Mamici si Gravidute Italia (100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

dana, super mami cu 3 nazdravani! sa fie sanatosi cu totii si tie iti doresc mult calm si rabdare cu toti baietii din casa voastra!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Iti multumesc, de asemenea si tie.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutare fetelor!
Am intrat doar sa salut, sunt terminata de oboseala, nici nu mai stiu ce am citit...
Am fost si noi azi la Safari Park, a fost frumos si f obositor.
Pupici

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Abia astept sa povestesti cum a fost.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna dimineata fetele!

Danangie..ti-am citit planul tau de organizare si sper sa functioneze si la mine ca de azi am ramas singura,a plecat mama aseara.Sper sa ma descurc cu 2,mai ales ca eu o amsi pe Giulia toata ziua si bebe s-a cam invatat in brate (la bunica-sa) si suzeta nu o agreaza deloc.
Felicitari si tie pentru primii pe listele de gradinita!!!!

Multumesc de felicitari.Sper sa funciotneze si la tine. La mine a super functionat si e tare bine cand ai casa curata si putin de trebaluit.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

o mai speriam ca vine crocodilu sa mergem acasa , dar nik , pana nu vede nu crede

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

suntem casatoriti doar de 2 ani , insa cu cat trece mai mult timp , cu atat ne iubim mai mult , ceea ce va doresc la toate.

La cati mai multi ani impreuna fericiti.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor, am dat replay deoarece amputin timp la dispozitie. Noi suntem inca in spital. Parea ca isi revine acum ceva zile cand de fapt a crolat din nou. De asta e pacatoasa tare bronsiolita asta. ATENTIE MARE mamici de copii mici.Ca pe astia ii "ataca" boala asta pacatoasa. Alaltaieri au avut o tentativa sa-i scoata oxigenul dar spre seara au trebuit sa-lpuna din nou pe oxigen ca nu satura cum trebuie.Acum la 12,00 l-au scos din nou de pe oxigen sa vedem cum respira fara. Sa speram ca vaf i bine si-l va scoate din termoculla asta. Un chin groaznic deoarece el plange de rupe seara ca-l apuca , criza de colici si va dati seama ca noi cocosati acolo ca nu stim efectiv cum sa-l linistim. Il mangaiem, il facem masaj peste tot.....uneori functioneaza alteori nu. Azi face 2 luni.LA cat mai multe lunite piciul lu' mama.In rest.....are catarro.....boo nu stim cand ne da drumula casa. Mama a plecat azi ca na peste 2 zile pleaca in Ro. Si nu stiu cum ma voi descurca deoarece nu vrem ca Alin sa anunte la munca, ca nu vine......ne spargem creierii si speram sa gasim o solutie.....mai mult nu stiu ce sa mai zic......

Mai revin......

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!! Ne-au mutat pe pagina 3
danangie, sanatate micutului. Ce greu trebuie sa fie sa-l vezi la incubatorul ala, sa nu-l poti tine in brate cand vrei Dar de la ce se face bronsita (?) asta?
Ieri in parc a fost dragut, nu stiu de ce ma asteptam la ceva mai spectaculos. Cel mai mult mi-a placut girafa, e foarte frumoasa , eleganta, cu pielea faina. Era si un pui de girafa...avea vreo 2 m doar, nu ca mama lui...vreo 3 In rest salbaticiunile (leul, tigrul, etc) erau linistite, mancasera si stateau la soare M-am dat in toboganul gigant, am mancat toate porcariile , L s-a comportat bine. Pun si poze imediat sa ne vedeti.
Noi suntem...binisor. De maine ramanem singurei si nu imi place
L deja vad ca se irita de la caldura si transpiratie, prevad o vara horror ca vara trecuta.
Fetelor, toate bune?Nu prea ati avut chef de vorba.
Somn usor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!!!
Nu am timp sa scriu mult, ca am stat sa citesc si deja acum e tarziu.

Noi ne plimbam pe afara, ma chinui toata ziua ce sa mai fac de mancare, ca apoi cand termin, Ale sa imi arunce cu delicatete mancarea din gura ...

Vroiam doar sa ii scriu Danei ca ma gandesc la voi, sper sa se faca repede Marco bine .

Noapte buna!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata...eu vin cu !!!!

Dana ,sanatate multa lui Marco,sa se faca repede bine si sa veniti acasa!!!

Va pup ...s-a trezit juniorul!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Noi suntem inca in spital. De ieri de pe la 18.00 l-au scos pe Marco din incubator si respira minunat!!! Si ritmul respiratiilor e perfect. Mult mai bun decat cand era in incubator. Deci poate saracul avea putina claustrofobie bagat acolo. Acum sa vedem cum evolueaza catarul.

KEMSY si mie mi-a placut girafa. Ne-am amuzat pe urma unei lame ca ne blocase strada ca s-a pus la pascut fix in mijlocul strazii. Era multa lume?

ALE iti multumesc mult de gandurile bune.

Bronsiolita , ceea ce Are Marco sunt inflamarea bronhiilor mici. Se poate face daca , copilul intra in contact si cu persoane gripate. Si mai sunt cativa virusi care provoaca bronsiolita. Chiar si clamidia. Ca bronsiolita este numita boala cailor respiratorii deci e Ceva viral. Tusea. Sa nu o sottovalutati. Cand dau semne de raceala sa urmariti respiratia. Semn de alarma daca respira ajutandu-se de muschii burtii. Pieptul trebuie sa se "umfle" nu burta. Semn de alarma daca respira "grabit", daca pare ca se sufoca. Boala asta loveste copiii pana la 2 ani cu procentaj mare. Extrem de periculoasa ptr CEI de pana la 3 luni. Evolutia bolii in peggio poate avea LOC de la un minut la altul. Deci nici macar nu ai timp sa-ti dai seama ce se intampla ca deja s-a intamplat. Cumnatul meu cand lucra in Ro pe salvare a avut foarte multe apeluri ptr copii care se sufocau. Pana ajungea salvarea copiii deja mureau. Groaznic. Ptr ca bronhiile se umplu de lichid si obstacoleaza respiratia. De aici pleaca dispneea si dificultate respiratorie. Terapia e aerosol si oxigenoterapia. Asta daca in plus copilul nu Are si infectie. In cazul asta se face si antibiotic. De acea bronsiolita nu se manifesta cu febra. Na..... nu stiu ce sa mai zic. Mai cititi pe net daca nu va e clar. Puppppp

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput