Mamici si Gravidute Italia (100)
Raspunsuri - Pagina 5
abramburika spune:
N-am noutati ... va citesc si atat. Mi-e rau (azi vad ca mai bine), nici nu-mi imaginam cum e sa iti fie asa rau in sarcina. Na, am fost invatata cu binele pana acum .
In rest ... nimic nou.
alina - S. e ff incantata de piscina ... ii place la nebunie (lunea si joia mergem).
Ma gandesc daca sa o dau sau nu la grest ... aveti idei? Nu pt. ca nu are cu cine sa stea, da' sa ii ocup timpul in vara asta. Oricum ar fi vorba numai de luna iulie ..
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
kemsy - cucuiatul!!
abramburika spune:
GRuppo ESTivo, gradinita pe timp de vara adica. E facultativa, vine mai mult in sprijinul familiilor care nu au unde lasa copii pe timpul verii si se plateste saptamanal. La mine problema nu e ca nu are cu cine sa stea, ci sa o tin ocupata ci diverse activitati.
daviduca spune:
aha,la noi se chiama punto verde.
eu l-am dat pe D anul trecut,l-am inscris si anul asta.stau mai mult in curte,au piscina si fac jocuri tare faine.ne-au cerul slip si ciabatte.eu zic s-o dai,si diverte!!!
abramburika spune:
Pai la aia ma gandeam si eu ... o sa aiba activitati mai distractive decat cu mine acasa , parc sau mai stiu eu pe unde ...
Laura_Luiza spune:
Salut si de la mine!
Tineti minte ca ma plangeam ca ia Edu prea mult in greutate? Imi retrag cuvintele..sapt trecuta a luat doar 100g, ori a crescut in lungime, ori a scazut ritmul de crestere, nu-mi fac griji inca, astept sa vad sapt viit cum se prezinta, oricum per total a luat 1070g in a 2-a lunita, deci e bine.
Dana, acum am citit ce ai patit cu piciul..Doamne fereste! Sper din suflet sa fie bine cat mai repejor sa mergeti acasa.. M-a inspaimantat ce ai scris tu acolo..pretioase informatiile. Cu dr..cred ca te omoara incertitudinile astea, e greu cand ai mai multe pareri diferite, te bulverseaza cu totul. Pupici multi
Ally, felicitari si pt bebelus cuminte si pt kg care se topesc, daca ai vreun secret spune-l cu voce tare sa-l aud si eu
Gyorgi, greu cu 2 bubici...eu sincer spun ca nu m-as descurca nici cu Eduard singura, adica poate as reusi, dar ar plange mult mai mult.. de la mine
Roberta, felicitari, e important sa fie armonie in casa, la noi cam sunt tunete si fulgere de cand a venit pe lume piscotelul, cred ca din cauza schimbarii majore, obboseala, timp liber ioc, dar ne obisnuim noi treptat...
Kemsy, vazut poze vreau si euuuuuuu!!! Prinsul degetelor la usa si datul cu capul de obiecte tari au fost sporturile mele preferate pana pe la 10 ani. Eram mereu plina de cucuie si cu dejtele umflate..mi-am amintit de asta citind ce ai scris si am zis sa va impartasesc si voua
Daviduca, eu te inteleg perfect, mereu golesc portofelul cand dau de magazine pt pici..pur si simplu nu ma pot abtine, cred ca am dezvoltat un nou viciu (daca la toate celelelte am renuntat), dar am o vorba: "suma viciilor trebuie sa fie mereu constanta" :)) Imi caut si eu scuze
Abramburica, rabdare mamico, trece el si raul Chiar vroiam sa te intreb..dpdv medical, ai auzit vreao parere despre faptul ca ai ramas gravi asa de repede dupa ultima nastere? Intreb si eu ca ma bate un gand...nu chiar acus, dar nici mult nu vreau sa astept..
Stimatei? Alexandra? Cam scumpe la vedere. Eu m-a gasit sa va trag de manecuta
Pupici multi
kemsy spune:
Bon soir!
abramburika . Cat mai ai de indurat cu greata? (adica ce saptamana esti?). Stiu ca exista niste bratari la farmacie, le pui la incheieturi la maini si cica te ajuta putin. Poti incerca si asta, vezi daca functioneaza. Eu zic ca e bine sa o dai pe S. la GREST, are si ea activitate. Cate ore pe zi e?
laura, multumim de aprecieri. Am vazut si eu poze pe fb cu Eduard si sunt , ce fain zambeste
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
danangie spune:
Buna dimineata
KEMSY ce varsta avea fetita cunostintei tale? A fost internata aici in Italia? Ca deja imi tremura chilotii pe mine. 2 saptamani?!
DAVIDUCA e naspa RAU. Cand ma duc acasa nu stiu pe ce sa pun mana ca sa fac cat mai multe lucruri.
PETRO ai probat cu coca-cola, biscuiti simpli inainte de a te ridica din pat dimineata, mai mult mancare solida decat lichida, sa mananci portii mici si dese? Nu- mi mai aduc aminte....Tare ma bate si pe mine gandul sa-l duc pe Ale la inot, dar nu stiu daca am reusi cu cine l-ar duce. Daca nu Are inca 3 ani intra singur in vasca?
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
KEMSY pupam si noi cucuiul lui L ca sa treaca repede. Cat despre instinct, niciodata sa nu "treci cu vederea" anumite incertitudini privind starea lui L. Rupe balele la pediatru ca de aia sunt platiti. Eu daca nu cunoastem sau daca nu banuiam cum evolueaza boala asta poate d-ne fereste era prea tarziu. Deci nu ma sperie un 40 de febra cat ma sperie dispnea( dificultate respiratorie). D-ne ajuta sa nu cunoasteti never
bronsiolita .
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (2 luni) ! .
Pozici cu noi