Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Eduard, Ana si Medeea, sa cresteti mari si sanatosi..ca frumosi sunteti deja..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

si de la noi sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la noi!

LA MULTI ANI, EDUARD, ANA ISABELA SI MEDEEA!!! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!
LA MULTI ANI, FLUTURAS!!!

SIMO, ce sa mai spun?? Jos palaria! Oricum ma gandeam eu ca asa vei face, doar ai grija sa nu te imbolnavesti!

Cu diversificarea...mama mi-a spus ca pe noi ne-a "diversificat"de la 3 luni si slava Domnului am fost sanatosi tun. La inceput un pic de pireuas in gurita, supica de legume, faina de orez, etc. Dupa 4 luni a mai imbogatit meniul, si cred ca eu tot asa voi face...Din cate mi-aduc aminte si Simo i-a mai dat inainte deci mama mea stie ce spune. Acuma, fiecare cum crede de cuviinta, de asta suntem aici sa ne dam cu parerea si sa urmam ce sfat dorim.

Migdaluta mea nu are talpile umede...e de bine, nu?..In schimb voiam sa va intreb daca si ai vostri mesteca mai mereu ceva inexistent in gurita...In rest, manca-o-ar mama, rade mai mereu, sta singurica cat mami papa sau face treaba si adoarme singurica langa mami, pe perna, ca apoi sa fie transferata in patutul ei unde doarme pana dimineata.
Cand ma gandesc ca vine vaccinul, ma ia cu fiori. Ma rog sa nu aiba reactii adverse, ca iar nu dorm cu zilele...

Da, Tunde, mie-mi vine alocatia luna asta si indemnizatia in iunie cica...asa a spus tanti aia de la ghiseu.Astept sa vad!
ok...va pup si va doresc o zi minunata!
(ma duc ca am inceput curatenia de Paste)

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Piscotul meu de copil imi face in ciuda.Dupa ce mi-a dat trezirea, el s-a bagat la somn.
Simo aveti grija de voi. Ma bucur ca sunteti cat de cat bine. Drum bun inapoi acasuta, sa veniti repede.
Tunde alocatia/indemnizatia vine in 2 luni de la depunerea dosarului.
Mayane sa-ti traiasca voinicul si sa fie sanatos.
Maimutzica sa treaca repede colicii.
Carmen si al meu baiat e marait de la 3 luni, seara nu-i convine decat baita sau daca sta cineva si vb cu el.
Multam' de cafeluta fetele.
LA MULTI ANI!!!!
EDUARD-MATEI
ANA-ISABELA
MEDEEA
si
Mami FLUTURAS

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Fluturas!

Mergi la inceput

cu diversificarea noi vom incepe dupa 5 luni, avand in vedere ca e alimentat doar cu lp..asa am procedat si la Ariana si nu am avut nici o problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Monika erau alte vremuri atunci, cand mamele se intorceau la 3 luni la munca. Si una e sa-i dai la 3 luni o lingurita 2 pe zi cu ceva acolo si alta e sa-i faci o masa intreaga cu supica sau piure si alea facute ca pt adulti(cu sare si alte condimente).

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, sunt varza de suparare si obo! mai mult suparare - de aseara pisi face febra, nu mult, dar face, acum constat o diferenta uimitoare intre termometru de frunte care arata 37,8 37,9 si cel de fund care arata 38.9. Nu sunt suparata de temperatura asta, i-am dat deja eferalgan, ci se cauza ei si pt ca sambate e botezul. Ce poate fi??? O fi luat ceva de la Robert, dar el a fost doar putin mucos, am jurat ca nu e virus!!

