Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Nu prea stiu ce sa-ti zic Ana. Stiam si eu candva treaba aia ca nu ai voie sa intrii in biserica in perioada aia, dar cel mai bine e sa intrebi preotul sau mai usor vezi ce zice Raluca. Poate e doar o vorba si nu are nici o treaba...
Tin pumnii sa te inseli totusi!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
madalina, eu ma bag la plimbare in IOR, numai sa stabilim o ora si sa fie frumos afara! adica sa nu ploua si sa nu bata rau vantu
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Lili_g spune:
Shubu, intrebi preotul si el iti poate da dezlegare sa stai in biserica dar sa nu te atingi de nimic care este sfintit (incoane, vesminte, mir etc). Intreaba parintele si te va lamuri, nu iti strica buna dispozitie ca se va rezolva cumva.
Fetelor, la varsta asta nu e nici o diferenta intre fata si baiat mie asa mi se pare. O sa vad mai incolo dar acum asa mi se pare. BB e cumintel, doarme, mananca, e vesel, mai vrea in bartic dar nu prea des, are si zile mai maraite. A crescut, doctora mea e super - nu ma cheama la controallele alea de 1 luna, 3 luni ca cica am eu destula experienta, sa ma duc doar daca cred ca e nevoie.
Doloress, multumesc de intrebare, toata lumea e bine, slava Domnului. Asteptam primavara ...acu cateva minute incepuse iarasi sa ninga acu' a stat...
Hai va pup, ma duc sa duc fata la inot.
Poate mai intru mai incolo, daca nu maine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
LILI - asa si pe noi, ne cheama din doua-n doua luni, pentru vaccin. Si daca vreau eu sa ma duc, normal, in rest bye si la revedere.
lenuta8 spune:
Daca-mi taie Lavinia portia de net, Roxx ma ai pe constiinta! Am ajuns dupa o jumate de secol sa fiu dependeta de net , baba de mine! Pana la 50 de ani nici nu stiam cu ce se mananca, iar acum ma dau mare hacherita( sac)!
Asa ca daca raman fara net , cum spuneam, cred ca ma duc la vecinul libanez, pe care copiii il suspecteaza ca ar avea 2 neveste, si-i spun ca daca ma lasa sa intru pe net de la el, voi fi a N-a nevasta, il spal pe pic., numai sa-mi dea acces la net!
Ca tot discutati de feisbuc( eu-s mai ceva decat coana Chirita- asa se citeste, deci asa se scrie ), eu nu intru pe aceasta retea de socializare pana nu -mi cer prietenia ginerii. Asta de aici mi-a zis deja ca sa stau mult si bine, pana o intra el pe retea, mi-a mai ramas speranta la cel din Bucuresti
.
Dar dupa cum il stiu cred ca ar zice-iote, nici aici nu scap de
japita de soacra-mea! O cauta Angelica cu coasa si ea vrea sa socializeze si-n ultimul ei ceas!!!!!!
Nu ma intorc eu acasa , nu dau eu cu crucea peste el!!!
Rad eu rad, dar mi-s baieti buni, mama ii iubeste ca pe copiii ei, atat tp. cat imi fac fetele fericite!!! Cand calca pe aratura sar la beregata lor si mi-i hacui de vai mama lor ! Doar nepoatele cred ca ma vor convinge sa-i las vii si nevatamati!
Hai ca va las sa dormiti, ca v-am innebunit de cap azi, la ce limbarnita am avut, dar cred am tras azi tare, ca de maine , nu stiu zau, daca mai am net, ca deja am fost amenintata, ca la urmatoarea abatere-clic!
Salvati-ma!!!!!!!!
fragrant8 spune:
shubulina - eu stiu de un medicament numit Orgametril. dar sincer,nu as lua nimc hormonal fara reteta de la medic. iar daca primesti dezlegare de la preot, asa cum zicea lili, si mai bine
Doloress - auzisem si eu de bicarbonat. si mai stiam de clorofila. am o colega care sufera de hiperhidroza si ea foloseste clorofila (fie sub forma lichida, fie pastile); cica nu diminueaza simtitor transpiratia, dar impiedica formarea mirosului. eu am vazut pe aici clorofila in forma lichida. La Tau, parca.
Iar ca endocrinolog ti-l recomand cu incredere pe peter assimakoupoulos de la spitalul evreiesc. eu merg la el de 3 ani, tot cu prob de tiroida
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Knock, knock!
In sfarsit mi-au adormit si mie ingerasii si am reusit sa citesc cate ceva...
Deci asa, m-ati lamurit cu treaba cu amorul. Doloress, lasa ca trec ele, taxele, e bine ca iti surade ideea!
fragrant, campion pe Canada Si da, impartasesc parerea fetelor, sunteti superbi si e minunat ca v-ati gasit echilibrul!!! Mai am si eu o curiozitate... fragrant8, lenuta8, is 8 the new 7?
E cifra magica? E vreo superstitie?
Lorich, nuuu! Ce imi faci tu mie aici?!? Briose? De asta aveam eu nevoie acum? Glumesc, ce de chestii bune ies din manutele alea minunate! Legat de hypermarche, eu merg numa' pe la 21.30 cand e toata paza up! Ca mai e putin si se inchide... Plus lume putina, e mai aerisit. Altfel nu as avea curajul, cu carutul cu bby mic si Conrad cel zburdalnic dupa mine, sigur l-as pierde pe cel mare!
vas, pai ma gandeam eu, dar parca majoritatea "fuge", anyway, succes la unda verde, sa nu va mai fie atata dor!
loutzy... sa-ti dau o veste proasta, vor fi doua bube si lasate pe deasupra Sau cel putin la mine asa a fost, si eu posesoare de bube, dar aratoase, dupa breastfeeding am ajuns sa am doua balonase desumflate
Shiiines, yo, yo, ma' woama! Moghioros scrie pe noi! Dai PM cu telefon?
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
fragrant8 spune:
Mitzul-tizule, 8 is the new 7, dar in feng-shui. e cifra mea preferata, de-aia; iar cand i-am deschis cont lui buni(deh, mi-am facut-o cu mana mea), mai erau vreo 2-3 lenuti, de asta am procopsit-o c-un 8 in coada.
da' tu functionezi pe fusul canadei, mama?
spor la invataturi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
neata fete dragi!
ma bag si eu la o cu voi.
tre' sa-mi adorm prins-ciarmingu' pe picioare, ca are o suzeta noua, si e putin buimacit de senzatii...si deci are nevoie de dubla-adormire
ma duc sa citesc ce scriserati, ca noi la 4 dupa amiaza am mers s-o luam pe Fla de a gradi si am stat in 23august doua 3 ore
iar apoi.. eu a 9 am bagat cornu'n perna - mi s-a taiat firul
revin cu comentarii pe text.
o zi frumoasa (oare?)
.........................................................................................
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata..haideti la cafei
Lavi..deci stai pe-aproape. super. pacat ca azi ploua.
iti dau pm acusi
Fragrant..te rog io nu taia craca la net lui Bunilenuta...te rooooog e atat de dulce si imi insenineaza ziua
pentru intarzierea menstrei este buna vitamina k,calciu..sau in cazuri urgente orgametril..dar este pe baza hormonala,la fel ca pilulele anticonceptionale..au si efect de contraceptie dar au si efecte adverse.
eu cand am avut nevoie m-am bazat pe anticonceptionale..cam de doua ori pe an fac treaba asta,in functie de situatie.
sa avem o zi neploiasa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)