Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
La Multi Ani George Vlad!
Sa fii sanatos, iubit, norocos, fericit si implinit!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Vladi, ma gandesc ca Floricel se trezeste asa de des din cauza dintilor, sau maselelor. Asta patesc eu de mi bine de-o luna, ne luptam cu maselele, incisivii, etc !
Bluekidoo, ce haioasa este pitica ta cu poftele ei! Chiar ca am ras citindu-ti pataniile cu Tanya.
Ioana, imi rau ca nu sunt bine cei mici! Multa, multa sanantate le urez!
Noi suntem tot cu treziri dese noaptea, dar eu zic ca nici mult nu mai este pana terminam cu dintii, maselele, caninii !
Va urez o duminica relaxanta si senina!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![](images/user_woman.png)
vladimirescu spune:
Ioanaa imi pare tare rau ca ai necazuri... Din pacate nu pot sa vin cu nici un sfat istet.
Iti spun doar ca, eu una, cind simt ca intru in depresie, in primul rind fac ceva ca sa dorm. Lipsa odihnei e de regula prima cauza a depresiei. Sigur, problemele si gindurile negre provoaca depresia, dar daca am ocazia sa dorm, atunci odihna ma face mai puternica si reusesc sa tin piept (uneori :)) gindurilor negre. Apoi, mai iau cite 4-6 Magneziu pe zi, cu B6 in combinatie, mai ajuta si asta sau, in cel mai rau caz, nu strica :)
Te imbratisez si-ti urez sa fii puternica si sa faci fata supararilor! Sanatate puilor tai!
Irene pe noi nu dintii ci gazele ne supara si nu ne lasa sa dormim :) Uneori or fi si dintii, dar sigur sint si gazele, ca se aude poc-poc si apoi se linisteste :))
Bluekidoo cred ca stii deja ca eu sint din aia care sufla si-n iaurt :)) de aia iti zic ca, in locul tau, daca as considera ca maninca foarte mult copilul dar nu ia in greutate, as face un examen de coprocultura de precautie, sa nu aiba cumva viermi... Uneori asta e cauza cind copiii maninca mult si nu se ingrasa. Doar ca sa fiu sigura :)
Tinem legatura!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Buna seara , fete dragi
mii de scuze pt sarbatoritii din ultimele 2 saptamani
Am lipsit motivat si nu stiu cand voi pute sa le urez la fiecare La multi anisori frumosi!
Noi avem deja 4 maselute si 3 canini ,deci va puteti imagina cum au fost pentru mine astea 2 saptamani Cand am scris ultima data ma `lau`da`m ca i-a iesit prima maseluta
si acum....
Si acuma sant cu el calare pe laptop, dar macar sa reusesc sa va trimit noutatile
Sper sa mai intru maine sa citesc capitolul asta.
PUPICI LA TOATA LUMEA!!1
AncaVine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Nafi,tu esti campioana noastra la concedii si mini-vacante ....si de data asta intr-o locatie nu foarte promovata pe la noibravo! Cat despre Ricky era de asteptat sa fie admirat si sa-si gaseasca "fani"
Bluekidoofelicitari pt noul job! Si rabdare sotului "super nany"
Cate despre pestiiiiFIR INTINS!!!(lanoi asta este urarea de bine la pescari)
Erina ai dreptate cu grupul nostru, dar cred ca era de asteptat ca atunci cand iepurasii cresc si ne solicita tot mai mult, nu prea mai avem timp de forumeala. Ne adaptam din mers! Cat despre FB, eu nu stiu de nici un grup secret...plus ca acolo nu putem barfi
..ca afla si stramosii stramosilor,si toata terra!
