Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Pupici buburuzelor, multumim mult de tot pentru urari, sunteti niste dragute! Are mama baiet mare, de 2 luni.
Am tot fost plecati ca a fost si la noi vreme buna! Cupilul Kevin insa s-a cam frichinit zilele astea, a vomat mai mult decat de obicei si a mancat din ora-n ora.
Noaptea ma trezesc si cu Patrick in pat care doarme de-a curmezisul si care nu doarme toata noaptea nici la 3 ani! si incepe Mami, vreau masaj, ma doare piciorul, vreau lapte, vreau aia, vreau cealalta. Si la 6 e in picioare si vrea entertainment. Asa ca azi sunt fiarta, ma doare corpul de oboseala. Cand se culca unul, incepea celalalt si tot asa. Lasa ca vine saptamana si ma odihnesc eu, sper numai ca cel mare sa mearga la gradi, ca azi a facut febra si s-a plans de dureri de gat. Deci mai vedem.
FOXY - noi ii dam bioGaia. Ce sa zic, colici el n-are decat de agitatie si oboseala, am inteles ca sunt bune pentru burtica si maturarea sistemului digestiv. Am mai inteles ca ajuta si la voma, uite ca ii dau de cand avea vreo 2-3 saptamani continuu si tot nu i-a trecut voma, nu vad nici o ameliorare, din contra. Deci nu prea stiu ce sa zic.
Am vazut poze superbe noi cu baietei si fetite de CATALINA, de MIMO, de GABI, de DEDICUT, de PPSIC, de OCSANICA, de ANKA, de TUNDE, de IRINUKA, de SHINES si cam atata am avut timp, mai recuperez maine . Toti niste frumosi, of ce mai cresc copilasii nostri!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La multe lunite bebeilor care s-au sarbatorit ieri si azi!
Si La multi ani! Iubita_Mara si Alinush!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
buna dimineata!
am o groaza de recuperat!
in primul si-n primul rand, multumesc MITSU !!!
m-ai topit, iti dai seama!
* subscriu la ce a spus SHERBI. citind si pe la alte topicuri si la alte odisei, imi dau seama ca la noi atmosfera e mult mai degajata, si mai prietenoasa decat "peste gard"
e addictive de frumos la noi! imi place de mor!
* apoi, LA MULTI ANI sarbatoritilor de cand nu am mai scris,
si lui Tati de MARIO & SONIA - sa aiba grija de familia lui frumoasa!
* MADALINA referitor la cele doua SZ-uri:
- parerea mea e sa-i faci un bib mai maricel (gen 150ml), ca sa-ti faci o idee de cat bea. ca daca il bea pe tot, nu vei sti niciodata cat ii pofteste inimioara de fapt. cat despre venitul inapoi in jet, este din cauza suzetei, el e obisnuit la san, sa munceasca pt lapticul ala, ori aici ii vine mult si usor, si nu mai stie cupilu cand sa se opreasca. fii atenta la suzeta (sa aiba gaura nu stiu cum) - aici nu pot da sfaturi pt ca nu am avut nici o poveste cu suzete, gauri, si jeturi. precis o sa-ti mai zica fetele
- la al doilea SZ, legat de crema, eu as incepe de acum. nu stiu daca ati observat, dar soarele ARDE suspect de tare!! eu sunt fff alba, si nu prea prietena cu soarele, si stateam in masina la stop (cat poate dura un stop??) si au inceput sa-mi sfaraie blugii pe mine, pana la mancarime. si soata mi-a spus ca "thdaa, doar nu trece gaura aia din ozon atat de repede deasupra romaniei, mai dureaza ceva"
m-a cam speriat informatia asta. asa ca eu cupilu il dau preventiv de acum zilnic pe fata + manute, ce e expus.
eu cu crema EUCERIN SPF50 m-am inteles super-bine la Flavia.
si pare-mi-se ca nu se gaseste la noi?
revin cu cititul. sunt chemata la ordine
.........................................................................................
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi!
De dragul vremurilor de demult servim cu placere cafea, cappucino, ciocolata calda, dar si un mic dejun copios cu cereale si lapte, paine prajita cu ceai, omleta, croissante si fructe proaspete!
Cine mai doreste - cine mai pofteste?
Am un bb smecheros care n-a mai vrut sa doarma de la ora 6 si gata! Mie-mi picau ochii in gura, el vroia sa fie plimbat prin casa nu sa frece menta prin pat. Ne-am conformat bineinteles.
Acum a papat, a adormit si astept sa ragaie, dar dupa cum il cunosc se va trezi imediat ce-i vine inapoi. Si ii va trece orice urma de somnic. Asa ca mai scriu acum ce mai apuc...
Am vazut bb scump Luca de mamica Mimo!
Si ne-am indragostit de bblina Eva Maria a mamicii Lucia! Ce printesa dulce... Ai promis-o cuiva? Ca poate ne incuscrim
La multe lunite si multi anisori dragi buburuze Alexandra Gabriela, Ilinca Theodora si nu il ultimul rand buburuzul Marc Ioan. Sa fiti sanatosi!!!
Va doresc o saptamana minunata, plina de vesti bune, de soare si de vreme frumoasa!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Si eu am ramas datoare cu urarile de bine si de LA MULTI ANI Iubita.Mara si Alinushali, dar nu in ultimul rand tati Tunde! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de buburuzii/ buburuzele voastrii/ voastre!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
ziki spune:
revenii
- asa, cum spuneam, eu aveam la Flavia crema (nu lotiune si nici spray) de la Eucerin, cu SPF 50. mai putin parca nu i-as da... oi fi eu paranoia, dar cum spuneam - nu sunt prietena cu soarele deloc - ma ard, imi apar niste iritatii pe tot corpul, si ma gandesc sa nu risc cu copiii (mai ales ca Felix e deja "bubulos")...
si Eucerin avea rezultate bune pe site-ul de la DOLORESS, cu cosmetics database (mi-a devenit f bun prieten site-ul ala, apropo ) - multumim Doloress!
- LORICH, ce tare - socri in America - cat de departe!!!
pe-ai mei nu i-ar primi sigur, poate doar la IQ sa fie integrabili...
sa ne spui ce ti-au adus. eu am doua perechi de unchi acolo ( sora tatei si fratele mamei + jumatatile aferente) si cand vin vara aduc o invariabila periuta OralB (unchiul) - de nu mai stiu ce sa mai cred si ma spal mereu inainte sa il vad; si nimic - ailalta matusa
asa ca, intelege-ma, sunt si eu curioasa ce se poate aduce de peste ocean, ca pentru mine tot un mister ramane
- TUNDEce tare!! si Flavia vrea sa se marite cu Felix mai incolo - ce-o fi cu copiii astia? parca era Oedip in perioada asta nu "atentatul la fratiori/surioare" ...
noi am avut un weekend intens - am scos mobila, am mutat casa cu susu-n jos, a fost cam santier. plus plimbari in carrefour, decathlon, etc, cu catel si
o saptamana frumoasa sa avem!
.........................................................................................
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata,
am mirosit eu ceva, o aroma, mai multe aromeee ...multumim Irinuka!!!!
Deci...la mine a venit Craciunul!!! Zici ca mi-au pus aia cicaina in bagaje, aseara m-am acoperit cu ele, 2 genti cat 2 vagoane de metrou, n-am vazut asemenea bobonici de hainuteeee in viata mea; o frumusete, cred ca pana la 2 ani nu-i mai trebuie lui fifi nimic.
Aseara am ramas singura cu ei, tati a plecat sa duca bunicii la Braila fragrant bunicii fac acelasi lucru ca Buni Lenuta, 6 luni pe an naveta). Oi fi agitat fifi-ul nu stiu ce s-a intamplat, dar nu o puteam adormi nici langa mine, nici in patut; cum atipea ..scotea Robert vreun sunet ca el e mucos si gata, o lua de la capat...am zis ca mor, dupa vreo 2 ore de mucna; fetelor, la un moment dat am zis ca fac ceva ce EU NU FAC sa o las sa planga, sa adoarma de oboseala-am zis ca poate Robert ignora plansul si doarme. Dar el s-a dovedit a fi mai bun decat mine la faza asta - s-a trezit, a inceput si el sa planga, ii zic sa se culce la loc, ca mami e langa el, si-mi spune "papa laptic!!! papa laptic!!" plangand asa, deci rugandu-ma sa-i dau laptic Anei sa nu mai planga; M-am ridicat si m-am dus la Ana, am zis ca da, copilul e mai bun decat mine, am adormit "tata lumea".
RSZ: eu am factor 50, ceva super din americutza. Nu stiam ca ar trebui sa-i aplic deja pe piele, invat d ela voi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ziki spune:
p.s. revin sa spun ca e o gluma aia cu iq-ul american, sa nu imi dati cu rosii ca glumii...
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! la multi ani ilinca mea draga!avem deja 2 luni! maine facem infanrix-ul...emotii mari...
ca tot sunteti la cap.ml lapte. noi papam tzitzi cam de 2-3 ori/zi,dar asa de florile marului ca,imediat,papam lapte praf nan 1ha.
noi nu avem nici acum un program nici de somn,nici de masa.noaptea papam 120ml,la 1masa si max.60ml. pe la 4-5am.
ziua,rar,papam 120 ml.,des avem 90ml la bord,iar daca nu doarme,din ora in ora, mananca.
eram ingrijorata ca pe cutie scrie ca ar tb sa manance cam 150-180ml(din luna a3a)*5 mese/zi,dar nu se poate asa.cantitatea o facem,dar portionat pe de-a lungul zilei.
apropos,ati avut probleme cu vaccinul de 2luni?asta cumparat! ceva reactii?
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Neata fetele!
Am intrat pe contul de picasa si am mai sters din poze (ale mele), ar fi bine sa mai intre fiecare si sa mai faca un pic de curat pe acolo, sa mai putem adauga poze noi.
Sa aveti o saptamana super, cu vreme cat mai frumoasa!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei