Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mimo, si eu le spun cand vin unde e baia, sau daca sunt rude si mai multe persoane si vad ca se apropie de bebe ii intreb efectiv dc s-au spalat pe maini. Si ei se simt, majoritatea. Daca ii vad ca se uita chioras le explic cum sta Elena cu mainile in gurita etc
Sau mai nou am luat antiseptic si spun direct: avem si gel antiseptic! si il intind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

MIMO, si io le zic tuturor sa se spele. Unii protesteaza "pai nu pun mana pe ea". La inceput, in primele zile, le dadeam si masti chirurgicale, mai ales ca era frig afara, lume bolnava peste tot, aceeasi imi spuneau "pai nu suflam spre ea". Mi se pare absolut uimitor ce lipsuri mari avem la nivelul societatii in materie de igiena. Si faza cu mainile puse pe manutele ei, care apoi se duc in gurita...Mie putin imi pasa daca se supara sau nu. Am si o sticluta cu dezinfectant in dormitor si navalesc si cu aia pe musafiri. Cel mai greu e cu soacra-mea care atunci cand vine din apart de alaturi de simte lezata si imi spune mereu "abia m-am spalat pe maini". Daaa...si dup-aia ai mai pus mana pe 7 clante, apoi mana pe manuta copilului, apoi copilul baga mana in gura. Pai de ce mama naibii nu ii baga o clanta de usa direct in gura sa o molfaie??? Educatia sanitara la noi e zero. Putin imi pasa de cine se simte ofensat. Sa nu mai vina!

LUCIA, uneori se umplu, alteori nu. Depinde de cate lichide bag. Eu nu-s asa bautoare de apa si bag cam cu forta. Mai nou m-am apucat si de spirulina si se simte, am sanii mai plini.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Ziki, te informez ca mi-am facut a doua cafea si m-am "asezat" pe blogul tau! E o incantare sa te citesc!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Pupici de la noi si buna dimineata la amiaza.
Noi ne pregatim sa iesim afara, de maine iar se anunta frig,

Voiam sa intreb fetele care au dat calciu la bebelusi pt tremur de picior, daca au incetat aceste tremuraturi doar dupa 1 luna de calciu.
La noi vad ca s au mai rarit si nu mai sunt asa puternice. Dupa cum intelesesem de la dr acestea trebuiau sa inceteze dupa 1 luna de administrare calciu, daca am inteles bine.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, mai pui o data te rog reteta pt pate de casa, ca nush ce am facut cu ea....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Buna dimineata si de la noi!..

Mirela, cand pui comanda pt haine ca as vrea si eu cateva lucruri...eventual, daca nu sunt pe faza imi trimiti un mesaj pe tel? nr meu este in agenda pe gmail..multumesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

am creierii bulion
a urlat una bucata copil Razvan de ziceai ca l jupoaie careva de piele
acum i am pus in carucior si dorm amandoi
ma duc sa fac niste ficat cu sos ca nu mai stiu ce sa fac de mancare
ieri am macat gogosi, un covrig, o rulada si aseara pe la 10 niste smantana cu 2 felii de branza

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine!

sunt la a doua cafea si eu, Andutza!

mai, fetelor, multumesc frumos pt aprecieri si ganduri frumoase
mi-e si nustiucum, una ca eu eram convinsa ca stiati deja de link, si a doua ca unele-s asa, simplute. altele in schimb, sunt chiar stoarse din mine bine de tot...

Doloress, Bucovina ne face sa fim asa, bat-o vina!
dar ai dreptate, e altfel acum. in afara de cateva pensiuni care nu stiu cat de "locale" sunt, se intampla asa: batranii mor, copiii lor vand casele pe nimic pt ca nu au chef sau timp sa se mai ocupe de ele, iar tinerii (daca nu chiar si parintii lor) au plecat la munca si raman pe-acolo.
in schimb, pe alocuri apar niste case chic, construite de tinerii mai nostalgici cu gand de reintoarcere, si asta imi da totusi sperante...

revin cu o poveste comica
pe toate!!!

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multe lunite fericite Eva Maria, Alexia Ioana!!!

mada, multam!

Zikule esti bookmarkata . Fain blog, sunteti frumosi si bogati amandoi!

SZ: Fetelor voi cum va spalati bbii la fund daca au peste 5 kile (eu abia mai pot sa o tin intr-o mana)?

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

asa, cum spuneam.
in clasa a 10-a ne-a venit un profesor nou de filozofie. eu am facut sc franceza, si profii nostri erau francezi cu contract de 4 ani cu ambasada de aici. in majoritatea timpului, nu ei isi alegeau tara in care primeau contract, asa ca -tot in majoritatea timpului- cam bombaneau cand ajungeau aici, desi noua elevilor nu ne-o aratau. se vedea in schimb dupa aceea, cand ramaneau uimiti de tara si spuneau "sincer, nu credeam ca va fi asa frumos aici". deci e clar ce gandeau inainte. unul ne-a marturisit sincer ca si-a facut griji "cum o sa se descurce el cu ursii de pe strada"
in fine. vine un nou prof deci.
si omul, mai deschis la nou, ne spune sa-i facem si lui o lista cu locuri de vizitat in Romania
si incepem noi: Delta, Trasnfagarasan, Maramures, Bucovina...

prima vacanta, s-a dus in Delta (cu familia, cu 3 copii),iar vacanta urmatoare in Bucovina. si imi zice:
- woow, ai avut dreptate, e superb la voi acolo, si am vizitat si manastirile (el fiind ateu convins), si m-am simtit asa de usor, de bine, eram inconjurat de o stare de liniste interioara, desi nu intelegeam nimic de pe acolo...
eu, foarte miscata, il aprobam, si omul continua:
- si sa vezi, foarte ospitalieri romanii, intr-adevar, la iesirea din biserica ne-a servit o doamna cu un platou cu un tort asa de interesant, din grau. era bun, dar parca ii lipsea niste ciocolata...
asa s-a dus starea mea de emotie si m-a pufnit rasul...

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput