Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
ZUMZU - in general se considera febra la bebelusi tot ce depaseste 38. Acuma conteaza si cat dureaza si cum se comporta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Am revenit din plimbari.
am tras o plimbare prin sebastian cu Aditza si bebe Mihai..care e un dulce si un frumos
maine am in plan moghioros cine se baga
am facut si cumparaturi,am bagat si benzina ca ramaneam in mijlocul drumului..Edu a fost foarte cuminte in masina,nici nu a dormit,a stat si s-a uitat pe geam..ce vedea el acolo. imi da curaj sa fac plimbari mai lungi cu el singura. a fost tot un zambet,a povestit el acolo singur
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
DOLORESS, n-am scapat! Uneori e mai bine, dar in genere cam toate mesele sunt o mare munca... Nu inteleg, maninca la 12, sa zicem. La 4 da semne de foame (eu zic ca 4 ore intre toate mesele e destul). O pun, ride, se foieste, o apuca, o lasa. Zic, bine, nu ti-e foame (m-am rodat de la Ioana, ma oftic daca nu maninca, dar nu fac un capat de tara). O iau de la tzitzi, se pune pe plins. O pun iar, se foieste, scuipa, uneori plinge rau. Pina la urma ia o gura, scuipa, ia o gura, scuipa si... maninca ceva.
Imi pare rau ca Kevin-pui inca vomita... e excelent ca ia enorm in greutate, dat tot rau ca vomita. Fa si tu cum simti. Eu ii dau Ilincai medicamente de digestie si colici... desi eram complet si (ziceam eu) iremediabil contra. Chestia e ca Ioana are intoleranta la lactoza si mi-e ca si Ilinca. Asa c-am zis: mai bine tzitzi si medicamente, decit lapte de soia... Of. A! Voiam sa te intreb: daca tin regim fara lapte (stii tu, vorba ta, o fi de la proteina aia), brinza de oaie e voie? Stii?
ZIKI, cu botezul, zic si io mai pe urma: eu gindesc la fel ca Doloress, Flagrant si Lenuta (despre identitate, radacini, nonderiva, matrice etc).
Am avut o perioada cind nu dormeam (ha, ha, acu` dorm!). Si mama m-a sfatuit: ia si tu filosofii germani la citit, sa vezi ce te ia somnul! Somnul nu m-a luat, in schimb m-au luat gindurile... Si-am realizat ca-s prea rationala sa cred in biserica (si-n ce implica ea). Apoi, anumite experiente, alte carti, alti ommeni m-au facut sa-mi schimb gindurile... Mi-am amintit o discutie avuta cu bunicul meu: eu, cu codite, pe-un pod, cu picioarele balanganindu-se deasupra apei, hraneam lebedele. Bunicule, de ce nu-l vad pe Dumnezeu? Sufletul il vezi? mi-a zis el. NU! Dar stii ca-l ai? DA. Ei, Dumnezeu se ocupa de suflete... si discutia a continuat. Acum, reiau, dupa anumite experiente pe care ratiunea nu le-a putut explica, CRED in botez, in apa sfintita, in mir, in puterea rugaciunii. Imi botez copii pt ca asa zice sufletul, asa zice instinctul si pt ca eu cred, fara sa mai judec!
Acum, acestea fiind zise, sper ca mai doresti sa ne plimbam pe Trivale impreuna... mai vrei, da?
Pup,
G
fragrant8 spune:
Lorich - ma alatur si eu programului de abdominale. de vreo sapt am facut zilnic astea doua serii:
www.youtube.com/watch?v=iZQ9_c4yiwY" target="_blank">abdo si www.youtube.com/watch?v=N2A6n-zJL9g" target="_blank">derrière; si acuma nu stiu, wishful thinking or not, dar parca eu vad oarece rezultate.
dupa ce ma repar la spate, ma reapuc.
Ambramburika - ce vesti bune!!! sa fie bine pana la capat.
ca vorbeati de muzici de botez, se vehicula pe aici un link; se miluieste careva si-l mai posteaza o data?
tot la capitolul muzici, noi am inceput diversificarea. gata cu baby einstein si cutiuta muzicala. sophic e gata pt next level, ca ni se ofilisera urechile de atata "cuculetz pasare sura" si "pupaza din tei"; o luam treptat, 1-2 melodii pe sapt sa nu dea reactii adverse.
asa ca ieri am valsuit-o pe www.youtube.com/watch?v=Qe_1B1P9Bw4" target="_blank"> o melodie draga mie si tare i-a mai placut. uau trei linkuri intr-un sg mesaj; ziki, molipsitoare boala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/de_ea/de_ea.jpg)
de_ea spune:
Abramburika-ma bucur mult pt voi,de data asta totul va fi perfect!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
gabivalceanu spune:
ZUMZU, ia rectal. Peste 38, 5 mi-a zis mie pediatra. Sa fie dezbracat, nu dupa agitatie, nu infofolit, nu dupa plins, nu dupa masa, ca febra creste si asa. Fara semnificatii.
ABRAMBURIKA, ne bucuram din suflet! Curaj, mami!!!
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
am si din ala dar n-am curaj sa-i iau ca mi-a tot avut scaune apoase/diaree, si nici nu stiu cum si nu reusesc eu sa-l fac sa stea un minut cu ala in fund
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
fragrant8 spune:
Citat: |
Mi-am amintit o discutie avuta cu bunicul meu: eu, cu codite, pe-un pod, cu picioarele balanganindu-se deasupra apei, hraneam lebedele. Bunicule, de ce nu-l vad pe Dumnezeu? Sufletul il vezi? mi-a zis el. NU! Dar stii ca-l ai? DA. Ei, Dumnezeu se ocupa de suflete |
mda...frumos! (emoticon melancolic)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
va multumesc din suflet!!
Sa mai zic si eu una-doua ... mami de Sophiot, ai o mama (sau soacra, scuze, n-am retinut bine) de milioane . Oricum, buni de Sophiot
.
Temperatura de urmarit e de la 38, iar de la 38,5, de preocupat. Asa ni s-a spus noua. Iar la temp. luata din fundulet se scad 5 unitati, aia e temperatura reala.
Ce sa mai zic ... la noi a venit vara (in we s-au anuntat temp. de 30°). Cald, monsher!!
raluca - cum mai sunteti?? E drept ca am mai citit pe sarite, da' nu te-am mai zarit in ultima vreme ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
GABI normal ca mai vreau!
MAYANE uitam sa-ti multumesc pt raspuns!
ai vazut LAVINIA, ca e boala grea cu linkuitul asta...
eu acum ma apuc si de "aprobat" -> e cam la fel :)
asa fac si eu exercitiile pt "derriere" cum spui matalutza.
are dreptate primul comment: it hurts daca le faci ca lumea, dar .. astept rezultatele.
fetelor, nu ati raspuns la SZ-ul Simonei,cu vacantele?
ca eu nu imi amintesc. io vi l-as lansa din nou, desi am si deschis un topic nou pe forum
unde mergeti cu copchiii vara asta?
.........................................................................................
sanziana
![](mamica.gif)