Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

I-am dat Panadol, dar doar aseara, cand am ajuns acasa. N-a facut febra, deci nu i-am mai dat, mai ales ca pe cutie scrie +3 luni, sub trei luni numai la indicatia medicului (am avut indicatie).

L-am cantarit acasa, fara scutec si fara body - are 5.950 (nu 6.145 cat avea cu pampersul si body pe el) Oricum e grasun, acum imi fac griji ca e prea gras.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Tunde noua asa ne-a recomandat pediatra. dar nu vad d c nu s-ar da.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Hi fetele intru si eu repede sa urez la multe lunitze si ani si sa va spun ca vorbisi cu Ralukara. este bine la fel si domnisoara, care era la aerisit si mi-a spus ca nu are net si de aceea nu a mai putut umple paginile de pe DC.

pup

PS. Primavara unde esti????!!!!

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Tunde noua asa ne-a recomandat pediatra. dar nu vad d c nu s-ar da.

cica ii administrezi medicamente degeaba..pe langa nasoliile din vaccin...
poate nici n-ar face temperatura.Se da antitermic numai in caz de temperatura -peste 38.5
Este si pe DC topic deschis pe tema asta.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cioc, cioc, ne mai primiti?
Daca pana acum tot mai reuseam sa fiu la zi cu cititul acu si la asta sunt codasa cu vre-o trei capitole dar in schimb am fost harnicutza, am facut curatenie ca era cazul, de prin iunie anul trecut a facut numai sotul si era necesar o mana de fumeie

La multi ani sarbatoritilor zilei Fluturas, Eduard si Medeea si la multe lunite Ana Isabela
Interesante subiecte ati dezbatut, ca de obicei mamicile cu experinta ne dau clasa
Noi am facut si vaccinul de 4 luni(inca nu le-am implinit, peste 4 zile)ne-am prezentat bine, adica nu am facut febra in rest scanceala de rigoare de dupa vaccin e la ea acasa.
Mirela..si noi vomitam la greu asa m-am saturat, medicul de fam cica sa stau linistita atata timp cat a luat cate un kg pe luna, dar tare as vrea sa ajung la un pediatru, dar tot stau pe loc de frica virozelor. Cu toate ca sunt zile cand nu da nimic afara alte zile de dimineata o tine intr-o veselie, nu dovedesc sa-i schimb barbetzelele. Am inceput sa-i dau biotics de la mine putere, poate-i mai regleaza burtica.
In rest suntem un dragalas vorbim, radem, tipam la jucarele, lingem tot ce prindem, inca nu ne intoarcem, dar de frica vomitatului nici nu prea il tin la orizontala, mai mult pe perne inalte si-n scoica.Noapte ne trezim doar o singura data, iar azi noapte a fost un record, culcat de la 9 s-a trezit la 6 dimineata de mi s-a racit toate alea cand mi-a zis sotul cat e ceasul, dar nu-mi fac sperante ca se mai repeta, cred ca de la ploaie i s-a tras
pentru mamicile cu experienta, de ceva vreme imi urla, ca nu pot zice ca plange, parca-l tai, cand ii este somn si nu reusesc sa-l adorm, asta daca nu adoarme dupa supt cel mai fericit caz, in rest nu merge nimic, a ba da, pus in ham si scos cu nasul la aer, dar nu pot mereu si e dificil, imbraca-l...ce pot sa-i fac, nici cantat nici leganat nici in pat, nici in patutz, nici in scoica, hai aici am cateva victorii dar cred ca era epuizat de plans
Admir mamicile eroine Simo si Mire
Lori..sanatate Anutzei, poate nu-i nimic grav sa puteti face botezul in voie.Niste oscillo nu dai?
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, poate nu ma uitati cu niste sfaturi ca imi e mila rau de el ca plnage de ii se inrosesc ochisorii.

