Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Lorich' Mie nu mi-au adus nimic din America?si Eu vreau souvenir
.Cred ca am s-o trimit pe soacra-mea in Amercutza..poate nu mai gaseste drumul spre casa..si scap definitiv d EA
Gabi;patul frige si la noi,ramane scoica sau bratele lui Mama
.Noroc ca doarme noaptea..se trezeste p la 5..Eu bineinteles am tatele beton,dar nu conteaza..nu o trezesc.Sa se invete frumi sa doarma mult si bine,s-o lase si p Mami
In legatura cu cremele protectoare,trebuie sa ne aprovizionam.Cand au fost alea 20 de grade deja ne-am ars la fata are pielea sensibila si alba
.
Mirela;te cred si te inteleg.Eu m-am saturat pana peste cap...si ma mulg numai cand urla si nu vrea tata,ca sa-i dau din sticla..si mulg 50-70 ml..dar nu 500ml cum faceai tu
Bine ca ati adus vorba de antipiretice .Sa dau o fuga maine la farmacie sa iau eferalgan si paracetamol..sa avem acasa.Azi am aruncat o gramada de medicamente expirate din frigider.
N-am avut somn dimineata si la 7 m-am apucat de dezghetat frigiderul.
Ma duc sa vad bebei frumosi
aaa...si unde e blogul lui Ziki?cum o gasesc?
discutia de astazi a fratiorului Mario cu buba Sonia
-
-n-o crede pe Mama!nu Ea te-a facut pe lume!-Eu te-am facut.Ea l-a facut pe Tata!!!
Esti frumoasa,esti frumoasa,esti frumoasa!!!cand o sa cresti mare te iau de nevasta!Cu tine vreau sa ma insor
pupici si noapte buna
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Am vazut bebei mari si frumosi
Patrick e super haios cu freza..si Edy
Luca BB de Anka,Sara de Catal_ina si multi altii
-Sa va traiasca bebeii,sa creasca mari si sanatosi
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 5!KILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde discutia de astazi a fratiorului Mario cu buba Sonia - -n-o crede pe Mama!nu Ea te-a facut pe lume!-Eu te-am facut.Ea l-a facut pe Tata!!! Esti frumoasa,esti frumoasa,esti frumoasa!!!cand o sa cresti mare te iau de nevasta!Cu tine vreau sa ma insor ![]() pupici si noapte buna ![]() ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 ![]() ![]() AMR 5!KILE |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Complicate relatii la voi in familie....
Cuibusorul lui Ziki este aici.
Mandra mamica de printesa filigran
![](bebe.gif)
florintunde spune:
Multumesc CATA!
DA..cam complicate
Tunde
AMR 5!KILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Neatza
madalina, cupilul meu mananca la aproximativ 3 ore. Noaptea ma mai iarta cateodata si nu se trezeste la ora 3. Pana sa invete sa prinda tzitzi in guritza manca 100 ml LP/masa, iar eu reuseam sa mulg LM cam de doua mese. Pe cutia noastra de LP scrie 7-8 mese/zi a 100 ml fiecare pana la 2 luni.
De la 2 luni, scrie 6-7 mese/zi a cate 135 ml. Dar intre timp baietul meu a invatat sa prinda tzitzi, asa ca are doar vre-o 2 mese pe zi doar LP (135ml), restul combinate (20-30 min supt + 100 ml LP).
In prima luna a luat 880g, in luna a doua 1440g. A ajuns la 5,800, deja ma gandesc sa-l bag si pe el la cura de slabire
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](images/user_woman.png)
bebelusi spune:
Daca va era cumva dor de bijuurile mele, am mai pus noutati
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com
Catalina, o sa incerc si eu asa, mersi de sfat
Si la noi arde patul, bratele mamei sunt cele mai bune si spatele terminat, daca m ati vedea, sunt ca trasa prin inel, am burta lipita de spate. Stiti care e secretul?Copil plangacios si plimbat cu el in brate si leganat incontinuu si avut inca un copil de 2 ani pe langa
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
fragrant8 spune:
FOXY - noi folosim Bio Gaia; ne-au fost recomandate, cica-s f bune; oricum astea-s cam sg probiotice pt bebei pe care le-am gasit aici; noi suntem la a 2 a sticluta.
CATALINA- ce dulcica-i Sara :) chelioase suntem si noi,ba mai rau, ca Sophic a pierdut tot parul din fata, mai are un pic la spate,ca basescu.
TUNDE-
Citat: |
discutia de astazi a fratiorului Mario cu buba Sonia -n-o crede pe Mama!nu Ea te-a facut pe lume!-Eu te-am facut.Ea l-a facut pe Tata!!! Esti frumoasa,esti frumoasa,esti frumoasa!!!cand o sa cresti mare te iau de nevasta!Cu tine vreau sa ma insor |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
fragrant8 spune:
GABIV - am vazut bine-n poza? dupa ce a scos-o pe Ilinca din cristelnita, preotul a aruncat-o-n aer?
Mimo spune:
Greu, greu sa va prind din urma cu cititul.
Al meu mananca in general 130 ml / masa, la 3 ore. Dar are si o masa la care mananca doar 80-90 ml (asta de curand) si una sau doua cu 160 ml. Per total mananca intre 800-1000 ml pe zi. Bine, 1000 ml nu a mai atins de vreo 2-3 sapt, cand manca si 200 ml/masa. Cand nu mai vrea imi respinge biberonul cu limbuta. Nu-l fortez.
Am reusit in sfarsit sa pun si eu doua poze. Doar atat, ca nu mai e spatiu.
Noapte buna! Luca Alexandru, mica mea comoara