Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)
Raspunsuri - Pagina 5
catal_ina10 spune:
Am vazut niste buburuzei foarte frumosi, dintre care Patrickul Irinukai si Edul lui Shines, barbatei in toata regula , asa ca fiica-mea m-a rugat sa-i pun si ei cateva poze pe contul comun .
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Am vazut niste buburuzei foarte frumosi, dintre care Patrickul Irinukai si Edul lui Shine, barbatei in toata regula , asa ca fiica-mea m-a rugat sa-i pun si ei cateva poze pe contul comun . Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011 |
dulcica foc
si voi aveti cheliuta
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Irinukaaa spune:
Salutari si de la noi!
Lori - insanatosire grabnica la Robertel!
Anka - va dorim sa revina lucrurile la "normal" cat mai curand!
Noi suntem norocosi - n-am avut nici febra nici un alt simptom la vre-un vaccin.
La multe lunite si multi anisori dragii nostri buburuzi si buburuze: Rebecca Andreea, Luca, Dragos Zian, Eduard Andrei, Sonia Diana, Ana Elena, Kevin!!!
RSZ: Despre crema cu protectie solara noi am fost sfatuiti sa incepem sa folosim ca nu e de gluma cu soarele si pielea lui bb. Am tot cautat si am gasit pana la urma la DM www.dm-sundance.de/cgi-bin/sonnenschutz_kids.pl?id=cremedermo&k=&hp=1302458781" target="_blank">asta. Mi se pare super ca si calitate-pret pe langa altele care le-am mai vazut si le-am studiat.
Wudi noi avem Eferalgan - asta era singurul care se putea da de la o luna in caz ca bb facea temperatura. Restul sunt de la 3 luni. Si supozitoarele cu paracetamol e bine sa le ai in casa.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Foxy-le spune:
Fetele, voi ati auzit de probioticele Bio Gaia? pt ca nu stiu daca sa-i iau.
ursuletului meu i s-au asprit niste portiuni de piele pe picioruse, de le ce ar putea fi, aveti idee?Parca sunt solzisori? si il dau cu ulei mereu cand il schimb.
Eu va pup de acum, tre sa-i fac pachet soatei si apoi culcare ca maine iar ne trezim la 3
Noapte buna
catal_ina10 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
dulcica foc si voi aveti cheliuta Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Mda... Offf, mamele astea de baieti , am incercat noi sa ascundem cheliuta, dar imediat ne-au vazut-o .
Irinukaaa spune:
Catalina !
Ce scumpa si dulce e Sara! Daca vrei dam noi din perisor ca noua ne cam intra in ochi !
Foxy si eu am folosit cand bb Patrick a luat antibiotice prebiotice Bio Sun de care n-am auzit ever. Dar si-au facut treaba. Nu cred ca au ce sa faca rau.
Cat despre pielea uscata stil solzisori eu am mai povestit ca am patit tot asa la P. Cel mai rau era pe spate. Am fost la dermatolog dar nici macar nu a trebuit sa-l vada ca i-a dat gel de spalare si crema pentru piele uscata. Acum e "ca nou". Uleiul stiu ca nu face prea bine in cazuri de genul. Mai bine crema.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
catal_ina10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Catalina ! Ce scumpa si dulce e Sara! Daca vrei dam noi din perisor ca noua ne cam intra in ochi ! [green] Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010} www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul |
Acuma avem si donatori pentru transplant
Shines, Irinukaaa, multumim !
bebelusi spune:
Crema pemtru protectie solara am folosit Mustela (la Vlad), e foarte buna.
Fetelor, la Sibiu ningeeee, va vine sa credeti??????cu niste fulgi mari
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Aa, si Irina are cojite in cap, cu ce sa ii dau?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
catal_ina10 spune:
bebelusi, noi am dat cu ulei de masline inainte de baita si ulei de bebe, dupa, iar acum au trecut. Ne-a trecut si parul , si acum rad mamele de baieti de noi, dar asta e alta problema .