Ce ma fac eu sambata daca se agraveaza si devine chiar viroza???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
buna cafeaua virtuala macar, ca n am apucat sa fac inca

mai imi vine sa mor de ciuda
al mau copil Robert, iar varsa, eu ma chinui sa mulg lapte si el il varsa dupa ce l mananca

si i am dat si Nan AR si degeaba
ce sa i mai fac
daca l iau in brate, varsa, daca nu l misc, varsa, il ridic pe perna, varsa, cum sa l mai asez sau ce i as mai putea da sa nu mai verse
acum face 4 luni si el tot cu varsatul este

cu Razvi n am prea avut astfel de probleme, ii mai curge si lui, dar rar si putin

offf

am avut o noapte urata, atat de tare s a foit Robert ca a trebui sa ma tot ridic la el sa l ridic pe perna, sa l invelesc sa i dau sa pape
Razvi a fost tare cuminte, daca nu maraia frasu dormea pana dupa 8
s a trezit si a inceput sa cante
http://qik.com/video/39160068 uitati si voi unul canta si unul maraie

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi!

In primul rand LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI dragi buburuze Ana Isabela si Medeea si buburuz Eduard Matei!!!

La multi ani FLUTURAS! Sa fi sanatoasa, iubita si foarte fericita alaturi de familia ta!

Legat de diversificare am si eu una bucata soacra care ma inteaba saptamanal daca am inceput "sa papam". Si eu intreb "ce sa manance"?
Ea: "supa de legume, mar cu biscuite..." Eu ii tot repet - pana la 6 luni n-am nici un gand sa-i dau altceva decat laptic. Ea se stramba intotdeauna.
Ultima data aceeasi intrebare - acelasi raspuns. Si zice : "pai stii fata contabilei care are bb de o varsta cu P mi-a zis ca a inceput sa-i dea mar, morcov, biscuiti". I-am zis "sa fie sanatoasa".
Ma streseaza ca are in cap ca asa trebuie de la 3 luni ca ea asa a facut, dar ii tot explic ca atunci se facea mai mult asa deoarece mamicile reveneau la munca incepand cu 3 luni si pierdeau laptele (ca si in cazul ei) si incepeau sa bage mancare mai consistenta. Dar na... n-ai cu cine sa te intelegi. Bine ca oricum nu ma trec de parerea ei, dar e cam stresanta la un moment dat.

Alta treaba: Dupa cum ai spus si tu Roxx aseara si eu sufar de sindromul mamei mai egoiste (habar n-am cum sa ma numesc) care nu poate sa suporte sa-i tina altcineva bb decat sotul. Si cred ca bb meu a inceput "sa se prinda", ca face o fata cu gurita asa in jos si incepe imediat sa se inroseasca si sa planga daca cineva vrea sa-l ia de la mine din brate. A reactionat asa la cateva persoane bune.
Dar soacra-mea il ia, si incearca ea sa-l linisteasca (FARA SUCCES ORICUM) si nu vrea sa inteleaga deloc ca daca ne vede pe noi se calmeaza, ea nu... daca ar putea s-ar duce in alta camera (si asa face cand are ocazia) numai sa nu stea pe langa noi. Si bb plange eu ma umplu de nervi ca normal ca ma deranjeaza sa-mi vad copilul plangand, ii zic sa mi-l dea sa-l linistesc, ea se face ca ploua. Imi vine sa-i dau cu ceva in cap in asemenea momente.

Cat despre cum sa le zica bb: bunica si bunicu' s-au intitulat singuri. Brrr. Nici mie nu mi-ar pica bine sa-i zica mama X... neah. Cu toate ca explicatia lui Gabi a fost foarte corecta si realizez ca asa este, dar nici mie nu mi-ar placea.

Ma laud si eu cu copil scump si drag care a dormit aseara foarte bine - o singura trezire! M-am trezit eu pe la 2 - nu intelegeam de ce nu m-am trezit pana atunci, m-am dus la el, l-am pupat - el dormea bine mersi. Pe la 3 si ceva a dat semnalul. Si dimineata la 6 sugea de zor din paturica lui !

SZ: Cu ce va inveliti bb noaptea? Ca eu il cam gasesc dezvelit si cam rece. Am incercat si cu sac de dormit dar tot asa e...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput