Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)
Raspunsuri - Pagina 8
missmj spune:
100ron colacelul...bai nene ce s-a smecherit lumea.
Fetelor, tot va ziceam ca e marait tare de cand a facut 3 luni, bai nene, zici ca vrea sa o ia din loc.inainte se mai impingea el cu piciorusele asa sa se ridice.dar acum ridica asa picioarele la piept si zici ca isi ia avant sa se ridice in fund, si se enerveaza ca nu poate, si incepe sa planga. nu ii mai place neam la orizontala.l-am pus sprijinit de o perna, sa nu mai fie chiar la orizontala, sa fie putin inclinat, s-a impins in perna pana a cazut de pe ea intr-o parte...si plangea de mama focului ca nu a reusit sa se ridice...e tare haios, cred ca trebuie sa ii iau un balansoar ceva.
SZ e bun de ceva balasoarul ? sta bebe in el? sau dau banii degeaba pe el?
Jucariile lamaze de prins la manute si la picioruse am vrut sa le comand si eu dar nu mai au pe stoc. cine le-a cumparat...sunt de folos?se bucura bebeii de ele?
lorich imi mai dai si mie link-ul cu oita ? am tot cautat pe google si nu o gasesc.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Lorich spune:
M-am elucidat cu Ana - au inceput sa-i curga muci aposi; i-am pus niste ser, sa nu se infunde si s-a culcat. iaR!!! Bine ca s-a trezit pt suflat in tort (adica intr-o prajitura)
carmen eu n-am pus link, dar uite www.erfi.ro/lampa-patut-oita-vtech.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">aici
SZ: e super util balansoarul. Ziua numai in el doarme.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
zumzu spune:
fetelor, de la ce vine SZ?
ce m-au amuzat povestile cu diversificarea, parca le-as fii scris eu.. Si la noi aceasi poveste...ca pe vremea mea...Noua pediatra ne- azis clar la 6 luni si sa nu ne lasam influentati de cei din jur, ca cica s-a dovedit ca de la diversificare pot aparea pb cum ar fi colesterol, pb cu tensiunea etc.Si a zis ca din pacate chiar si unii pediatrii inca mai recomnda diversificarea timpurie. Aaaa..sa nu mai zic de olita, ca tata cica de la 6 luni sa-l pun pe olita
SZ (ca tot nu stiu ce inseamna ): de la ce varsta ii punem pe olita?
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
roxx26 spune:
Povestea cu SZ e asa: ZIKI ne tot lansa tot felul de "sondaje", prin urmare cineva (sorry, nu mai stiu cine...) a numit aceste intrebari "Sondaje Zikiene" Si avem si RSZ: Raspuns la Sondaj Zikian.
Deci, RSZ:presupun ca de cand poate sta bine in fundulet, am o prietena a carei fetita de 7 luni face deja kk la olita, a pus-o la inceput sa vada ce face, a facut kk si acu merge figura in fiecare dimineata.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu fetelor, de la ce vine SZ? ce m-au amuzat povestile cu diversificarea, parca le-as fii scris eu.. Si la noi aceasi poveste...ca pe vremea mea...Noua pediatra ne- azis clar la 6 luni si sa nu ne lasam influentati de cei din jur, ca cica s-a dovedit ca de la diversificare pot aparea pb cum ar fi colesterol, pb cu tensiunea etc.Si a zis ca din pacate chiar si unii pediatrii inca mai recomnda diversificarea timpurie. Aaaa..sa nu mai zic de olita, ca tata cica de la 6 luni sa-l pun pe olita SZ (ca tot nu stiu ce inseamna ): de la ce varsta ii punem pe olita? Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 |
SZ - Sondaj Zikian, of course
Olita - dupa ce intram la clubul scutecelor vom vorbi - conteaza sa observi cand e bebe pregatit, sunt niste semne.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
Apropo - ZIKIIIIIIIII, pe unde umbli???
_
Roxana
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
CARMEN, fiica-mea nu e prea interesata de jucariile alea pt manute si picioruse. In schimb licuriciul Freddy (io tot fluture il consider...) tot de la Lamaze e cel mai bun prieten al ei.
_
Roxana
Botezul Catalinei
zumzu spune:
nici bubu meu nu e dat pe spate de alea de pus pe mana. se mai uita el la ele dar nu cine stie ce, poate mai incolo. in schimb eu i-am mai luat un catlus lamaze si ala ii place mult, il luam cu noi pe afara si mereu il prinde de urechi, incearca sa-l bage in gura, e frumos si viu colorat, fosneste latra
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
sherbi spune:
a propos de tv. eu stiam ca nu e in regula sa-l lasi pe bb la tv ca emite nu stiu ce minuni daunatoare, nu din cauza succesiunii rapide a imaginilor. asta pe vremea cand nu existau plasme sau tv cu led. nu m-am mai documentat in privinta asta, dar eu ceva de genul asta citisem.
cu olita...subiect controversat. cica nu e cazul sa silim copilul sa stea pe olita, mai ales ca bb nu-si pot controla sfincterul pana la 2 ani. daor daca are o ora fixa de facut kk si sa profitam de asta. eu una nu l-as lua pe sus cand se screme, numa de dragul de a face in olita.
plange, revin
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Deci, RSZ:presupun ca de cand poate sta bine in fundulet, am o prietena a carei fetita de 7 luni face deja kk la olita, a pus-o la inceput sa vada ce face, a facut kk si acu merge figura in fiecare dimineata |
Scuze dar asta deja mi se pare exagerat de timpuriu...
Eu il puneam pe Mario (avea 1 an jumate)si sarea sus..zicea ca e fierbinte...iara puneam iara era fierbinte..
intr-un tarziu mi-am dat seama ca vroia sa zica e rece!
Am incalzit un pic olita si statea binemersi pe Ea..
Lori;ma gandeam Eu..lasa ca trece repede...cu mult supt si oscilo..ser fiz si gata fata sanatoasa numai buna pentru botez!
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta