Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

secunda de liniste:
am fost la dr, nu e nimic in neregula, se pare ca urletele de la 3 la 10 seara sunt one-colic-show; sper sa rezist, si io si vecinii..

https://picasaweb.google.com/raluca.vacarescu/Rochitze?authkey=Gv1sRgCNuuu9Hf_dWlvwE#
daca vrea careva (se pot face pt orice varsta, inclusiv pt buburuzele noastre, sa-mi spuneti, ca verisoara mea e intermediarul)

ma duc sa dorm o ora, azi noapte am prins 5 ore de nani, is zombi

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich asa am patit eu la vlad, si i am dat antibiotic, de teama sa nu se agraveze, desi sunt impotriva antibioticului

Mirela are reflux?

Irinukka cu paturica, daca are extremitatile reci nu conteaza, verifica la ceafa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SZ: fetelor, cum e cu anestezia cu xilina si alaptarea? Intreb pt ca unele dintre voi ati mai fost la dentist in ultimul timp. Ca nu stiu cum sa procedez luni.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich asa am patit eu la vlad, si i am dat antibiotic, de teama sa nu se agraveze, desi sunt impotriva antibioticului

Mirela are reflux?

Irinukka cu paturica, daca are extremitatile reci nu conteaza, verifica la ceafa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, in cartea lui Culcer zice sa nu-i dai sa suga citeva ore dupa anestezia d la dentist (eventual mulgi inainte si-l pui pe sot sa-i dea... apoi mulgi la o ora dupa anestezie si arunci. Zic si eu)

LORICH, viroza de la Robertel, bat-o vina! Hai ca lapticul tau o va scoate la liman rapid! Tu n-ai nimic? Ca ar fi tare bine sa fii si tu racita, sa sporesti anticorpii... Sanatate! Hai ca trece sigur!

Cu diverssificarea... eu aleg calea de mijloc: daca pina acum ceva ani, pediatrii recomnadau de la trei luni si noi nu avem probleme majore cu burtica... iar acum zic la 6 luni... eu o sa incep la 5 luni! Ca n-am chef dupa inca ceva ani sa zica, o, am mai studiat, trebuia de la 4 luni...

MIRELA, ma bag ca musca, dar tot zic: sa nu culci copii cu bavetica aia la git! Sa nu se spinzure cu ea noaptea! Imi pare tare periculos...

DOLORESS, ce baiat mare, in ciuda vomitatului! Brava!

SHINES, ce zici?

IRINUKA, felicitari pt baiat cuminte...

Eu.. racita, iar! Iar am anulat vaccinul Ilincai... mereu cite unul bolnav cu viroza in casa... nu mai pot!

REvin,
Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

patricia, cred ca da
gabi nu i culc mama cu bavetica la gat si oricum e cu scai, li se desface mereu
ariana eu am spus ca dau comanda, dar vad ca nu au intrat inca banii de la alocatie/indemnizatie, iar sambata plecam din buc si ne intoarcem pe 26 aprilie
nush cum sa facem

hai sa facem lista si sa i o trimit lui nenea Aramis si vedem apoi ce si cum
oricum tre sa mearga cineva dupa hainute

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

noi raportam ca la 2 luni avem 4.600gr/57 cm,si suntem perfect in grafic.am facut infanrix hexa, si am avut in prima seara 38 temperatura si i-am administrat 1/2sup.paracetamol,aseara nu a sarit de 37.8 si nu i-am mai dat nimic.sa vedem ce se intampla si azi(in ultima zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Multumim MIRELUSH

Sa stii ca Mama mea face la fel..ma omoara cu principiile ei de acu 100 de ani..Ea nu intelege de ce nu dau ceai si apa la asta mica..cica urla de sete..
Nu vad rostul ..pur si simplu..pana la 6 luni..
laptele are si apa si ceai.
Iar cu supele..deja acu la 2 luni imi baga in cap sa nu uit p la 4 luni sa-i dau gustarici..de supe ..de toate..am mai crescut un copil..stiuuuu!!!!
Daca -i spun ceva se umfla in pene ca paunul.

