Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi Multumim pt cafea Eu va dau un ceiut cald.
Noi ieri am sarbatorit cele 3 lunite cu plansete...a adormit si foarte greu..abia pe la 1, trage parturi si plange...colici la 3 luni ?
Mititelul de el, mi-era asa mila...s-a si trezit la 3.45....el care dormea cel putin 5 ore legate.Acum doarme...s-a trezit doar sa manance, e rupt de oboseala.
Am vazut ca ati vorbit de tv...al meu deja intoarce capul dupa tv, mai ales cand ii fac masajul seara, nu o sa mai tin nici eu tv-ul deschis cand e el treaz...mai rar asa...ca tv-ul asta prosteste, nici nu mai stiu de cand nu am mai deschis si eu o carte
catalina si o imbratisare inapoi
La multe lunite bebelusilor Noah de ache si Dorian de bulina_mica
La multi ani Mihatp, sa iti dea Doamne Doamne multa putere, sanatate si fericire

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi!
Tot n-am apucat sa mai scriu zilele astea, nici de citit macar tot.
Aveam si eu sa-mi dau cu parerea, sa laud mamici mumoase si bb dragi.

Despre discutia cu Vigantol. Chiar la ultimul control mi-am amintit si am intrebat dr. Mi-a raspuns ca in trecut la vechea vitamina D scria intr-adevar ca trebuie schimbata, dar nu mai este valabil si pentru acest Vigantol.

Despre TV am citit si eu acum ceva timp ca nu e ok, ca-i poate afecta creierul. Eu de obicei seara il deschid si imediat e cu ochii atintiti spre el.

Si eu am constatat in ultimul timp de maini/ picioare umede si ne-a dat sa-i dam Fier. O sa vedem daca se schimba ceva.

Ta-na-na am uitat sa zic! Dam de baut si de mancat. De ieri am inceput sa luam indemnizatia!!!

Fragrant ne primiti si pe noi in clubul vostru - al celor ce nu accepta bibe? Am mai incarcat si pana acum cu ceai si credeam ca de-aia nu vrea, dar am avut surpriza sa constat ca nu vrea nici cu lapticul meu. Molfaie tetina ca pe suzeta. Nu si nu!

La multe lunite si multi anisori bb Noah si bb Dorian!
Si pentru ca ieri n-am apucat sa scriu - asemeni si voua bb Yannis, Lukas-Christian, Andrei, Mihai, Stefan! Sa fiti sanatosi puiuci mici!

La multi ani MihaTp!

Buna cafeaua Ocsanica - se poate servi si cu putin lapte da?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic...sa ma plang putin la voi...v-am mai cerut sfatul acum cateva zile...dar nu m-a bagat nimeni in seama Hai ajutati-ma si pe mine va rog...
Bebe meu nu adoarme singurel, mai rau e ca adoarme numai la tzatza. Am incercat tot felul de chestii, i-am pus muzica, i-am pus duck tv, i-am cantat, l-am leganat, i-am dat suzeta,dar nu o vrea neam.i-am luat si d'aia din latex ieftina cum mi-a zis loutzy...nimic, o scuipa de urgenta. Aseara i-am si citit in soapta basme, ce credeti ca facea el?gangurea ! vorbea si el cu mine...pana a inceput sa planga, l-am luat i-am cantat nani nani,uite mami e aici cu tine,dormi cu mami, bla bla...nimic...uite asa pana la aproape 1, cand l-am luat la mine in pat, l-am pus la orizontala, l-am mufat si gata , a adormit.Degeaba il mut dupa aceea in patul lui...el stie ca a adormit in pat cu mami, cu tzatza in gura.Bine, sa zicem ca aseara l-a cam durut burtica, dar si in alte seri tot asa face, nu vrea decat cu mami. Si sa zicem ca ar adormi din prima la tzatza, dar nuuuuu ii dau din stanga, apoi din dreapta, apoi din stanga, apoi din dreapta, uite asa intr-una pana adoarme...ma dor si pe mine tzatzicile
E prea devreme ? o sa se invete in timp ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor, intru si eu din an in pasti, dar va citesc cat pot de des

Leagat de VIGANTOL sau flacoanele de VITAMINA D3, asa e cum ati discutat, nu se da din flacon mai mult de 20 de zile, pt ca se inactiveaza substata si risti sa ii dai apa chioara......eu una ii dau din flacoane de VITAMINA D3, cica ar fi mai bun...acu parerile difera....eu ii dau doar 2 picaturi, pt ca fontanela noastra e deja micuta

Mare grija la fontanela, ea nu trebuie sa se inchida mai devreme de 1 an, altfel e risc mare sa ramana copilul cu capul mic si, cel mai periculos, creierul nu se poate dezvolta si mari cum trebuie

Ati discutat si de statul in fund....noua ni s-a spus din mai multe surse ca nu e voie sa stea in fund mai devreme de 6 luni...oasele sunt foarte moi si in crestere si risti sa ii creezi probleme la coloana.....si topmodela mea vrea numai in fund sa stea si tipa o gura, dar nu o las, pt ca REGULA MEA ESTE CA mama conduce copilul si nu copilul mama

De TV si a mea e fascinata...probabil succesiunea de imagini si lumini pare interesant pt ea.....noi scoatem noaptea TV-ul din priza, ca sa nu emita unde( am un prelungitor antisoc, iar seara apas cu piciorul butonul de inchis)....mai nou am adus un casetofon in camera unde sta topmodela si ascultam toata ziua muzica si Cd-uri.....deci fara TV......e fffff important sa fie zgomot in fundal.....cantece sau orice altceva

Pupici si crestere usoara

Mergi la inceput

irinuka felicitari mami pt indemnizatie , si mercic pentru tratatie . intru si eu alaturi de tine si de fragrant in clubul bebeilor care nu accepta bibe.al meu dupa ce ca nu accepta suzi, nu accepta nici macar bibe cu lapticul meu.i-am lasat lu' sormea cand am fost dupa rochita, nu a mancat decat 20ml si dupa aceea o cauta pe sormea de tzatza.
Vorbeati si de maini si picioruse transpirate...vecinei mele i-a dat fier sa ii dea bebelinei, cica lipsa de fier ar fi cauza transpiratiei.
bebelu chiar, pe unde umbli ?! cu relusha a mai vb cineva ?!
unde a plecat simo...vad ca tot o intrebati daca a ajuns bine ..cred ca am sarit peste vreo cateva pagini.
anka in ciuda faptului ca bebe are putza bolnavioara...ai fost tare haioasa...si fragrant la fel cu chelioasa ei
parca mai vroiam sa zic ceva...nu mai stiu...
Ma duc sa mai trag un pui de somn pana se trezeste andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Mismi, ai un baiat mamos, ce mai?

Asa sunt unii copii , mai motzocoshi....si a mea rau a fost invatata, din prea multa dragoste....invatata pe picioare, leganata, in brate, facuta avion, parasuta

La urmatorul copil o sa fim mai dure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Asa am spus si eu Carmen - ca nu vrea suzi, nu vrea bibe cu ceai si nici macar cu lapticul meu! Doamne Fereste sa-mi scada productia de lapte sau alte alea... ca sa-i dai cu lingurita 100 si ceva de grame... brrr!
Eu am retinut si cand ai zis zilele trecute de somnicul lui Andrei - ca nu reuesti sa-l faci sa adoarma singur.
Am aceeasi problema deci nu-ti pot fi de folos nici aici. Exact cum povestesti ca ai patit aseara zici ca ne-ai descris pe noi, cu deosebirea ca eu "l-am prostit" pana la urma leganat in brate - ca la tzitzi nu mai vroia ca era satul.
Dar de obicei - numai la tzitzi adoarme seara! Pe mine nu ma deranjeaza momentan, dar parca mi-ar fi placut si mie un bb care sa-l mangai pe cap si sa adoarma - ca-n filme asa. Dar nu-i un capat de lume!
Deci asteptam parerile mamicilor care au avut succes.
Pupici la bb scump Andreias!

Asa e Ralu' - treci aici la prezenta ca nu superi! Ai avut absente motivate cand era buba agitata la inceput, dar acum... te asteptam "pe baricade".

Din ce am citit Simo n-a dat inca semn cum ca a ajuns bine si ca e ok. Inca asteptam, va dati seama ce-o fi si pe capul ei saracuta.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,
rapid ca-s in focuri!!!

ocsanica hihihi, deci am o artista in familie, o viitoare artista, Ana! Suge degetul mare ca deja mi se pare ca si l-a lungit.

Anca nu-i bai de puztza defecta, eu ma bag, tu te bagi la fifi cu pata maro pe fund? (avem pata mongoloida) tati cica i s-a naruit visul de-a o face de fi-sa prezentatoare de lenjerie Victoria's Secret.

mayane in urmatoarea pauza de smotru, bag 4 filmulete.

La multe lunite NOAH si DORIAN!!! Sa fiti sanatosi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

belea!
speram sa nu avem reactii dupa infanrix hexa de 2 luni,dar n-am scapat!
aseara mi-a facut febra 38,si i-am bagat 1/2 supozitor paracetamol.a scazut,dat tot mi-e teama sa nu mai faca din nou.intrebarea mea este daca ce era mai rau a trecut sau tb.sa fiu teapana in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufoasalaura

belea!
speram sa nu avem reactii dupa infanrix hexa de 2 luni,dar n-am scapat!
aseara mi-a facut febra 38,si i-am bagat 1/2 supozitor paracetamol.a scazut,dat tot mi-e teama sa nu mai faca din nou.intrebarea mea este daca ce era mai rau a trecut sau tb.sa fiu teapana in continuare?

draguta, dar aia nu e febra mami!
Acuma..sfatul meu, de fapt iti zic ce-am facut noi, dat d epediatra in ziua vaccinului 2,5ml panadol (seara), a doua zi dimi, pranz si seara cate 2,5 ml panadol si daca depaseste 38,3 pus jum supozitor novocalmon La novocalmin n-am ajuns, i-am dat insa preventiv panadolul, atat cat nu a scuipat...si nu am avut nicio problema,

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput