Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Voiam sa intreb fetele care au dat calciu la bebelusi pt tremur de picior, daca au incetat aceste tremuraturi doar dupa 1 luna de calciu.
La noi vad ca s au mai rarit si nu mai sunt asa puternice. Dupa cum intelesesem de la dr acestea trebuiau sa inceteze dupa 1 luna de administrare calciu, daca am inteles bine.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Vreau si io sa cumpar un leagan electronic pt bebelina, da nu stiu de care (sa se legene, nu sa vibreze) - aveti vreo recomandare? Eventual sa fie pana in 5 mil. (de fapt mi-l cumpara nasa, io-l aleg, da nu vreau sa ma nesimtesc foarte tare la bani, hihihi)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Vreau si io sa cumpar un leagan electronic pt bebelina, da nu stiu de care (sa se legene, nu sa vibreze) - aveti vreo recomandare? Eventual sa fie pana in 5 mil. (de fapt mi-l cumpara nasa, io-l aleg, da nu vreau sa ma nesimtesc foarte tare la bani, hihihi)

_

Roxana

Botezul Catalinei

Noi il avem pe asta http://www.salutbebe.ro/product--Leagan-Electronic-Graco-Lovin-Hug-with-Plug--970.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link . Sunt zile in care adoarme in el si zile cand nu vrea sa stea deloc. Oricum pt leganat folosesc doar prima viteza, iar vibratiile nu le-am folosit deloc

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Roxx eu am un leganel primit de la fisher price si sunt tare multumita de el. Doar leagana (are mai multe trepte), nu vibreaza. Are luminite, si vreo 5 melodii.

Catalina eu recunosc ca folosesc servetele umede si cam o data pe zi o spal la qiuveta. Nu mi se pare f grea, dar mi-e frica mereu sa nu se zbenghuie si sa se loveasca de ceva. Ma gandeam sa-mi cumpar niste prosopele mici ca si o batista, moi, sa le umezesc si sa o sterg asa. Si apoi sa le spal alea rapid. Inca nu fac asa, e doar in stadiul de idee.

Ziki, misto blog - si nu o zic doar asa.

In vacanta nu stiu pe unde o sa ajungem. Ne gandeam la mare...sa vedem. E cam departe de noi, cam 12 ore distanta. La strand in Ungaria la Hajdu dc ati auzit,ar fi o alta varianta dar nu stiu dc asa de mica pot sa-i fac baie in apa de bazin. Ce trebuie ca sa o scot din tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

_

Roxana

Botezul Catalinei

www.vanstore.ro/bambino-worldscaun-masa-leagan-p-5143.html" target="_blank">asta il am eu la Edu,am si poze cu el pe cont.
e bun pentru ca e si scaun de masa. e masiv si stabil,merge pe baterii sau priza..are 3 viteze de leganare. si da,e pana in 5 mil

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

In vacanta mi ar place si mie sa iesim din tara, nu stiu pe unde, vom vedea in functie de bani.
La mare nu vreau sa merg, cred ca bebelusul e prea mic pt soarele de la mare. Iar eu sunt plina de alunele, care s au mai inmultit in sarcina si chiar fug de soare.

Imi raspundeti si mie la intrebarea de mai sus???

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

In vacanta as vrea sa merg... oriunde numai sa merg O varianta ar fi sa mergem in Anglia unde are sora-mea o casuta intr-un orasel micut si foarte dragut. Ar fi cat de cat OK asa ca avem tot ce ne trebuie la dispozitie, dar cand ma gandesc ca ma duc in vacanta si sa gatesc... nu-mi mai vine.
o alta varianta ar fi pe aici prin tara pe la munte, la un hotel cu spa. Am niste prieteni care au foat anul trecut intr-o chestie din asta, aveau bebe de varsta alor nostri, au bagat si bebele in piscina, nu a avut nimic Si faceau cu randu la masaje si alte cele.

Dar problema e ca in perioada vacantelor incepem diversificarea si tre sa avem in vedere si ce facem la capitolul asta.

Gabriela

Mergi la inceput

vasilasanita, sorry, eu nu i-am dat calciu, deci nu stiu ce sa-ti raspund!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

VASILASANITA, sorry, nici eu nu stiu cu calciul ce sa zic, nu am dat bebelinei.

SHINES, ce tare e leganusul cu scaun! ha! cred ca avem un castigator

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

gabi asa si noi, la un munte cu piscina; da, m-am gandit si eu ca e perioada diversificarii, chiar imi fac calcule cu cate pot face pana face 6 luni fix, cat nu sunt legata de nimic, iau pruncul, prunca si-o tulesc si-o alaptez sus in munti.
Iar pe ce pica dupa 14 iulie..voi folosi cu mare incredere borcanele Hipp, mai eu imi propun de data asta sa nu ma mai stresez deloc cu mancatul, ca la Robert plangeam de suparare, aruncam mancare, si suspinam si bineinteles puneam si presiune pe cupil, plus prostia cu pacalitu ca sa manance (puneam jucarii pe masa si eu-i balotam)..ei, vorbesc acum...poate asta cu pacalitu' o voi mai face.

Lucia daca ma intrebai ieri - ziceam nu, sanii nu mai sunt tari, plini etc...dar azi noapte a fost rau-eu dau vina pe lipsa de sutien,

Gata, roxx vin cu reteta acum de pateutz bun.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput