Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ma alatur si eu la veselia voastra generala si molipsitoare (ziki, esti de belea!!!), da' mai cu dintii stransi sa nu fac minunea in batatura la voi (a se citi ), sa va anunt ca suntem bine, tocmai ce am primit vesti bune de la eco (prima, ce emotii), samburel e bine prins acolo unde trebuie si inimos, nevoie mare (iarasi a se citi activitate cardiaca regulara). Si, alta veste buna, rezultatele de la testele genetice sunt perfecte, nici o problema la nivel genetic cu nici unul din noi. Ceea ce ne da curaj sa speram la mai bine!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

O sa ai parte de o mica minune de data asta mamica puternica.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

imi raspunde si mie cineva urgent de la cat se considera febra la bebelusi. are 38.1 luat cu termometru frontal

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Am pus pe Picasa invitatia si niste poze pentru cine nu ne cunoaste.

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Multmumim pentru urari la toata lumea
Nu prea am mai avut activitate ca stam mai mult pe afara in ultimul timp, ca ii place foarte mult buburuzului. Ca sa ma laud si eu, si sper sa nu am gura mare sa se schimbe ceva, de 3 zile baiatul meu adoarme singurel...fara suzeta, fara leganat, fara nimic, doar il pun in patul mare langa tati lui si adoarme dupa care il mut fara nicio problema.
Luni facem si noi in sfarsit vaccinul, imi e groaza totala de momentul ala.
Si acum sa incerc sa raspund la SZ-urile de care imi aduc aminte:
- cred in Dumnezeu dar nu cred in Biserica
- cred ca pentru unii preoti religia intradevar este o afacere, dar din fericire mai sunt si preoti care chiar au har.
- legat tot de religie...nu pot pricepe cum un om care ma invata pe mine sa nu iubesc banul coboara din ditamai Jeep-ul si multe alte chesti cum ar fi ca sunt destui care nici macar nu te inmormanteaza daca nu ai bani.
- botezul si eu il fac ca asa se face, si mie mi ar fi placut sa il las pe el sa si aleaga religia, eu una de exemplu ma simt mult mai bine intr-o biserica catolica decat intr-una ortodoxa. Din punctul meu de vedere e cu totul alta mentalitate acolo, nu am vazut nicio baba acolo la slujba care sa barfeasca pe cine stie cine, nu se calca in picioare pentru nimic cum se intampla in bisericile noastre.
Offf...ma opresc ca m-am intins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Doloress si Irina a vomitat mult mult, acum parca mai putin, dar si ea regurgita tone, o sa treaca

Abramburika, ma bucur ca sunteti bine, Domane Ajuta

Zumzu incearca in fund, aia e sfanta, pe frunte mai da erori

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

M am lungit si am uitat esentialul Mirela ma bag si eu cu voi la comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zumzu..dupa 38.5 se considera febra le bebei.

Edit : ia-i temperatura rectal si vezi cat iti da

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

imi raspunde si mie cineva urgent de la cat se considera febra la bebelusi. are 38.1 luat cu termometru frontal

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

la varsta asta pune in fundulet termometrul, asta daca ai de ala; eu stiu ca peste 38,3 mie asa mi-a zis pediatra. sanatate muuuulta!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Am ajuns si eu acasa,fusei la controlul de 6 sapt(la aproape 8 sapt)si nu am unda verde la "prostioare"(ca tot fugeam eu),am facut un mic granulom de la fire.
roxx-ms de pm.
ziki-esti tare comica,am ras cu lacrimi.
monika-eu mai am hainute dar imi plac mult cateva si vreau sa vad cum sunt ca si calitate.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

ZUMZU, si eu stiu ca de la 38.5 e febra la bebelusi, dar din fundulet, unde nu se adauga la grade. Din gurita daca iei, de exemplu, eu stiu ca se adauga 0.5. Cel putin asa ne-a zis noua, nu stiu daca e litera de lege. Frontal chiar nu stiu daca e temperatura reala sau nu.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput