamne ajuta ca nu e grav, ca de aratat nu-mi pasa zau cum arat
caut acum si dupa termen, merci mult
mihaelagrosan spune:
Hristos a inviat!
Revin si eu dupa o indelunga absenta, am reusit acum sa intru pt. ca prin nu stiuu ce minune pitica doarme inca, iar cea mare a plecat cu tati la gradi.
Urez La multi ani cu sanatate si bucurie tutror iepurasilor carora nu am reusit sa le spun pana acum. Multa bucurie si sanatate si parintilor lor.
Eu sunt mereu prinsa intr-o activitate, pitica e mereu dupa mine, ma striga toata ziua si numai asa de verificare. E tare scumpica, activa, nu are rabdare sa stea prea mult intr-un loc. E tare vorbareata, pe limba bebeluseasca, mai spune cuvinte pe care le deslusim si noi. II place foarte mult afara, asa ca acum doar pe afara stam, se pune langa usa si tot zice pa pa, asa ca nu am ce face si daca nu am chef trebuie sa iesim.
De Paste am fost la tara la bunicii mei, bineinteles ca a stat doar afara, a dormit, mancat si jucat afara, doar noaptea a stat in casa.
Gata s-a trezit
Va pup
samaria spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Va salut cu mare drag pe toate!
Am intrat sa va mai citesc, de-abia astept sa ne mutam la clubul "scutecelor",ca suntem mamici de copii mici, nu de bebelusi(deja)
Am intrat si la poze, am lasat cateva comentarii acolo...
Noi am petrecut in familie, de Pasti, a fost frumos , dar foarte scurt, eu nu prea am avut timp de nu stiu ce pregatiri, fiindca am lucrat si vineri pana la 5, deci ce am gatit si am pregatit a fost noaptea sau dis de dimineata,am avut liber doar duminica si luni, marti a inceput Eduard sa faca febra 39,3, asa, din senin,ieri m-am stresat cu umblaturi pe la doctori, azi parca e mai bine, of,sa treaca odata vremea asta schimbatoare, sa fie puiutii nostri sanatosi!
Nu stiu cand voi mai intra, astept vesti de la voi si va pup cu mult drag pe fiecare in parte,va doresc sa aveti sanatate si o primavara minunata si de-acum incolo, drum bun celor ce se pregatesc de calatorit, si nu iutati sa mai dati cand si cand cate un semn despre voi!
stefimic spune:
Salutare si din partea noastra, am ajuns pe meleagurile noastre, a fost frumos de sarbatori, dar foarte obositor, mandra in vinerea PASTELUI a facut o laringita, dar bine ca am fost rezolvat fara complicatii.
ucur sa vad ca sunteti bine si bebelanii au petrecut frumos, dar eu nu sunt asa doritoare de mutarea la scutece, cred ca nu sunt pregatita sa spun ca nu mai am bebe mic.
IRENE mi-ar fi placut si mie sa ma duc la tara, dar ai mei stau in oras, bunica mea nu mai este si nu prea mai am tragere de inima sa ma duc la tara fara ea.
Sper ca esti bine is ai reusit sa faci ceea ce ti-ai propus de sarbatori.
VLADI ce frumos ca puteti sa stati asa de mult afara, profitati din plin si plimbari cat mai placute.
IOANA demult vreau sa-ti trimit un mare , dar de fiecare data am omis, sa stii ca suntem alaturi de tine si poti vorbi cu noi orice te apasa.
SELINA hai ca m-ai bagat la idei cu muschii abdominali, ai mei mai sunt si taiati de doua ori, sper sa reusesti.
ma bucur ca si numai pt a ura de sarbatori ai intrat la noi OANKA, mi-as dori sa revii cu ceva vorbulite despre mica printesa, si daca vrei poate si despre tine, mie una mi-e dor de tine.
CARMEN UNDE ESTI? hai din MAROC in ROMANIA cu cateva vorbulite.
fetelor cucuietelor am petrecut impreuna o perioada deosebita pentru noi, aceea a sarcinii, apoi a urmat un an de mamiceala, un an in care am impartasit impreuna frumusetile si greutatile vietii de mamica, fiecare reusita a bebelusului nostru si acum ne indreptam cu pasi repezi sper un nou capitol din viata noastra de mamici.
i-mi doresc sa fie un capitol cu frunti descretite, cu minti limpezi si cu multe zambete alaturi de puiutii nostri, mi-as dori sa citesc despre puiuti de care nu mai stim nimic, mi-as dori sa redevenim femeile de altadata, stiu ca putem dar conteaza sa si vrem.
va pup si va doresc o zi minunata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Hristos a inviat !
Am revenit si noi aseara in Bucuresti
Nici noi nu stiam joi ca plecam , asa ca nu aveam cum sa va zic.
Am decis sa plecam de joi seara, dar nu am gasit unde sa lasam pisica.
In fine vineri dimineata am gasit o clinica care a primit-o, se numeste Biovet si tare m-am bucurat, ca putem pleca.
Asa ca vineri noapte la 00.30 ieseam din Bucuresti.
Am facut 7 ore pana in Bucovina, undeva dincolo de Campulung Moldovenesc
Gia a fost extreme de cuminte a dormit tot drumul fara probleme.
A fost o incantare, foarte cald, foarte bine, liniste, aer curat, de vis
Gia a papat f bine, a dormit f bine. S-a jucat prin curte.
Am imbracat-o in iepuras si am lasat-o sa gaseasca oua si iepurasii de ciocolata.
Acolo pragurile sunt mai inainte si era asa haioasa cum mergea in picioae pan la ele, se aseza in 4 labe si le trecea apoi se ridica iar.
Avea treaba cu lemnele de pus pe foc, mereu cara al ele sau le rearanja.
Mereu vrea sa exploreze iarba, sa o rupa, este innebunita dupa rumegus sa se bage in el si dupa bucatele mic de scoarta de copac sa le manance.
A fost exact ce aveam nevoie : relaxare.
Am venit ieri, am facut vreo 8 ore ca ne-am mai oprit prin Bacau sa mergem la cimitir.
A dormit vreo 3 ore cand am plecat si apoi a mai dormit vreo 1.5 ore inainte sa ajungem in Bucuresti.
Foarte cuminte ca deobicei de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna dragi mamici de iepurasi!!!
Am scris ieri un mesaj lung dar mi l-a sters David.
El e bine, a prins culoare in obrajori si pe mainute. Am avut vreme excelenta fara urma de nor la PN si el s-a simtit foarte bine la iarba verde.
M-am bucurat sa citesc ca ati petrecut frumos de Paste.
Ioana iti scrisesem ieri despre aceasta carte: cele 5 limbaje ale iubirii.
http://www.supercarti.ro/carte/cele_cinci_limbaje_ale_iubirii.html
Cred ca ar ajuta sa o cititi.
A trecut primul an si iepurasii vor trece la Clubul scutecelor. Ne doresc sa ne bucuram de fiecare zi la maximum in sanatate si fericire!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.