e greu

Doarme asta mica ..tun!pana acu nu i-a fost somn..stau si astept sa se trezeasca..s gata imbracata.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE
eu ii dau ilincai de la 3sapt. apa! de atunci nu am mai avut probleme cu scaunele(de la 1sapt. la 3sapt. am folosit supozitor),asa ca la noi era musai.
in privinta ceaiului,dr ne-a recomandat sa-i dam de la 1luna,dar baby drink-ul in prospect spune ca este atata ptr. indigestie cat si ptr. constipatie.eu nu inteleg cum un produs poate sa actioneze in 2 probleme total opuse,asa ca nu i-am dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor poate ma primiti si pe mine in gaska voastra!!!!!!!!!!!!!
Am o fifi de 2 luni juma de vreo 5 kg si 600g si de 60 de cm la 2 luni ( ne-am nascut cu 3.100 si 50 de cm), acum nu mai stiu ca nu am mai cantarit-o , pe nume Adriana Theodora.Ne-am nascut la medlife. Cu Lori si Doloress ne stim de la celelalte mamici de forum caci mai am un baietel de 2 ani si 10 luni , pe nume B.G. de la Bogdan Gabriel( sau bigilicanie mica).
Suntem tare cuminti , nu am avut colici deloc, mai plangem de foame din cand in cand, un pic de muci au fost si la noi in a doua sapt. dar a doua zi au trecut,la vaccin nu am avut febra deloc, aaaaaaaaaaaaa si era sa uit suntem nascute pe 2 Februarie si avem niste ochi albastri superbi cu gene lungi, un nas micutz ca un nasturel si radem mai tot timpul.De dormit dormim in masina si leganut(ata imi place tare mult).
Va urmaresc de putin timp dar sunteti o gasca tare simpatica iar commenturile sunt haioase!!!!!!!!!
Eu va spun sincer ca am ceva ajutor de la soacra-mea care e o femeie extraordinara si se ocupa de cel mare care e si la gradi de la 2 ani, iar la cea mica am o bona pt ca desi stau acasa mai am si eu nevoie de timp, timp in care ma ocup de priectele mele sau de hobby-uri, sau ma rasfat la cosmetica si alte alea, sau pur si simplu imi savurez cafeaua . Consider ca e f. imp pt copil sa aibe o mama relaxata si nu prea stresata de treburile casnice, le fac si pe astea dar mai mult bona care e multilateral dezvoltata.
Imi place sa fac prajituri si dulciuri, nu le prea mananc dar le fac, imi place sa improvizez la cap asta, la gatit mancare stau cam prost, noroc cu soacra si sotul care gatesc nebuneste.
A pus una din fete un link cu niste rochitze sau ceva hainitze pt pitici dar nu le pot vedea, pls vreau sa vad si eu ce-i acolo.Eu la asta mica ii mai fac cate ceva , mai cos la masina , ma ajuta si croitoreasa mea ca scoate tipare si mi le croieste si ea.
Ma duc sa -mi fac ceva de papa caci plec in vizita la nasi, a nascut nasa mea vineri tot o fifi (Anastasia) si n-am apucat sa o vad, am fost plecata la casuta de vacanta la Gruiu unde m-am ocupat de gradinarit.
Va pup pe toate

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

pufoasalaura, sa stii ca si probioticile sunt pt. constipatie si diaree in acelasi timp. ele regleaza tranzitul intestinal indiferent de problema.

tunde, bafta la vaccin. l-am cumparat si eu si-l tin in frigider, imi fac curaj sa ma duc sa-l fac.
asta pt. ca marc de vreo 4 zile se trezeste doar o data pt. papa si parca mi-e teama sa nu-l dau peste cap.

lori, offf...ce greu sa se imbolnaveasca fifi, si mai ales in pragul botezului. doamne ajuta sa nu fie viroza si sa se simta bine pana sambata.

despre bunici, mama e buni, tata era bubu. socrii sunt mamaie si tataie pt. ca asa le-a fost dorinta "expresa". l-a atentionat chiar pe david care a strigat-o "buni", sa-i spuna mamaie, ca buni este "aia" de la slobozia.

despre laptic pe nas. da, ni s-a intamplat si noua, cand il alaptam culcat, dar asta pt. ca a stranutat sau i-a venit aerul inapoi in pozitia respectiva. nu m-am speriat si nu cred ca-i motiv de ingrijorare, mai ales daca nu se intampla in mod frecvent.

despre anestezie stiu ca nu e indicat sa fie alaptat copilul, dar nu stiu daca toata ziua cu pricina sau doar primul alaptat dupa anestezie. cel mai bine, intreaba medicul..

va duceti la baby boom show vreuna?

Mergi la inceput