AncaVine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
freedelia spune:
Salutare, fetelor -- imi pare rau ca nu am mai intrat, citesc din cand in cand, dar nu am timp de mai mult, din pacate. In plus, eu nu prea ma dau in vant dupa urari si felicitari, care evident abunda in ultimele 2 luni :) De asemenea, fiind la al treilea copil, nu ma intereseaza prea mult nici discutiile despre ce si cat mananca, cat dorm, cat masoara sau cantaresc, etc... noi le luam pe toate cum vin, intr-o zi mananca si doarme mai bine, in alta mai rau, merge foarte bine, de vorbit insa nu vorbeste aproape deloc, se joaca, exploreaza toata casa, suge in continuare la greu, e mamoasa si e cea mai dulce bebelusa din lume :)
In afara de asta, ma cam enerveaza ca majoritatea fetelor au plecat asa, pe shest, in alta parte, fara sa le zica tuturor "bai, noi plecam, vreti sa veniti sau nu?" -- mi se pare cam de kko sa fiu sincera. Eu nu as avea oricum timp sa pierd cu ferme si gradini zoologice pe facebook, dar mi s-ar fi parut corect sa li se ofere tuturor aceasta optiune...
Va pup, e 5 jumare dimineata si doar acum am apucat cateva ore la calculator, dar as vrea sa mai dorm un pic pana se da trezirea...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasului mare :
Radu Alexandru de annya9
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna dimineata!
Salutam pe toata lumea. Imi pare rau daca e gresita prezumtia de grup secret pe FB dar pentru ca simtisem ca intre unele mamici se crease o afinitate m-am gindit ca e logic ca fie asa (sau unde fac eu parte din vreo doua-fara vreo legatura cu iepurasii)...
Sa zicem ca as fi intuit corect nu e mandatoriu sa fie invitata toata lumea. E o platforma de comunicare ca oricare alta cu plusuri si minusuri...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
Pun si eu in sfarsit un link la pozele Alexiei de la 1 an.
http://family.webshots.com/album/580033071mgZKag?vhost=family
Fug la masa si va citesc dupa ce mananc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
selina-d spune:
Dupa o absenta luuuunga revin si eu sa urez din suflet La multi ani tuturor iepurasilor, multa fericire si sanatate si un car de noroc in viata
Am tras si noi la greu cu viroze, bineinteles amandoi copiii deodata si eu la fel, cu burtica la Stefan... ofof e tare greu cu piticii bolnavi. Si eu la ultima tura de viroze am ajuns la mal dupa 2 ture de antibiotice, dupa care am facut infecte urinara si iar antibiotic Pe Stefan am reusit in schimb sa il scap de antibiotice, dar a tras si el rau de tot. Cum trecea o tura de muci veneau urmatorii, ba saptamana trecuta s-a deranjat si la burtica...
Sambata l-am sarbatorit ca de azi suntem 3 saptamani singurei fara tati, si s-au distrat toti copilasii de minune. Noi i-am luat cadou o tricicleta. Am incercat-o ieri si s-a simtit tare mandru pe ea, doar ca la intoarcerea spre casa l-a prins un somnic pe ea si a adormit in final cu capul pe ghidon
Am vazut inainte ceva poze. Maya super dragalasa cu tortulet bestial, si Alexia - incredibil ce a crescut si ce frumusica e. Ca sa nu mai zic ce cuminte, de a primit atatea cadouri faine. O familie super!
Am mai vazut si poze cu Eliza, cu Ioana si Ovi si cu Albert - niste iepurasi minunati, frumosi ca din reviste.
Eu mai citesc din cand in cand pe aici, dar nu prea apuc sa scriu. Nu cred ca are rost sa va suparati pe fetele care nu mai scriu. Eu sincera sa fiu nu prea am inteles exact ce s-a intamplat si unde a disparut lumea, dar stiti voi... dragoste cu sila nu se poate. Daca nu vor sa scrie, sau nu se mai simt bine aici ne pare rau, dar asta e. Sunt convinsa in schimb ca ar fi binevenite sa se intoarca oricand. Eu cont pe FB nu am si nici nu imi fac ca nu mai am vreme si de ala.
Va imbratisez