Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

deeeci:

* legat de pisici, noi avem ceva gen asta (link ) si nu are cine sa-si bage degetele in cacootz decat daca vrea neaparat. mancarea e bine ascunsa, ca primeste cu portia, iar parul... noi o tundem des ori se incumeta soata cu masina de tuns, ori o ducem la vet.
de fapt povestea e in felul urmator. mie nu mi-au placut niciodata pisicile. aveam o parere f proasta despre ele, pe langa parul din dotare - eu am fost mereu dog person. am crescut cu caini, stiu sa-i dresez, ii inteleg, sunt un mini-Cesar lol
dar intr-o zi, un coleg a venit disperat in birou ca a gasit o cutie cu 3 pisoi minusculi, aruncati in zapada, langa ghena. si pentru ca tocmai am avut o poveste de dragoste distrusa cu o puiuta de labrador care facea prea multa galagie in casa si a trebuit s-o dam ( stiti, Emilie Rose de dedesubtul apartamentului nostru ), am zis "incerc sa iau un puiut dar nu promit nimic si s-ar putea sa-l aduc inapoi"
ei bine, si-a gasit loc in viata noastra, am carat-o peste tot in vacante , are dragalaseniile ei, tabieturile noastre se intersecteaza in momente ale zilei, bineinteles ca am dresat-o si pe ea si ne intelegem de minune.
doar ca a trebuit sa ii adaptam si ei habitatul de cand cu noul-sosit.

-> moama, cat am scris despre o pisica! daca ar sti...

* legat de rapirile de copii, la din astea nu m-am gandit. acum am un nou subiect de panica. ma gandesc ca, daca e sa fie conform descrierii victimelor, io-s prima pe lista. una ca-s cu cupilu mic carut si nu pot fugi dupa hoti cu carutu in fata (sau dupa mine ) si a doua ca am si fata de aeriana. soata rade de mine uneori cand e sa ne intalnim undeva, se duce un pic alaturi, sau o idee in alt loc decat cel stabilit si ma observa de acolo cum astept fara sa-l vad (desi zau ca-mi rotesc ochii miopi) si intr-un tarziu se plictiseste si vine singur minunandu-se ca nu-s de pe planeta asta...
poate informatia asta o sa ma tina mai agera

* nici eu nu am cu cine iesi in parc, observ ca nu e nimeni in zona mea.. dar mi-e bine si singurica, stau pe banca si citesc exact ca RALUKARA
dar las' c-o sa ajung la Pitesti in schimb, si acolo sa vezi bairam. cum o sa aiba DOLORESS cardio-poussette, o sa avem noi party-poussette

* cat despre ... si eu tot vreau, dupa cum spusei,dar n-am cu cine discuta. de fapt, pot doar discuta - ca sa zic asa.
in plus, m-am programat la epilat sambata viitoare si dupa ce-am inchis mi-am dat seama ca asta inseamna inca 10 zile fara ca doar nu ma duc la gineco cu pletele-n vant...
asta ca tot faceam eu sondaje zikiene despre cea mai buna metoda contraceptiva. n-am gasit-o eu pe cea mai buna, dar bag mana in foc ca o am pe cea infailibila

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Mi-ati starnit si mie pofta de reduceri cu zumzi. Dar cum platiti? online, cu cardul? N-ati avut probleme?

Foxy-le, wow ce bebe mare!!!

Nici eu nu mai sunt asa afectuoasa cu pisi ca nu am timp si apoi daca o iau in brate trebuie neaparat sa ma schimb de haine, ca-mi ramane par pe ele, asa ca-i prea mare deranjul. E cam trista, dar cred ca deja s-a obisnuit cu noua situatie. Si vad ca nu-i interesata de bebe...cand il aude plangand fuge imediat.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata

Mimo platesti cu cardul direct acolo si e f simplu; eu pt siguranta am folosit cardul de serviciu, unde salariul meu de functionar public de 3 lei...mai mult i-ar costa efortul sa ma fure

Buni Lenuta Doamne, cat savurez mesajele dvs. Auzi, cica "baba de mine" Super, haideti ca va cer eu in prietenie pe Feisbuc.

fragrant hai ca ti-am gasit si eu pozele alea frumoasele, erau pe FB.

