Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata

l am dat si LP si tot asa s au trezit
mai am sa ma pun in genunchi ca Razvan sa manance
nush ce sa i fac abia mananca

offf si ma dor si sanii si cred ca ma las de muls si alte din astea
cum ati luat voi dostinexul cela????
cat de repede s a oprit lactatia?
mi e ciuda de mor, eu am lapte si ei nu mai vor si alti copii nu au ce suge de la mamicile loroffff
vor mai manca ca am la frigider, dar nu mai pot eu cu mulsul asta, ma termina si cand il vad pe Razvan cum se stramba si abia mananca imi vine sa mor

scuze fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Of, Mirela. Eu sunt una din mamicile care regreta nespus ca nu i-a venit lapticul. Ziceam macar o sapt-doua-o luna, insa n-a venit deloc. Asa ca e bine ca i-ai hranit 3 luni. Cred ca e greu si frustrant sa te mulgi zilnic si ei sa nu pape.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zikiiii ce frumos scrii!!! citesc, plang, ma regasesc acolo, superb!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori
asa si eu n am mai pus sutienul si eram ca o baltata romaneasca
mulg de zor acum

s au jelit de au obosit si au adormit
Robi s a trezit de foame......na ca s a trezit si frasu
macar sa nu planga ca sa termin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata gagici, Irina mea a fonfait toata noaptea, nu a prea putut vb din cauza nasului infundat, a fost Vlad racit si cred ca a luat si e acu intarziere, sper sa ma insel

Mirela draga mea esti de admirat, stii ca si eu m am muls vreo luna si stiu cat e de greu, asa ca jos palaria in fata ta. Eu la Vlad cand nu am mai alaptat nu am luat nimic, dar ma mulgeam mai rar, si din ce in ce mai rar, si a disparut de la sine. Aveam grija sa nu se angorjeze sanii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna dimineata! Sunt cheauna rau, cred ca-mi fac o cafea. Piticu doarme si eu m-am trezit visand ca bate cineva la usa. Am verificat, nu era nimeni! Cred ca bag o cafeluta mica si ma apuc de facut ceva miscare.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa va citesc si eu, ca ramasesem in urma.

Sa zic si eu pe scurt:
- cu emigratul: acum 2-3 ani imi tot zicea sotul sa plecam, eu nu si nu din cauza familiei (parinti, sora, bunici, etc). Acum, de cand s-a nascut bebe, am devenit mai deschisa la idee. Dar totusi, stau si ma gandesc ca atunci cand va creste bebe al meu ar fi cam singur intr-o tara straina, singur adica fara familia extinsa si nu stiu daca e ok sa-i fac asta.
- cu botezul: il facem ca asa e traditia (m-ati pus pe ganduri cu intrebarea asta ). Eu la biserica nu prea m-am dus; consider ca pentru a te ruga nu trebuie sa te duci intr-un loc anume. Dar pe perioada sarcinii si dupa nastere, din cauza problemelor pe care le-am avut, am simtit nevoia sa ma duc la biserica, sa ma rog si sa cred in Dumnezeu, pentru ca ma ajuta sa mai scap de teama.

Parca as vrea si eu hainute de pe site-ul acela, ca am ramas fara. O sa ma uit si eu azi sper pe oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mimo imi pare rau

pe de o parte as vrea sa renunt, pe de alta parte nu

Robert il mananca, dar are zile in care varsa tot, Razvan e sclifositul

pana diversificare as incerca sa mai rezist sau macar luna asta

Mergi la inceput

Ce-as vrea sa ma apuc si eu de abdomene... Dar trebuie sa ma duc iar la control si sa astept ok-ul.

Vin si eu cu un sondaj, mai usurel asa:
Cum procedati voi cu musafirii si bebe: ii rugati sa se spele pe maini inainte sa se joace cu el (daca n-o fac din proprie initiativa, bineniteles) sau ii lasati asa murdari ?

Eu pana acum i-am rugat sa se spele, dar a devenit jenant, pentru ca eu vad spalatul pe maini ca pe o regula de baza a igienei (asta e primul lucru pe care-l fac cand intru in casa - a mea sau a altcuiva - dupa ce ma descalt). Plus ca am avut surpriza (neplacuta) ca o ruda apropiata, din fam. sotului, sa-mi zica "da' cand mai terminati cu regulile astea??" si l-a luat pe bebe fara sa se spele, de m-a enervat cumplit. Ei bine, cu spalatul pe maini n-o sa termin niciodata, dar nu stiu cum sa pun problema.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mimo uite ca nu m-am prea confruntat cu pb ta; suntem singuri in Bucuresti si nu prea ne-au venit musafiri acasa; dar cand maoi mergeam undeva ..hop oameni care puneau mana pe maini (maini cae stau numai in guritza), mana peste tot.
Si eu am obsesia cu spalatul pe maini cand ajung acasa- mi-am fosrmat asta de cand am lucrat intr-uin spital si mi se parea normal sa ma spal cand ajung acasa, apoi m-am mutat in Bucuresti si dupa ce ajungeam acasa, dupa mijloacele de transport in comun..ce-am vazut si ce-am mirosit eu in ele... ma spal ca chirurgii.
Eu zic sa le spui pana or invata si singuri cum e cu igiena. E mai importanta sanatatea copilului tau decat jena.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza fetele.
Am avut o noapte mai buna, dar tot nu reusesc sa fac copilul asta sa doarma si el pana la 9.Ca sa nu mai zic ca are chef sa se joace cu mancare mai mult decat sa o manance. Cel putin seara n-are chef deloc. E un mare lenes seara, de ce ar munci el pt mancare?
Simo multam' de cafeluta.
Mimo dupa cum spunea si Lori spune pana le intra in cap. Eu am problema asta cu al meu socru, el vine de la munca si hop top ce face nepotul, nespalat pe maini, nimic. I-a mai sarit in cap sotul si isi mai aduce aminte ca trebuie sa se spele pe maini.
Mirelush mamica eroina. Si mie imi vine cateodata cand face prea multe fite asta mic, sa inchei cu alaptatul, mai ales ca mi-am facuut sistemul iminitar varza, iarna asta am racit de 2 ori(eu nu am mai racit din scoala generala). Mai trag de mine sa-i mai dauu laptic desi face fite.

Acu a adormit.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput