Mamici si Gravidute Italia (100)
Raspunsuri - Pagina 4
georgyiuly spune:
Vara trecuta a avut si Giulia bronsiolita!Naspa tare...au vazut-o 3 medici diferiti ca nu i se mai termina tusea...a luat 3 antibiotice diferite,augmentin,gentamiina si ampicilina(in branula),si-a distrus burtica(cu tot cu probioticele luate,a facut enterocolita,de aici febra si convulsie febrila.In final un medic s-a gandit sa incheiemsirul de tratamente cu o saptamana de aerosoli.Asa a scapat Giulia de tuse si i s-a curatat catarul.
In Romania nu se stie ca bronsiolita e virala????In Giulia au bagat antibiotic degeaba!Am ramas cu un gust amar dupa toata povestea asta!!!!
Kemsy...frumoasa excursia voastra.Foarte frumoase pozele!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia!
Povestea nasterii Giuliei!
georgyiuly spune:
Dana ...ma bucur ca Marco e mai bine!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia!
Povestea nasterii Giuliei!
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor!!!
Scuzati absentele dar, suntem indragostiti la maxim...viata noastra este total alta. Avem o minune de baietel, tare cumintel...mananca si doarme. Am aproape 53 kg... !!!
Va pupam cu drag si dor pe fiecare in parte!!
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
ely2304 spune:
sal fetele..
danangie:sanatate maxima la micut,ce boala urata...brrr doamne fereste!data viitoare voi sta f atenta cu Denise
georgy:sa-mi spui dk reusesti sa iesi,si mai ales cum procedezi..uneori ma gandesc si eu la ce voi face...m-am gandit serios la pedana pt passeggino,am vz k multe mame o folosesc acum ramane de vazut dk va sta !gogosica mai sta in carut?mai tarziu vei putea merge cu cel mic in marsupio,cand va creste!
eu is cu mandra in brate,afara e cam umed ceata mare la orizont in dimineata asta.....speram sa iasa soarele dupa pranz si sa nu plouaaaa!
ely mamica 15+sapt...
.MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
ely2304 spune:
ma duc sa pregatesc papa k mi-e tare foameeee....!
va salut dragelor,aveti grija de voi!
nafi spune:
Buna fetelor!
Intru si eu repede repede ca am mancarea pe foc si ursuletul in actiune pe aici...De 2 nopti e f agitat si se arunca dintr-un colt in altul al patului de nu pot dormi din cauza zgomotului pe care il face ( si el e in camera lui cu usa intredeschisa!). Deja ma resimt dupa 2 nopti dormite pe bucatele. imi simt capul cat o banita! (altceva mai explicit n-am gasit!)
DANANGIE - ma bucur tare ca Marco e ok acum. Sper sa-i treaca repede si cataro. Multumesc ptr info referitoare la bronsiolita. f bine de stiut!
KEMSY - super iesirea voastra la safari park. sper sa reusesc sa vad pozele azi si cred ca o sa-i propun sotului sa mergem si noi curand ca doar e la o aruncatura de bat de noi! Riccardo nu se irita de la caldura dar vad ca are fata f sensibila si iar a facut o piele de zici ca-i soparla! Trebuie iar sa-l unga cu o crema pe care mi-a dat-o farmacista. nu stiu cum ii zice dar in 2 zile avea tenul perfect din nou!
Intr-o zi l-am pupat pe obraz si nu am vazut ca-i ramasese urma de la rujul meu si s-a iritat pe portiunea aceea. bietul pui! asa ca evit sa ma mai machiez cand sunt cu el ca se lipeste de fata lui tot machaijul meu si il irita!
ALEXANDRA - ai decis cum vrei tortul? ca se apropieee... Eu am decis ca o sa comand un tort in forma de cifra 1. si cred ca va fi ceva gen tarta cu fructe ca sa fie light si colorat.
SLIMATEI - ce mai faci? sper ca zilele astea esti cu moralul sus si binedispusa!
ABRAMBURIKA - voi ce mai faceti? ma bucur ca bebe e ok si testele au iesit super!
Ieri sora sotului meu a facut morfologica si a iesit totul bine. e tot fetita si au hotarat sa o cheme Serena. ea are DPN -ul pe 15 august.
ROXALI - ce-ti fac pustii tai cei faini? ce iesiri organizezi ptr ei?
