Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)
Raspunsuri - Pagina 6
gabrielaromt spune:
Sherbi, mai aveti icter, sau a trecut?
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
florintunde spune:
Sherbi;Noi am ales vaccinul de la stat..tot am stat si m-am gandit...ca s-o intepe numai odata/..mare diferenta nu este intre infanrix si asta..La Mario n-am avut probleme cu schema asta..asa ca DD ajuta-ne sa fie bn si acu.
A fost tot un zambet si o poveste..la cabinet a cucerit p dr si pe asistenta..asata pana la intepatura ,cand si-a arata vocea puternica..am pus un paracetamol de acasa..mai bagam una p la 6-7..sper sa nu fie probleme.
Avem 5300 gr si 56?cm(cred ca e mai lunga)..asa ne-a masurat baba asistenta
Mirela;mergi la un gastroenterolog cu motanul!pupici sa treaca..poate nu e cazul
Magnetism;bine ai venit la
Lori;cum mai e fifitza ANA?
ninge si acum..asa ciuda -mi pe vremea asta..oare macar de PastE o sa avem caldura?
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
florintunde spune:
Mayane
Acum am vazut ca ne-ai scris asaeara..
felicitari pentru parametrii..clar ca nu-ti infometezi buba!
Si colacelul acela cu 100 de roniEu zic sa cumparati din astea ca-s ieftine..
Sunshine;pupam Mama si buba curajoasa..de acuma totul va fi bine1
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
Lorich spune:
Tunde Doamne ajuta sa nu aiba nicio reactie!
Ana doarme, doarme, doarmeee... i-am dat dimi paralcetamol, ca avea febra, a dormit 3 ore, s-a trezit a mancat "ca la pomana" -de n-a mai iesit nimic la muls din dreptul, a mai ras/gonganit un pic, acum iar doarme. E veselie, papa bine, singurul lucru care ma tine fiarta e ca stranuta fff des.
Mai, poate cumva sa fie de la ceva ce-ma mancat eu? Sa-i fi facut rau si de la agitatie data de burtica (ca adurut-o tare, a palns+patzr de speriat)... sa faca febra? Eu nu prea cred, dar... (mentionez ca am balotat chiftele amestec porc+vita, cam grase, prajite, usturoi )
Magnetism bine ai venit la Buburuze! Asteptam poze cu Adriana!
Si sa zic si eu
La multi ani sarbatoritilor zilei Eduard si Medeea si la multe lunite celei mai scumpe si dragi bebeline, Ana Isabela
La multi ani Fluturas drag!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
loutzy spune:
Magnetism bine ai venit la buburuze.
Lori Ana doarme chiar de ziua ei? Iem chef-a spunei ssa trimita si la noi niste somn, ca noi nu prea avem chef, 15-20 min si gata somnul.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
florintunde spune:
Lori;speram sa nu fie nici o reactie
Doarme de 3 ore deja.
Daca Ana doarme si papa bine e semn bun...sa vezi ca nu mai are nimic pe maine!De la chiftelute nu cred...mai degraba o raceala mica mica mititica..
Tati nostru e racit cobza...Imi vine sa-l iau la palmi..nu are grija de El un pic..umbla cu geci de vara..afara e zapada
Tunde
AMR 5!KILE
Mayane spune:
Magnetism, bine ai venit la buburuze. Sa ne dai datele daca vrei sa te trecem in listuta de la prima pagina.
Lori, sa nu fie grav si sa-i treaca pana la botez
Tunde, felicitari pentru fifitza cuminte.
Aseara a trebuit sa trag de copil sa se trezeasca sa-l hranesc si la ora 22 si la ora 1... La 4 si la 7 m-a trezit el (kk de ambele ori - poate fi de la vaccin?). La 10.30 si la 13.30 iar am tras de el sa se trezeasca... Si acum sa vad, se trezeste singur, trag iar de el? Tot de la vaccin si somnolenta?
La ora 13.30 i-am dat doar san, n-a mai dat semne ca vrea si LP
Ce bine! Ca de ieri dimineata ma durea sanul drept de muream - un canal infundat se pare...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
angieangie spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!DRAGA MEA LILIANA(fluturas)sa-ti dea Dumnezeu ce e mai bun si multa sanatate alaturi de cei dragi
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
florintunde spune:
Mayane;poate fi de la vaccin.La noi se mai pune si vremea posomorata..ba ploua,ba ninge...
Acuma ma informez ulterior -ca tutacica nu e bine sa le administram antitermice preventiv..bine ca i-am dat deja..
Voi ati dat?
Tunde
AMR 5!KILE
missmj spune:
Ce fac fetele ?
La multe lunite Eduard Matei, Ana Isabela si Medeea
La multi ani Fluturas
Eu am fost iar la dentist...m-a terminat aia...mi-a pus data trecuta pansament cu arsenic ca sa imi omoare nervul,dar nu murise pana azi...si mi-a bagat freza aia, si ace d'ale ape canale...mi-a omorat putin din nerv, dar nu am mai suportat...mi-a mai pus un pansament,mai astept cateva zile.abia astept sa scap.roxx ca tot intrebai, mie mi-a zis ca daca vrea anestezie nu il pot alapta cateva ore bune asa ca am renuntat.tu poti sa te mulgi inainte cum zice si gabi...al meu nu accepta bibe si d'aia nu m-am muls.
apropos de bine ,fragrant mercic pt sfaturi...sper sa nu avem probleme cum aud la altii. si cu adormitul, am dat peste o metoda aici pe DC...meoda Karitane, aplicabila de la 4 luni.a auzit cineva de ea? e destul de ciudatica si iti trebuie multa rabdare, dar o sa incerc tot ce e posibil ca sa il fac sa adoarma singurel fara tzatza.
doloress pitic Patrick sa ii treaca febra si sa nu ii dea si lui bb Kevin
lorich tare fifi bolnavioara de ziua ei, mititica. Doamne ajuta sa nu fie vreo viroza, sa treaca pana la botez.
tunde ce fifitza cuminte ai avut tu la vaccin, bravo si sa nu aveti vreun efect advers
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)