pupici multi si soare din belsug ca avem nevoie

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am uitat sa ii urez bun venit lui magnetism, asteptam poze
Vorbeati de diversificare, si pe mine ma zapaceau babaciunile din familie sa incep mai devreme, dar m-am enervat pe ele, le-am zis sa isi mai faca ele bebelusi daca vor, pe mine sa ma lase sa il cresc cum cred eu de cuviinta, iar daca voi avea nevoie de sfaturi vreodata, voi apela la ele.au inteles, si nu ma mai streseaza. pe soacra'mea m-am enervat cel mai tare.eram la tara, am facut un gratar, ne-am asezat la masa, iar pe bebe l-am pus pe canapea langa noi. se uita la noi in timp ce mancam ,gangurea si isi manca manutele. cand o vad pe soacra ca intinde o bucatica de pui spre gurita lui ! ce faci femeie ?! la care ea : i-o fi pofta si lui mamaaaaa, macar sa puna limbuta asa sa guste si el. m-am suparat tare si i-am spus ca nu o mai las niciodata singura cu el, ca ma tot gandesc ca cine stie ce ii baga in gurita ! si de atunci tot ii reamintesc de faza aia, si o amenint ca nu il mai las la ea. si a zis ca nu a crezut ca face ceva rau, si ca nu se va mai repeta ! asa ! si-asa eu am de gand sa il las mai mult cu ea cand incep munca, si incerc sa o educ de pe acum .ma sperie cand vad ca face faze d'astea. si ca sa inchei, eu diversificarea o sa o incep pe la 5-6 luni,avand in vedere ca ii dau doar lm, doamne ajuta sa am lapte si atunci, cel putin 1 an.
Mama si cu tata mai au 2 nepoti din partea lui sormea , si ei sunt invatati sa ii strige "buni" . parintii sotului nu mai au nepoti, dar la ei in familie nu se foloseste buni, ci mamaie si tataie. sotul le-a zis ca lui i se pare mai frumos bunica si bunicul, si le zice intr-una sa nu mai zica"hai la mamaia,hai la tataia". mama zice ca e mai bine sa le zica or tataie si mamaie, sa faca diferenta. sotul zice ca nu conteaza, ca el cand era mic zicea mamaie de la giurgiu si mamaie de la alexandria, ca sa faca diferenta.dar ai nostri sunt din bucuresti, ma rog, whatever...sa le zica cum vrea el. mie mi-e indiferent, atata timp cat nu le zice mami
irinuka si eu am incercat cu pilote, paturici, tot asa il gasesc dezvelit dimineata, si rece, asa ca folosesc sacul de dormit, si nu mai am probleme. stiu ca nu e problema daca are extremitatile reci, dar eu cand il iau sa il alaptez si pune manutele pe pielea mea si e rece, moooor, mai bine sa vad eu ca are mainile caldute, asa ma simt si eu bine

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mada23 bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine, mai putin cu somnul. si eu am probleme cu el, nu adoarme decat la tzatza, foarte rar adoarme singur, sper ca pana la urma o sa il obisnuiesc. te asteptam mai des
tunde si eu i-am dat seara dupa vaccin preventiv putin sirop eferalgan, desi dr mi-a zis sa ii fac doar daca face febra. dar mie mi-a fost frica sa nu faca febra noaptea si eu sa dorm dusa...asa , preventiv, sormea asa a facut dupa fiecare vaccin la ambii copii, si nu au patit nimic.
mayane ce grasunel ai tu acolo al meu are 5.800g la 3 luni.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fetele cate o pt urari!!!

Tunde noua ne-a dat pediatra preventiv antitermic, fara discutie.

Mada bine ca mi-ai amintit de oscilo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Carmen;
Si EU ii dadeam preventiv lui Mario..atunci n-am stiut ca nu prea e recomandat..ehhh..mai rau de atat sa nu fie..ata ete.
Data viitoare nu dau nimic..numai in caz ca face febra.

Tu n-ai stiut ca diversificarea trebuie inceputa cu gratar de pui??ha? ..

Mada;.Sonia adoarme de la 9- la 11 seara..2 ore de foit,supt de 20 de ori..pana cedeaza..deci nu excelam in domeniul adormit singur cu suzeta...ca alti bebei minune de aici

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Tunde noua ne-a dat pediatra preventiv antitermic, fara discutie.

Mada bine ca mi-ai amintit de oscillo

cand am fost racita ii dadeam si Eu lui Sonica.Juma tub doza..de doua ori pe zi..o zi pauza..dupa care am dat ce a ramas in tub..
plus 5 pic vit c.

Tunde

AMR 5!KILE

Mergi la inceput