Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am primit vestea anului
imi pleaca soacra de buna voie din spital de aici..sta cateva zile acasa si ajunge in stare grava in spital la Severin.

deci..fac bagajele si o tai,cu copil..catel,purcel..de toate.
asa imi lipsea acum

nici nu stiu incotro sa o iau..deocamdata i-am zis sotului sa imi cumpere urgent in pat pliant pentru bebe...am vb in severin si mi-am luat o camera la hotel langa spital pentru cateva zile..ma cazez acolo sa pot sta langa ea
sotul maine trebuie sa plece in Austria cu directorul lui..nu poate anula pentru ca e stabilita intlanirea de vreo 10 luni

va pup..plec azi la 3.
am net dupa mine
sa fiti cuminti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata.
Draga de tine, Simo. Cand ziceai si tu Hop, iar soacra sa-ti dea de lucru. sa fii calma si sa ai spor. Ai grija de voi 3.
Multam Irinukka pt mic dejun (si pt sfat). ca pe vremuri gravidoase.
Multumiri si voua
O sa incerc sa ajung la farmacie azi. trebuie sa-l comand. ii dau pt ca m-a zapacit cu matzele lui ciudate.
eu sunt cu rufele in focuri. mai am la uscat o tura si gata. ca azi mi-a venit randul pt ca soata e la capitala, la ambasada.
Pup si va doresc o zi frumoasa si linistita. (cel putin la voi ca eu sunt cam zombi. ma pregatesc si pt musafiri pt ca sambata il botezam si noi pe Kristian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SHINE, merita s-o ia pe coaja soacra asta a ta...asta iti mai lipsea! Hai, mult calm, sa conduci cu grija pana acolo si sa te intorci repede acasa!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

vad ca au disparut numele lui Fragant si Doloress din mesaj. pt voi erau multumirile, pt sfaturi si raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirelush dupa cum ti-au zis si fetele utilizeaza un singur cantar. Noua pediatra ne-a zis sa il cantarim acasa(daca tot avem cantar) si la cabinet sa-l masuram doar.
Simo asta era ultimul lucru care iti mai trebuia acu. Sa se faca repede bine soacra ta si sa veniti acasa sanatosi si voinici.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

buna ziua la mamici!......stiu ca nu am mai scris de mult timp dar dupa cum am scris si ultima oara nu am net acasa. va pupacesc pe toate..si poate mi da si mie cineva parola de la picassa ...sa vad si eu bebeii mari si sa pun si eu poze cu bebe kevin......care a crescut mare mare....si e cuminte si o asculta pe mami ...doarme noaptea...sunt o norocoasa...pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

buna ziua la mamici!......stiu ca nu am mai scris de mult timp dar dupa cum am scris si ultima oara nu am net acasa. va pupacesc pe toate..si poate mi da si mie cineva parola de la picassa ...sa vad si eu bebeii mari si sa pun si eu poze cu bebe kevin......care a crescut mare mare....si e cuminte si o asculta pe mami ...doarme noaptea...sunt o norocoasa...pupici!!!

Mamica de Kevin Claudiu Daniel

Ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

BABYLEEKS, ti-am trimis PM cu parola!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu v-am zis ce se chinuie Ana s afaca de ieri - se chinuie la maxim sa se intoarca pe burta!! dar chin, nene, cu arcuire, covrigare, limba scoasa, bale o tona...mai are putin si reuseste...then what??? ca nu-i place pe burta!!!

Shine of...ce porcarie...trebuia batuta socrela la timpul ei..uite ce chin pe tine; nu e primul caz insa, de parinti cares- caposi si chinuie copiii - uite una bucata sotz plecata la Braila si nu mai stiu cand o veni inapoi.... poate la botez

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare adunare!

Multumim de aprecieri !

Fragrant, pai si Sara are o coafura tip Basescu . Lasa ca ne creste perisorul nou des si frumos, sa nu mai aiba ce comenta nicio soacra mare .

Lorich, tare dulce Robertzelul . Sa faci niste poze cu Ana imbracata in hainutele americanesti, sa le vedem si noi . Mai pui o data, te rog, link-ul la fursecurile minune? Vreau sa le incerc si eu .

Shines, chiar, numai asta iti lipsea! Drum bun, fara peripetii si sa te intorci repede !

La multe lunite fericite Marc, Alexandra, Ilinca!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput