Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich' Mie nu mi-au adus nimic din America?si Eu vreau souvenir.Cred ca am s-o trimit pe soacra-mea in Amercutza..poate nu mai gaseste drumul spre casa..si scap definitiv d EA

Gabi;patul frige si la noi,ramane scoica sau bratele lui Mama.Noroc ca doarme noaptea..se trezeste p la 5..Eu bineinteles am tatele beton,dar nu conteaza..nu o trezesc.Sa se invete frumi sa doarma mult si bine,s-o lase si p Mami

In legatura cu cremele protectoare,trebuie sa ne aprovizionam.Cand au fost alea 20 de grade deja ne-am ars la fata are pielea sensibila si alba.

Mirela;te cred si te inteleg.Eu m-am saturat pana peste cap...si ma mulg numai cand urla si nu vrea tata,ca sa-i dau din sticla..si mulg 50-70 ml..dar nu 500ml cum faceai tu

Bine ca ati adus vorba de antipiretice .Sa dau o fuga maine la farmacie sa iau eferalgan si paracetamol..sa avem acasa.Azi am aruncat o gramada de medicamente expirate din frigider.
N-am avut somn dimineata si la 7 m-am apucat de dezghetat frigiderul.

Ma duc sa vad bebei frumosi
aaa...si unde e blogul lui Ziki?cum o gasesc?

discutia de astazi a fratiorului Mario cu buba Sonia
-

-n-o crede pe Mama!nu Ea te-a facut pe lume!-Eu te-am facut.Ea l-a facut pe Tata!!!
Esti frumoasa,esti frumoasa,esti frumoasa!!!cand o sa cresti mare te iau de nevasta!Cu tine vreau sa ma insor

pupici si noapte buna

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Am vazut bebei mari si frumosi
Patrick e super haios cu freza..si Edy
Luca BB de Anka,Sara de Catal_ina si multi altii

-Sa va traiasca bebeii,sa creasca mari si sanatosi

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

-

-n-o crede pe Mama!nu Ea te-a facut pe lume!-Eu te-am facut.Ea l-a facut pe Tata!!!
Esti frumoasa,esti frumoasa,esti frumoasa!!!cand o sa cresti mare te iau de nevasta!Cu tine vreau sa ma insor

pupici si noapte buna

Tunde

AMR 5!KILE

Complicate relatii la voi in familie....

Cuibusorul lui Ziki este aici.

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

tunde, multumim !

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Multumesc CATA!
DA..cam complicate

Tunde

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza

madalina, cupilul meu mananca la aproximativ 3 ore. Noaptea ma mai iarta cateodata si nu se trezeste la ora 3. Pana sa invete sa prinda tzitzi in guritza manca 100 ml LP/masa, iar eu reuseam sa mulg LM cam de doua mese. Pe cutia noastra de LP scrie 7-8 mese/zi a 100 ml fiecare pana la 2 luni.
De la 2 luni, scrie 6-7 mese/zi a cate 135 ml. Dar intre timp baietul meu a invatat sa prinda tzitzi, asa ca are doar vre-o 2 mese pe zi doar LP (135ml), restul combinate (20-30 min supt + 100 ml LP).
In prima luna a luat 880g, in luna a doua 1440g. A ajuns la 5,800, deja ma gandesc sa-l bag si pe el la cura de slabire

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daca va era cumva dor de bijuurile mele, am mai pus noutati

http://cutiutacubijuuri.blogspot.com

Catalina, o sa incerc si eu asa, mersi de sfat

Si la noi arde patul, bratele mamei sunt cele mai bune si spatele terminat, daca m ati vedea, sunt ca trasa prin inel, am burta lipita de spate. Stiti care e secretul?Copil plangacios si plimbat cu el in brate si leganat incontinuu si avut inca un copil de 2 ani pe langa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

FOXY - noi folosim Bio Gaia; ne-au fost recomandate, cica-s f bune; oricum astea-s cam sg probiotice pt bebei pe care le-am gasit aici; noi suntem la a 2 a sticluta.

CATALINA- ce dulcica-i Sara :) chelioase suntem si noi,ba mai rau, ca Sophic a pierdut tot parul din fata, mai are un pic la spate,ca basescu.

TUNDE-

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

GABIV - am vazut bine-n poza? dupa ce a scos-o pe Ilinca din cristelnita, preotul a aruncat-o-n aer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Greu, greu sa va prind din urma cu cititul.

Al meu mananca in general 130 ml / masa, la 3 ore. Dar are si o masa la care mananca doar 80-90 ml (asta de curand) si una sau doua cu 160 ml. Per total mananca intre 800-1000 ml pe zi. Bine, 1000 ml nu a mai atins de vreo 2-3 sapt, cand manca si 200 ml/masa. Cand nu mai vrea imi respinge biberonul cu limbuta. Nu-l fortez.

Am reusit in sfarsit sa pun si eu doua poze. Doar atat, ca nu mai e spatiu.

Noapte buna!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput