Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)
Raspunsuri - Pagina 15
ziki spune:
MIRELA, acusi ma uit. cu soata, de brat, pe mess
LORICH, da zau asa, si facusi si-o poezie "ca la mine-n batatura"/ rad aici cu apa-n gura (maai maaaaai, vorba Lenutei)
am primit si eu un like de la ROXX
si apropo de batatura, voiam sa va spun ca latura mea sadica s-a unit cu cea inventiva si a dat... un copil adormit cu o metoda tot din batatura
i-am pus o carpita din aia Doudou pe ochi, si doarme cupilu de la or 1
se mai trezeste, se foieste, eu il legan (e in scaunelul de la carut), ii mai asez aia din nou pe ochi, ofteaza, se culca la loc...
edit : sa explic de ce e din ograda, pentru cine nu are batatura
asa se adorm gainile la Avicola, li se stinge lumina
ca sa trezim gaina mai devreme de ceasul dansei biologic, aprindem lumina. pentru moment, pentru puiutul meu de gaina (ce mi-s), tinem lumina stinsa :)
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
bebelusi spune:
Ete na Lorich, ca la asta nu m am gandit, buna idee
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lorich spune:
roxx maica da-mi pm cu detalii ursitoare, ca mi-a traznit acu!! Cred ca ma arunca barbatu in strada- dar mi-a picat acu' ca party-ul lui Fifi va fi plictisitor...vreau ursitori, vreau entertaiment :((
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
LORI, la mine a fost melodia aia universala pt tort...de pe la toate nuntile, apoi s-a cantat "la multi ani"
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich roxx maica da-mi pm cu detalii ursitoare, ca mi-a traznit acu!! Cred ca ma arunca barbatu in strada- dar mi-a picat acu' ca party-ul lui Fifi va fi plictisitor...vreau ursitori, vreau entertaiment :(( |
Vine acus
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
abramburika spune:
Ma alatur si eu la veselia voastra generala si molipsitoare (ziki, esti de belea!!!), da' mai cu dintii stransi sa nu fac minunea in batatura la voi (a se citi ), sa va anunt ca suntem bine, tocmai ce am primit vesti bune de la eco (prima, ce emotii), samburel e bine prins acolo unde trebuie si inimos, nevoie mare (iarasi a se citi activitate cardiaca regulara). Si, alta veste buna, rezultatele de la testele genetice sunt perfecte, nici o problema la nivel genetic cu nici unul din noi. Ceea ce ne da curaj sa speram la mai bine!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Ma alatur si eu la veselia voastra generala si molipsitoare (ziki, esti de belea!!!), da' mai cu dintii stransi sa nu fac minunea in batatura la voi (a se citi ), sa va anunt ca suntem bine, tocmai ce am primit vesti bune de la eco (prima, ce emotii), samburel e bine prins acolo unde trebuie si inimos, nevoie mare (iarasi a se citi activitate cardiaca regulara). Si, alta veste buna, rezultatele de la testele genetice sunt perfecte, nici o problema la nivel genetic cu nici unul din noi. Ceea ce ne da curaj sa speram la mai bine!! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
DOAMNE AJUTA Multumim de vesti!!! [multa lamaie]
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ziki spune:
ABRAMBURIKA, sa fie intr-un ceas bun!!!
ce veste buna!
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Doloress spune:
ABRAMBURIKA - ma bucur mult!! Tot asa sa fie in continuare!
Eu ma ocup de compilatii - muzica pentru botez. Piticul rade de mine ca dansez in jurul lui.
LORICH- buna ideea cu abdomenele, am inceput deja, fac vreo 50 pe zi.
Si-am inceput o carte buna - Cuisiner avec les aliments contre le cancer, si-a inceput sa-mi treaca dorul de junk food si dulce. E ca la cartea aia a lui Allen Carr cu lasatul de fumat. Sper de data asta sa ma tina.
TUNDE- bine ai revenit! Asa e cu doi pui, greu, greu. Stai sa vezi cand mai cresc, ca nu stiu ce-o sa ma fac. Deocamdata astia mici mai mult dorm dar cand o sa trebuiasca sa te joci cu amandoi... sa te tii! Sau cu unul sa te joci, cu altul sa faci lectii.
DANGABRIELA - poate ajuta picaturile probiotice. Dar 2 zile nu e chiar capat de tara, mai ales la bebe alaptat.
FLUTURAS - imi pare bine ca ai scapat de vomat macar.
Mai fetelor numai al meu a ramas vomitacios? Nu vad nici o ameliorare, nici de la picaturile probiotice, nici de la regimul meu fara lactate. Imi vine sa-mi iau campii cateodata. Seara imi pun teancul de tricouri langa mine in pat. Dimineata sunt toate patate de voma. Schimb vreo 3-4 pe noapte. Plus ca m-am saturat de dormit in fund, cu el in brate, ma doare spatele, gatul. Visez sa ma intind si eu ca oamenii noaptea. Cred ca am sa cer medicament de la doctor ca nu se mai poate asa.
GABI - am incercat sa-i dau mai putin, a mancat la o ora, mai rau a fost ca se agita de foame si apoi tot voma, laptele nedigerat de vreo ora in urma. Poate l-am invatat cu prea mult, nu stiu. La tine cum mai merge cu agitatia la san, ai scapat?
yvyana spune:
fetelor bine v-am gasit!
am si eu o intrebare: voi cum reusiti sa dati bebeilor siropelul pentru colici?
eu alaptez iar bebe nu vrea sa pape siropelul nici picurat in gurita cu pompita, nici cu seringa, nici cu lingurita...scuipa tot afara si nu inghite deloc...
bebei sanatosi si papaciosi va doresc!