Shubulina mai, sfatul meu e sa nu te joci cu chestiile hormonale - a fost sarcina-hormonoasa, nasterea cu alapata, intarcat, lehuzia...prea multe furtuni hormonale in tine...acum ca sa faci asta, sa iei un medicament sa nu vina CM..iar o furtuna hormonala...eu nu m-as juca pt toate botezurile din lume; stai si tu mai in usa bisericii asa (deunazi nici nu primeau mamicile in biserica la botez) sau vb cu bebelu vezi daca se poate obtine o derogare cumva.

Irinuka si Doloress hai c am-ai facut sa ma umflu in pene; Da, Robertel e linistit si are si momente de joaca singur cu ale lui, momente de desene, cum stam mult in casa, asta imi da timp de netuit, de gatit, de mai multe; cand incepem gradi si noi, fetele incepem plimbaril eprin parc...o sa mai pun netul in cui. Aaa...nu va zic de Ana, ca e bebele care se creste singur, azi noapte a dormit singura in patut, acum shade in bouncer si papa manutze, e super scumpa si linistita.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza,

Ieri am tras chiulul, am fost cu tati acasa; ne=am aventurat la cumparaturi, don'soara a urlat in masina ca picurata cu ceara; nush ce ne facem 350 km pana la piatra neamt, peste 2 saptamani cand plecam; cred ca il punem pe Boc sa faca autostrada sa ajungem mai repede, ca altfel vai de urechile noastre!
Mergand spre Auchan, l-am rugat pe tati sa o ia pe piatra cubica de pe mijlocul drumului (stiti ca e doar langa liniile de tramvai de pe centrul strazii) si intr-adevar s-a mai linistit nitzel; dupa ce am trecut de magazinul Titan, pac politistul, ne-a tras pe dreapta; sa mor si alta nu, ca noi am ratacit talonul masinii, mersesem 'putin' cam aiurea si ma simteam si cu musca pe caciula, ca io-l indemnasem pe tati sa o ia pe acolo; cand a lasat tati geamul jos, politistul a fost foarte intelegator la 'comentariile' domnisoarei noastre, a fugit repede de langa masina. noroc ca am scapat..

citesc din urma si va mai scriu, se foieste monkey princess!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ROXX La Multi Ani mamei, si sa nu mai fii supi!
la partea cu "Mi-as lua barbatul si copilul si m-as duce...sa nu ma mai intorc", join the club! eu asta incerc

mai, fetelor, voi sunteti tare comice. cum va vaitati voi de mame prea intruzive, iar eu am una laxista, indiferenta, care nu se baga/nu stie/nu-i pasa/ n-are timp...
e ca si cu parul cret vs intins -> celalalt are fix ce-ti doreai tu

* e ceva nu numai cu stilistii gay, ci cu gay-ii in general. cel mai bun prieten al meu barbat e gay. si a venit sambata la noi, nu ma mai vazuse de cand am nascut, si primul lucru pe care mi-l zice "vaai, dar ce e cu soldurile astea?"
daca nu era gay, il palmuiam. iar daca avea par lung, il paruiam. l-am facut doar "nessy" si am bombanit ceva, ca deh - omu are dreptate si doar spune ce vedem cu totii...
dar cert e ca desi are un job in IT, deci nimic stylish, cele mai bune sfaturi vestimentare (si nu numai) de la el le-am primit. m-a facut din sleampata - feminina

LILI G in primul rand bine ai revenit!
in al doilea, imi dai speranta ca ma pot ruga si eu la DoamneDoamne sa ma ia de aici dar oare intelege incotro sa ma ia? poate gresesc usa si ies pe aia din dos

LENUTA sunteti jos palaria! va asteptam totusi si pe feisbuc, s-o milostivi un ginere sa va invite
si chiar daca nu, cred ca in scurta vreme va regasim si acolo, am eu un feeling :)
iar in scrisoarea lui Sophic, m-am regasit acolo langa broasca cea raioasa si mi-a sarit nitel inima, dar am mai citit o data si am priceput. sau nu am priceput bine si eu eram broasca? nah, ca iar am un dubiu
oricum, de la noi, numai si

ce haios suna "peter assimakoupoulos de la spitalul evreiesc". ce inseamna sa traiesti intr-un Melting Pot, dom'ne!
eu inca ma rog, Doamne, da?!?...

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi

multi ani sarbatoritilor de azi

ai mei copii n loc sa manance ziua, mananca noaptea de zici ca e ultima masa
de 3 ori au mancat azi noapte
sunt varza calita

lili asa i,a vandut casa sa avem bani de fiv, asa de tare si a dorit copii, dar imi vine sa l omor cand ma ignora si pune pe primul loc discutiile de pe chat si uita sa mai vina sa vada ce fac copii si nevasta.......dar am eu ac de cojocul lui
mai nou stam pe capul lui si vad ca se joaca cu copii, atat cat poti sa te joci cu un copil de 3 luni......acum unul a adormit la mine n brate si l am plasat in patut si Razvi a adormit si el in scoica dupa ce a tras o cantare de nani nani.....tare obosit era

pupi la toata lumea

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

BUNI LENUTA, m-ati facut sa rad de dimineata...parca o aud pe mama, care atunci cand eram eu acasa nici nu stergea calculatorul de praf, sa nu-l strice cumva, iar acum e mama internetului, isi face singura proiecte, fise etc pt scoala, mor de ras, nu alta. Sa o vedeti ce suparata e cand nu merge netul sau (vezi ziua de ieri!) cand are probleme cu computerul! Deh, o inteleg intr-un fel, ca toate documentele de la scoala sunt acu in calculator si d-aia era asa stresata, cine stie ce fise avea ea de pregatit pt copii...(i-am trimis un vecin in vizita, pe care l-a ghidat stul meu prin telefon si azi-noapte pe la 22.00 am rezolvat pb).
Asa ca FRAGRANT, nu taia accesul la internet pt Buni, altfelvei dezlantui o furtuna greu de oprit

ZIKI, multumesc pt urari Pupam prinscharmingu zambaret

Cu plecatul din tara...hmmm, al meu sot nu vroia sa auda pana de curand. Acum am inceput sa ne gandim, dar timid asa. Noi am fost d-aia patrioti care am depus juramant pt tara si pe care ii trec si acu fiorii la chestiuni d-astea efervescente, gen ziua nationala, defilari, steag etc. Daaaar dupa bataia de joc de anul trecut cu salariile, dupa ce am ramas jumate cu fundul in balta acum cu un copil mic, pt ca mie mi-e sila sa ma mai intorc la serviciu (chiar ieri ma vaicaream la sot ca sunt somera), pentru ca am dat de la noi foarte mult si am primit in general suturi in fund...lucrurile incep sa stea altfel. Tot stam de vorba si ne gandim ca datoram copilului astuia sa creasca intr-o altfel de societate, mai civilizata, mai asezata, cu mai mult bun simt si mai multe reguli bine statuate, nu haosul in care ne invartim acum. Ne e ciuda pe nesimtirea oamenilor care arunca gunoaie pe geamul masinii, pe mizeria de pe jos din parc, pe spagaraia si jaful din sistemul sanitar si pe multe, multe altele. Ne-am dori ca fetita noastra sa aiba sanse reale intr-un sistem bazat pe profesionalism si performanta, nu pe nepotisme ieftine...dar, pt noi cel putin, este o decizie taaaare greu de luat. le tot sucim si le tot invartim pe toate partile.

Ufff, na ca mi-am varsat si azi naduful de unde rezulta ca tot in starea de ieri sunt!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAIMUTICA, nu stati fara talon, ca va trosnesc astia o amenda....si noi l-am pierdut asta vara , da a mers sotul la Inmatriculari in Pipera si i-a eliberat duplicat in aceeasi zi. (evident, la ceva timp, dupa, am regasit si originalul...)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ziki, cu riscul de a ma repeta... Si cu metoda contraceptiva "infailibila"...
Buni de Sophic sunteti minunata!
Iar un link de destindere - http://www.topdeals.ro/topdeals/deal/view/221 (N-am nicio sansa sa invat sa ascund linkuri in viata asta, e clar! )
O zi minunata!

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

raportam ca l-am luat si noi pe Nea Pelican flamand de la K toys si l-am bagat frumusel la gingii!!

La multe lunite ANDREI& DRAGOS, MIHAI si SERBAN!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput