Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirelush comici tare si dulci motanii tai. am si eu parte de un marait pe langa mine, care nu ma lasa sa fac nimic.
Irina eu il invelesc cu o pilota, da am patut de lemn si ii prin colturile in margini si nu se mai dezveleste. Eu l-am urmarit pe al meu si cat timp doarme nu se dezveleste, dar cand incepe sa se trezeasca da din picioare intr-una si fuge pilota de pe el.
Si pe mine ma intrebase soacra ce a zis pediatra luna asta daca incepem sau nu diversificarea si raspunsul a fost ca nu.(pediatra a zis ca mai asteptam)Socrul meu cred ca m-a intrebat de 5 ori pana acu daca nu ii dau sa manance. Ei doi nu si-au crescut copii decat pana la 3-4 luni dupa i-au deportat la bunici pana pe la 3-4 ani. Sper sa nu ma enerveze cu sfaturi c si cum sa-i dau sa manance. Eu sincer nu as astepta chiar pana la 6 luni pe la 5 luni as incep sa-i dau macar sucuri de morcov sau fructe o data pe zi, dar vedem ce zice pediatra.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

L multi ani pentru cei sarbatoriti astazi
MAMICA FLUTURAS
EDUARD
ANA
MEDEEA
[/b]

am plecat la vaccin
Doamne ajuta..puuup

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Neata, sunt varza de suparare si obo! mai mult suparare - de aseara pisi face febra, nu mult, dar face, acum constat o diferenta uimitoare intre termometru de frunte care arata 37,8 37,9 si cel de fund care arata 38.9. Nu sunt suparata de temperatura asta, i-am dat deja eferalgan, ci se cauza ei si pt ca sambate e botezul. Ce poate fi??? O fi luat ceva de la Robert, dar el a fost doar putin mucos, am jurat ca nu e virus!!

Ce ma fac eu sambata daca se agraveaza si devine chiar viroza???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

offf
ce rau imi pare..sincer sincer sincer

e nasol cu febra...s-ar putea sa fie virusi

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

La multe lunita printesa frumoasa ANA ISABELA!!
La multe lunite EDUARD si MEDEEA!
La multi ani mami FLUTURAS!!!

LORI, pai ce facu ma galusca??? S-a tinut tare pana acu si tocmai inainte de botez...Hai ca are grija DD si o sa fie ok sambata, o sa vezi. Sper sa fie bine pana la urma si cu restaurantul, chiar sunt curioasa. Pupici multi donsoarei sarbatorite. Pana maine va fi ca noua!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

urata vreme

si mama ma tot bate la cap ca sa incep sa dau copiilor supita
ea nu intelege ca s au nascut prematur
asa a facut cu noi si cu Vlad, acum nu mai merge asa

eu ma gendesc doar la niste cereale dupa 4 luni
si restul mai pe la 5 in colo
cine e hranit numai la san nu are de ce sa diversifice copilul mai devreme

ai nostri parinti, vb voastra, invatati ca pe timpul lor sa ne indoape de mici
stiu un caz, bunica mea din partea lui mama, l a lasat pe fiusu cu mama ei si batrana i a dat copilul de o saptamana ciorba de rosii sa manance, ca altceva nu avea

deci se poate si mai rau

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

multi ani sarbatoritilor

lori sanatate lui Ana

tunde bafta la vaccin

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Multumim MIRELUSH

Sa stii ca Mama mea face la fel..ma omoara cu principiile ei de acu 100 de ani..Ea nu intelege de ce nu dau ceai si apa la asta mica..cica urla de sete..
Nu vad rostul ..pur si simplu..pana la 6 luni..
laptele are si apa si ceai.
Iar cu supele..deja acu la 2 luni imi baga in cap sa nu uit p la 4 luni sa-i dau gustarici..de supe ..de toate..am mai crescut un copil..stiuuuu!!!!
Daca -i spun ceva se umfla in pene ca paunul.

e greu

Doarme asta mica ..tun!pana acu nu i-a fost somn..stau si astept sa se trezeasca..s gata imbracata.

Tunde

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Tunde, bafta la vaccin...sper sa scapati mai usor ca si noi..

Lori, asa-i cu copiii astia..cand te astepti mai putin iti fac cate o "surpriza"...poate totusi e ceva trecator..ai fost cu ea la pediatru?

Mirela, foarte frumosi copiii..esti o mama puternica

la noi nu se baga nimeni peste mami (legat de alimentatia copilului)..stiu ca oricum n-au cu cine, asa ca au renuntat..
era sa uit, soacra-mea saraca la un moment dat imi zicea ca ei nu stiau asa de multe cum stim noi acuma si ca au procedat asa pentru ca asa credeau ca este mai bine..dar nicidecum nu sustine ca ce fac eu ar fi gresit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lori sper sa fie ceva trecator, maine sa nu mai aveti nimic si sa va distrati la botez
Tunde multa bafta la vacccin, sa nu plange cea mica.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

pana la urma cine comanda hainele?..poate s-a spus si nu am fost eu pe faza..

nu de alta,dar ne-au cam ramas micute hainitele de iesit afara si am vazut niste treninguri super..

Mergi la inceput