Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)
Raspunsuri - Pagina 8
roxx26 spune:
LAURA, zuza mea a facut un pic de febra dupa infanrix, in dimineata urmatoare, am pus un supozitor cu paracetamol si a trecut imediat. Nu plansete, nu agitatie, nu lipsa poftei de mancare. Eu zic sa nu te agiti, va fi bine!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Lorich spune:
Nici Ana nu a avut niciun fel de reactie dupa vaccin; mi-a dat pediatra sa-i dau niste panadol, m-am executat, dar nu s-a intamplat nimic;
Intr-adevar am vazut o scadere a ...sa-i zic poftei d emenacare, dar a fost inainte si dupa vaccin, deci nu are leg cu vaccinul, ci doar in perioada aia...a lasat ea galopul de luat in greutate si a luat-o la pas. Multumesc lui DD, nu au fost reactii!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
Neata!
am intrat in priza de dim si am ratat cafeaua,acu m-am asezat.
facut curatenie,mai aveam putin dar au luat astia gazele si nu am apa calda
am sters din poze,insa nu cred ca ale noastre 17-20 sunt problema.
ca sa nu mai existe discutii (pentru ca s-a mai discutat dar nu s-a facut nimic), propun sa facem alta adresa.
cele de pe fb nu le vede toata lumea.
cum vreti voi.
azi tot asa frig e oare ? la mine s-a oprit centrala de juma de ora si deja e frig in casa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
OMGGGGGGG!!!!!!! GABIIIIIIII!!!! a facut preotul asa ceva??/Dupa fetele celor din jur ne e facut cu photoshopu' ..Doamneeee..eu am mari traume, pe Robert era sa-l scape, i-a alunecat din mana preotului si l-a prins "un etaj mai jos"
Am vazut pui scumpi foc - Sara, pui de Catalina, pui de Mimo, brunetelul si ochi albastri de Dedidut
Eu nu as sterge propriile poze, ca sunt doar 6, sunt puse pt nefeisbuchisti, neatenti la linkurile personale pe cae le pun la liber, deci e asa, sa fim in randul lumii, sa ne cunoasca gashca.
Buna idee cu noul cont, oricum poze se vor aduna, ca urmeaza muutle si frumoase moemnte in vietile noastre.
La multe lunite Marc, Alexandra si Ilinca
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
bebelusi spune:
Mai fetelor, dati-mi si mie add pe facebook, ca nu cred ca va am, ca vad ca va laudati cu poze pe acolo....
Ma duc sa pap repede ce a dat Irinuka si revin
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Neatza fetele.
Noi ne-am trezit la 9, dupa ce 5 juma cand s-a trezit tati sa plece la munca aveam chef de joaca. Noroc ca mami a fugit la bucatarie cu tati de a adormit la loc piciul. Noi vom iesi afara pt vreo juma de ora, a uitat tati sa plateasca niste facturi.
Nush ce sa ma mai fac cu piciul meu, nu vrea sa manance deloc cum trebuie seara, inainte de culcare. Am incercat sa-i dau si biberon, am incercat sa il adorm sa fie putin mai odihnit nimic.
Vazut puiuti multi si dulci. Ce repede mai crestem.
Cica doarme piciul meu. Sunt curioasa pt cat timp.
Puicei la toata lumea. Sa avem o sapt cat mai linistita.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
luciact spune:
neata si de la noi
multumim Irinukaa pt mic dejun si pt aprecieri,n avem pretendenti inkdeci....m am mai uitat si eu pe pozele voastre, Eva e paroasa, dar Patrick are pletos deja
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi, LMA tati de Sonia!!
a inceput si Eva sa tina jucarioare in mana, dar asa ca i le pun eu, le tine strans....dar nu intinde ea mana sa apuce, ink
tre sa chemam si noi pediatra sa ne vada, ca avem 3 luni, abia astept
o saptamana usoara ,
bebelu ce faci, ce face buba??
lorich sa le stapaniti sanatosi
mirela2 spune:
neata
iri multam de tratatie
ai mei papa tare diferit
Robi mancacam la 3 ore juma 4 cate intre 110 si 130 ml
aseara a papat 150 ml pe la 9 si nu s a mai trezit pana la 4 jumatate
Razvi papa intre 70 - 130 ml, dar tre sa i fie foarte foame, ca altfel se joaca cu tetina o impinge cu limbuta, plange, din astea
i am pus dimineata pe cantar si am ramas cam in dubii, in sensul ca Robi avea 6030 g -imbracat cu body, salopta fara maneci, pampers nou, dar mancase inainte vreo 80-90 ml-
Razvi avea 5480 imbracat la fel, dar nemancat.........aici e beleaua ca miercurea trecuta pe cantarul de la cabinet avea 5680.......acum eu ce sa mai cred???? dupa care cantar sa ma iau
pupi fetelor si o sapt frumoasa
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
luciact spune:
mirela eu o cantaresc numai goala, fara pampers si de preferat dupa ce face caca
am constatat ca un body are 100 grame, si putem fi induse usor in eroare, 100 grame pt ei inseamna mult
incearca sa ii cantaresti inainte sa i bagi la baita si tii cont eventual daca au facut kk sau nu
gabivalceanu spune:
`Neata, copii!
Repede, ca ma duc sa rup frigiderul...
ZIKI... mi-era dor!
MIRELA, ia-te dupa un singur cintar! Seara, pe nemincate, despuiati.
LORICH, ce misto! Cadouri...
A, si Ioana a facut aseara febra (iar!!!)
A, FLAGRANT si LORICH, asa am botezat-o pe Ioana: de trei ori lent si mult sub apa tinuta de subbrate (nu cu mina la nas cum fac unii preoti) si de trei ori aruncata in aer. Preotul ne e prieten si ne asigurase ca se va purta usurel cu ea... Mda. N-am facut infarct atunci. Acum...hn, o voi boteza pe Ilinca tot acolo... maiculita, sper sa-mi promita ca p-asta o face mai usurel...
Revin,
G