Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mami de Sophic, io mi-s injinera automatista, am privirea inteligenta da' nu poci sa ma exprim.

Fusai azi cu bubu (cu putza lu' bubu mai precis) la control. Ma dusai bou si ma-ntorsai vaca! Cica este un chist si sa asteptam pana la 5 ani!!!! sa vedem daca il operam sau nu.
Si de fapt sunt 2 chisturi, mai e unul mai jos. A zis ca decalotarea e foarte avansata pt. un bebe de varsta lui, deci acum nu umblam la ea pana nu se intampla ceva naspa. Cica la varsta asta nu se face nika, doar in caz de foarta majora se intervine (daca nu poate face pipi). In rest vestita replica "wait and see".
Deci am un bubu cu putza defecta. Acum n-o sa mai vrea nimeni sa ne-ncuscrim . Lu' bubu nu i-am spus ca sa nu-i creez complexe. O sa vada el la 5 ani!!! cand o sa-i taie astia putza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ankaaaa...auzi,ii taie puta.Pffff...Lasa ma ca nu-i taie nici o puta.Totusi,lasand gluma la o parte,cum pana la 5 ani???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

tare simpatica esti, anka! imi pare rau de bubulica! doamne ajuta sa se retraga umflatura si sa-ti gasesti cuscra pe-ndelete.
ia pune ceva poze sa-ti videm privirea de care spuneai.

valabil si pt. gabivalceanu, pe care tot imi propun s-o scot la tabla, sa-si arate identitatea ca mi-e draga, iar eu tre sa vad moaca la oamenii care-mi sunt dragi prin vorba si prin port.

si la al meu bb sunt manutele si picioarele umede, nu de mult timp. ziceti ca-i treaba cu lipsa de calciu, ori ba?
in rest, suntem ok, papa si doarme cat e ziulica de lunga. greu il prind la o palavrageala. saptamana asta il duc la vaccinat.

azi am fost cu el la coafor. l-am bagat in camera de cosmetica in scoica, mi-am facut pedi, apoi l-am alaptat, l-am lasat amanet acolo, am fugit sa-l iau pe al mare de la gradi si m-am intors sa-mi fac si manichiura. deci, aviz mamicilor de baieti...se poate domne sa mergi si cu barbatii-n coafor, eu care sufeream ca n-am fifita sa vb de vopsele de par si alte alea.

usor usor se contureaza si ideea de botez "mai altfel". pleaca o gasca de vreo 10 familii printre care si nasii copilului, un week-end in moldova. si uite asa ne-a venit ideea sa luam tzancu si sa-l crestinam p-acolo, prin zona fiind voronet. seara bagam o chiulaba, un berbec la protap si gata si botezul, fara invitati, invitatii, marturii si formatie. pe prietenii de suflet ii scoatem eventual weekendul ce urmeaza la un restaurant si dam o masa, un suc, iar la parinti sanatate, la multi ani.
intrebarea mea este daca s-or oficia crestinari in voronet. tre sa sun maine la pensiunea unde o sa stam cazati sa ne puna in legatura cu vreun preot localnic ceva. om vedea ce-o fi, dar imi surade ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multe lunite fericite puiutilor sarbatoriti azi: Yannis, Lukas, Andrei, Mihai, Stefan!

O imbratisare pentru mami missmj, care nu uita niciodata sa felicite puiutii!

Lorich, multam frumos inca o data de reteta. Buuune fursecuri, merg si cu faina integrala. Le-am facut ieri toata ziua, ca am avut copil maraicios.

Mitsule, fata frumoasa, rebela si cu doi baieti, te-am bookmarkat si pe tine, dar n-am apucat sa ma uit prea mult din aceeasi cauza de copil maraicios. Si eu am o gramada de curiozitati admirative la Ziki, dar si la tine. De exemplu, cum ii faci tu baie singura celui (mai) mic.

Zikule, vreau sa vad si eu poze cu Flavia! Nu poti sa pui macar una si in contul comun? Ca eu FeisBuc nu frecventez.

Mayane, nu sunt nici eu de acord ca mamica care a dat cea mai frumoasa explicatie de ce isi boteaza copilu, este plafonata si stearsa. Mai ales ca tot ea are si un motto care m-a facut sa ma gandesc mai multe zile la el, ala cu dansul prin ploaie . Sa vezi ce mai dansez eu acum, pe muzica cantata de draga mamii cantareata cheala!

Anka, iarta-ma, dar nu ma pot abtine, . Sanatate lui Bubu!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Va multumesc pentru incurajari

Si pentru ca tocmai eu, care dau lectii cum se ascunde un link, am gresit (l-am corectat) va mai dau doua:

www.youtube.com/watch?v=q-kVtFxO8ac&NR=1" target="_blank">filmulet 3
www.youtube.com/watch?v=eRkDrENrL60&feature=related" target="_blank">filmulet 4

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
Mami de Sophic, io mi-s injinera automatista, am privirea inteligenta da' nu poci sa ma exprim.

ba poti si inca f bine, tocmai asta iti spuneam

cat despre incuscrire, sa stii ca noi ne-am baga; bubu are puta defecta, sophic e cheala, acuma Dzeu cu mila la ce nepoti ne-or iesi din combinatia asta, dar nu conteaza, ei sa se iubeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele! Sper ca dormiti! noi am avut o zi tare buna. Am stat afara de la 3 la 7, vremea a fost super. Ma simt atat de binecand ma ozonez si eu. Iar piciului nu i-a trebuit mancare 6 ore. Oare cum sa il fac sa rabde de foame si noaptea?
Mai, eu am o mare tristete: am observat ca Bebelu ne-a parasit. Nici nu a mai intrat sa ne salute asa cum facea chiar daca era buba plangacioasa si si-a sters si albumul de pe Picasa. S-a suparat pe noi? Ralu, ne e dor de tine!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor sunteti haioase rau! Se vede ca va prieste matriarhatul! Sau e de la oboseala? oricum, mor de ras cu voi.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

zumzu, ms de completari

anka sanatate multa lui bubu, poate isi revine singurel, daca oricum nu mai umblati in zona; nu de alta, da' pan' la 5 ani mai e cale luuunga.

madalina, cum faci soro sa doarma atata afara? si sa stea si nemancat 6 ore ziua?!

noi iar am urlat toata ziua, se pare ca era balonata rau, si cu cat urla, cu atat se umfla mai tare; i-am dat gripe water o lingurita si un plic de ceai baby drink, nu pupase nici una din astea doua pana acuma; le-a halit si a adormit dusa dupa 2 zile de jelanie; habar n-am avut ca un bb nu tb sa planga mai mult de o ora, m-am gandit ca-s colici... cica i se trage de la un pahar de lapte pe care l-a baut maica-sa ieri; nush ce sa zic, ca io basculez praji la greu, astea de ce n-o fi deranjand-o?!
bine ca am trecut si peste asta (sper, vedem maine daca e mai ok)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna dimi si o neagra si amara pentru toata lumea; micul dejun nu prea ma pricep sa il servesc si oricum fetele au inceput gimanastica (apropo de azi ma inscriu si eu in club) asa ca nu merge decat un bol cu cereale;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput