Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
Luciact nu se mai umplu sanii asa decat daca cumva se intampla sa doarma ea mai mult de 4 ore, dar rar
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lorich spune:
cata eu si pe Robert il mai spal asa - la chiuveta pe o mana- si are 15 kg. Pe Ana, cu 6 kg o spal asa..mi s epare "pana"
roxx nu te-am sarit, vine....tre sa o scriu, deocamdata albesc cu botez, cu barutri, mancaruri, prostii...ahh..mor, ca eu voiam ceva mic si simplu si devine asa complicaaatttt..macar am sunat la ursitoare, nah!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
catal_ina10 spune:
Lori, , pai eu intrebam mamicile obisnuite, nu super woamele !
Mandra mamica de printesa Sara Maria
loutzy spune:
Cata eu nu il spal la chiuveta ci in camera in cadita. Mie nu mi se pare asa de greu piciul meu, dar am una bucata soacra care nu vrea sa ma lase sa-i fac eu baie copilului si se tot plange ca e greu.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Dedicut spune:
catal_ina10, si mie mi-e tot mai greu sa-l spal la fund. La chiuveta mi-e greu sa-l spal pentru ca mi se pare ca apa e ba prea rece, ba prea clada, parca isi tot schimba temperatura singura. Il spal intr-un lighenut pe care il duc in camera lui, doar pentru asta il folosesc. Dar mai nou a inceput sa dea din picioare si improasca apa peste tot, se foieste, tare-i mai place sa fie spalat dar se zbenguie.
Si pentru ca vorbeati de vacanta, noi ne-am gandit sa mergem in Bulgaria la un all inclusive, prin septembrie. Nu vrem sa facem baie in mare, luam un hotel cu piscina si ne plimbam cu caruciorul toata ziua, undeva trebuie sa mergem ca anul trecut am sarit peste concediu.
Mirela, te apreciez foarte mult, cand mi-e mai greu cu bebe ma gandesc la tine!
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011
gabrielaromt spune:
Eu il tin pe antebrat, pe sub manute... nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar nu mi se pare chiar asa greu! Iar la cadita am suport din ala si nu-l tin pe mana. As putea sa-l spal si eu singurica, dar imi place sa-l tin pe sot dupa mine. El toarna apa pe pitic cu o cana in timp ce eu il sapunesc
Am facut ceva gimnastica de dimineata, dar sunt anchilozata rau de tot! Abia de reuseam sa fac unele exercitii.
E dezastru la mine in casa si ar trebui sa fac curat, dar mi-e lene tare de tot.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Shines spune:
Asa il spal si eu cum spunea Gabriela..pe sub manute il tin. acu el se impinge cu talpile cu fundul chiuvetei si sta drepti,aproape in picioare..ii place tare mult.
asaaa..am primit hohoteli de ras muulte..doamne ce voce frumoasa are.
am pus si pozici proaspete,facute acu jumate de ora sa trimitem lui tati la birou
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Lori, , pai eu intrebam mamicile obisnuite, nu super woamele ! Mandra mamica de printesa Sara Maria |
ai si tu la umoooor!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Luiza1977 spune:
Mimo, spune-le fara jena sa se spele bine pe maini.pe mine ma ingrijoreaza faptul ca poate au pe sub unghiute oua de paraziti si numai bine il pot da bebelusului si-apoi sa vezi distractie.decat cu bebe-ul la spital mai bine fii tupeista.
catal_ina10 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
ai si tu la umoooor!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
multam, mi se mai intampla, dar doar in zilele de bebe painless partzuri .
Oricum asta nu era o gluma, era o simpla constatare. si invidioasa pe deasupra
Mandra mamica de printesa Sara Maria