Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Paste fericit tuturor
Hristos a inviat!

Denisa mami de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Fie ca Sarbatoarea Sfanta a Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa aduca in sufletele si casele voastre bucuria si lumina sperantei, pace, liniste si intelegere! Hristos a inviat! Sarbatori fericite tuturor!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

HRISTOS A INVIAT!
VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICIT ALATURI DE FAMILIE SI DE IEPURICII NOSTRI DRAGI!

Mergi la inceput

Tot eu

Multumesc din suflet ptr urarile adresate cu ocazia zilei de nastere a veveritului meu drag!

Am facut o mica petrecere cu bunica paterna venita in vizita special ptr ocazie si cu nasii de botez ai lui Ricky. Nu am mai taiat motul ptr ca se facuse tarziu si motzatul meu era mort de somn asa ca am decis sa lasam viitorul sa ne dezvaluie inclinatiile lui musiu

O sa incerc sa ajung la zi cu pozele caci am ramas de caruta rau de tot

Pe 20 am fost si la pediatra la controlul de un an si rezultatul e ca Ricky masoara cat un bebe de 21 de luni. Are 83 cm si 12.5 kg.

Ieri a facut primul pas si jumatate singurel iar astazi a reusit sa se urce singur pe canapea. Ma bucur ptr realizare dar problema e ca la coborare se arunca cu capul inainte gen kamikaze si asta nu e bine Trebuie deci sa lucram la aterizari!

De 2 zile e racit cu mucisorii pana'n brau . Mai nou si tuseste. tati e la munca si mami (adica eu) sta cu bebe in casa si-l doftoriceste. sper sa-si revina repede caci pe 28 venim in tara si musiu trebuie sa fie in forma!

Sper sa reusesc sa pun poze inainte de plecarea sper RO.

Primele 365 de zile ale bebeilor nostri scumpi au trecut! azi sunt nostalgica dar si fericita ca am reusit sa ajung cu bine in acest punct. ptr mine , acest prim an ca mamica...a fost cel mai challenging an din viata mea si faptul ca am trecut cu bine de el imi da o mare satisfactie. cred ca sunt o mamica destul de buna!

Voi toate sunteti minunate si ma bucur enorm ca mamici speciale ca voi exista pe lume!

Va imbratisez cu muult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Hristos a Inviat!
Paste fericit tuturor!

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 23+ cu Ilinca

Mergi la inceput

fetelor !

Nu reusesc sa intru pe contul comun sa pun poze. ceva imi scapa...asa ca va rog ...mai spuneti-mi si mie odata contul si parola.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

HRISTOS A INVIAT SI SA AVETI PARTE DE SARBATORI CU BUCURIE!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

primul an din viata comorilor noastre s-a scurs.. toti iepurasii au fost aniversati, am trecut de etapa "primele 365 zile din viata unei comori".. cred ca este cazul sa predam stafeta si sa ne mutam la scutece

sunt ceva fete tehnicute pe aici care sa se ocupe de asta? si eventul fetele cu darul "scrierii" pentru a preda stafeta?

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Hristos a inviat!

Carmen,ne mutam, numa sa terminam capitolul asta, sa nu il lasa in aer. Stafeta nu mai trebuie predata!

Mergi la inceput

Bluekidoo - multumesc ptr datele de acces la contul comun.

Am reusit sa ajung la zi cu pozele asa ca va invit sa vedeti crampee de la Botezul lui musiu, din vacanta in Kuwait, de la minipetrecerea de la ziua de nastere si plimbarea in parc de dupa Paste.

Poze fresh vom mai avea dupa 14 mai cand ne intoarcem din Romania. Plecarea e poimaine dis de dimineata asa ca maine voi fi in impachetari si pregatiri pana peste cap. mai ales ca sotul e la munca si ajunge abia maine seara

Acum fug sa ma arunc in cada cat mai e apa calda. mai devreme cat pregateam cina , musiu bantuia prin casa si a vazut curgand apa in cada. cand m-am dus in baie mai tarziu am vazut ca imi pusese ratusetele lui in cada ca sa-mi tina si mie companie!

Nu stiu cand mai reusesc sa intru ...dar cu siguranta chiar si pe fuga va citesc noutatile si ma bucur de progresele iepurasilor.

Noapte buna fete dragi!

Mergi la inceput