Nu mai stiu cine ma intreba de asilo. E asilo de stat nu particular. Asteptam acum 21 aprilie cand vor fi publicate locurile decisive caci acum inca se mai pot face contestatii. sper sa ramanem pe locul acela. Sunt curioasa cat ne va costa! de cum aflu va spun. oricum nu cred ca mai mult decat cheltui cu babysittera care vine de 5-6 ori pe luna cate 2-3 ore.
ALLYLAUR - felicitari ptr puiul cuminte si kg-mele pierdute. care e greutatea tinta la care vrei sa ajungi?
Acum fug sa termin mancarea si sa ies la o plimbarica cu muisu inainte de pranz.
Revin dupa pranz.
Va pupic pe toaate!
danangie spune:
GEORG poate i-a dat antibiotic ptr catar si nu pte tuse. Ca nu am mai auzit nici eu sa se dea sntibiotic ptr tuse. Daca esti plin de catar..... Si pe deasupra daca e de cullare galben inchis-verzui e clar ca e semn de infectie . Uite eu acum sunt super bulversata..... Marco satura bine, respira in ritmul normal dar are mult catar si drept urmare doctorii cand il ascolta la plamani nu sunt multumiti si drept urmare acum Marco va incepe o terapie antibiotica si trebuie sa faca o radiografie la plamani. Un doctor imi zice ca migliora, altul ca e naspa. Ce draq sa mai inteleg????
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .
Pozici cu noi
Roxali spune:
Buna gagici!
DANA ma bucur ca e mai bine Marco si multumim de informatii
Nafi i-am dus la un parc mare si frumos la 30 km,candva erau si lebede asa ca picia a zic ca mami e Pinocchio
ROBERTA la cati mai multi ani impreuna...bravo voua!
Ale cum mai e baiatul?
Georgy daca ti-ai facut timp ptr noi
ii urci pe amandoi in masina si parchezi in fata parcului sau daca ai avea carut ptr gemeni
ai mai cum sa stai in casa cand e frumos afara
Raluk te-ai pacalit si pe tine timpul
fug la munci ca daca am doua
kemsy spune:
Salutare!
danangie, bine ca e spre recuperare Marco...O cunostinta de a mea a stat 2 saptamani in spital cu fetita pentru asta Foarte utile informatiile, dar pe mine m-au speriat de tot. iMI dau seama ca sunt ignoranta total...Doamne ajuta sa nu faca L niciodata. Eu nu ma bazez pe instinctul de mama, asa cum zicea Roxali zilele trecute. Nu stiu de ce, nu ma pot baza pe ceva ce nu stiu sigur a am...si daca fac vreo prostie pe baza instinctului asta ...putin dezvoltat
nafi, despre ce crema e vorba, poate o iau si eu daca zici ca face minuni. Si mie mi s-a intamplat sa-l pup pe L si el sa se irite de la ruj
LAlexandra, nafi, ce pregatiti de ziua juniorilor?? Abia astept sa-i sarbatorim
abramburika, stefania, yoana? mai dati un semn!
ally, traiti la maxim povestea voastra de iubire
georgyiuly, ely,
L a cazut ieri si s-a lovit de usa. Acum are un cucui cat fruntea de lat si cat degetul de gros . Afara se innoureaza...sunt happy total
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
daviduca spune:
va salut si eu fetelor,abea m-am trezit ca sunt de noapte zilele astea.
DANA-sanatate multa lui marco,cred ca numai tu stii cum te imparti intre ei.
ALE-cum mai e alessa,papa ceva zilele astea???
ROXALI-faina plimbare,ai si ceva poze?????????
ALLY-felicitari ptr bebita mancacios si cumintel,iar tu.....esti pe drumul cel bun cu kilele,ce mai!!!
BRAMBU-S cum e,cand aveti piscina??
SLIM-totul bn??ai terminat curatenia??te asteptam cand poti...
NAFI-ma bucur ca ai gasit loc la silo.sper sa-i placa veveritului.si SERENEI,o asteptam si noi in august atunci pe verisoara lui ricky.
atat am retinut am neuronii adormiti inca.
noi am fost ieri la trieste,i-am depus actele ptr pasaport lui D.au zis ca e gata catre jumatatea lui iunie...speriamo.giro fain apoi prin oras,din pacate acvariul era inchis asa ca ne-am consolat cu o mega pizza si o sesiune de cumparaturi ptr D ca noi....mai asteptam.juma de salariu l-am dat ptr el,juma o pun la dentist poi mai vedem noi ce papam luna asta.
experienza de la consulat nu v-o mai povestesc e la solita di sempre....imp e ca am rzolvat,sper sa nu mai am treaba pe akol curand.
ma apuc de treaba,va.