Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)
Raspunsuri - Pagina 5
Shines spune:
Mimo...la mine oricine intra in casa e poftit in baie prima data,fara suparare si fara sa intereseze daca se supara sau nu. mi se pare ceva foarte normal.
Ca si Lori..si noi avem musafiri fff rar ..slava domnului
aa..a aparut un sapun lichid antimicrobian de la Dalin..e bun si il folosesc, mai folosesc protex tot lichid.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Andutza_B spune:
Buna dimineata! Multumesc de cafea, merge brici cu nervii mei pe cei de la firma de mobila care, dupa doua luni jumate de la comanda bucatariei, dupa o luna jumate de cand au adus si montat mobila, tot nu-s capabili sa aduca si blatul!
Mimo, eu le zic direct " ne spalam pe maini si dupa aceea ne jucam cu ea". Evident ca multi se simt lezati, dar asta e. La mine e nasol ca toti din jurul meu (ma refer la rude) au senzatia ca au drepturi asupra copilului MEU. Ma sufoc cateodata, zici ca am fost mama purtatoare si atat. Care cum vine imi educa fata, eu le zic ceva (de ex-nu te juca acum cu ea, ca e obosita si incearca sa adoarma), eu aud. Mama a plecat de la noi si s-a plans sora-mi ca nu am lasat-o sa o ia in brate (am lasat-o, dar nu 24 de ore incontinuu, ca Miruna e maraita, nu-i prea place...). Sora-mea se plange ca nu o las sa o pupe peste tot. Asa ca am devenit mai acra si mai autoritara.
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Lorich spune:
hahahahaa Loutzy dar nici n-ai pretentii mari!! sa doarma pana la 9!!
adevarul e ca si eu sunt cu somnul, dar cu copiii parca reussesc sa ma odihnesc printre randuri
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
madalina_m spune:
Neata! Piciu s-a trezit la 8 si m-am rugat o ora de el sa mai dormim un pic. Nimic! Avea un chef de vorba fantastic. Acu insa el doarme si mie mi-a fugit somnul.
Si eu i=am facut aseara baie singura pt prima oara (Lori sotii nostri s-or fi relaxat impreuna??). L-am mai spalat eu singurica dar doar asa, sters cu buretelul ud. De 2 sapt insa am schimbat metoda de imbaiere ca i-am luat o forma ergonomica pt cadita si pt ca nu mai trebuie unul sa il tina nu ne mai trambalam cu cada cu apa in dormitor ci o lasam in cada mare. Asa ca aseara m-am incumetat singura si a fost super ok. Gata, nu mai depindem de tati.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
loutzy spune:
Lori pai m-am saturat sa ma tot trezesc numai pe la 7-8 si nici sa prind pe zi macar o oraa de somn. Are prostul obicei de a dormi de vreo 4-5 ori pe zi in jur de juma de oara, rar datr f rar o ora. Si eu nu ma odihnesc deloc si imi pierd si rabdare si chef si tot. Are un chef fenomenal de vb si joaca.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Mimo spune:
M-ati linistit, nu-s exagerata.
Adevarul e ca eu de obicei sunt diplomata, mai las de la mine ca sa se simta toata lumea bine. De cand cu bebe am devenit un pic agresiva, ca simt nevoia sa-l protejez (nu excesiv sper).
Luca Alexandru, mica mea comoara
catal_ina10 spune:
Neata,
Mire, nu renunta!!! Inca putin mamica eroina, dar da-le din laptele tau, nimic nu este mai potrivit pentru ei.
Eu trag de tzatze in fiecare zi sa scot mareata cantitate de 50 ml. Dar ma gandesc ca-i face bine, asa putin cat este.
madalina, ce cadita ai, ca si eu vreau sa o schimb?
Mandra mamica de printesa Sara Maria
luciact spune:
buna dimineata si multumim pt cafeluta si pentru urari
eu va citesc zilnic dar nu am mai apucat sa scriu, oricum ff interesante sondajele si subiectele dezbatute
e o vreme super urata, n am mai iesit de saptamana trecuta de marti din casa, ieri cand a fost frumos n a fost tati acasa si singura sa cobor cu carutul nu pot, iar daca o pun in ham....sa iesim in jurul blocului...prefer sa nu pt ca e curent si sunt multi caini
azi noapte, dupa ff mult timp s a trezit si a supt la 2, 5, 7, nu mai spun ca era 12 aseara si ea era fresh
de obicei se trezea doar o data pe noapte
vroiam sa va intreb, voua...cele care alaptati, vi se mai umplu asa sanii noaptea sa doara, sa pocneasca, sa curga??ca la mine nu se mai umplu asa tare...
si inca ceva, daca tot am apucat sa ma plang....acum vreo 3 saptamani am sangerat un pic, cateva picaturi....si ieri iarasi...si nush dc, la control la 6 sapt a spus ca sunt ok, acum ma tot gandesc, oi avea vreo rana ceva?? aveti idee?
mirela, si eu te admir
eu nu prea am primit multe vizite dar cei care au venit s au spalat, oricum le as spune in fata sa se spele inainte sa o atinga, n as avea nicio retinere
pup fetele
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Neata, Mire, nu renunta!!! Inca putin mamica eroina, dar da-le din laptele tau, nimic nu este mai potrivit pentru ei. Eu trag de tzatze in fiecare zi sa scot mareata cantitate de 50 ml. Dar ma gandesc ca-i face bine, asa putin cat este. madalina, ce cadita ai, ca si eu vreau sa o schimb? Mandra mamica de printesa Sara Maria |
Cata, de la inceput am avut cadita asta dar nu ma descurcam singura, asa ca mi-am mai cumparat si www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=62" target="_blank">asta. Au si la Tigex asa ceva dar e mult mai scump. Iti poti lua numai suportul si pune in cadita pe care o ai, sau poate fi pus direct in cada mare. Eu sunt foarte incantata de el.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica