Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am uitat sa va ma zic de iepuras

E cel mai dragut si scupic copilas. Il iau in brate si se lipeste de mine, isi baga capsorul la gatul meu si stam asa imbratisati. A crescut destul de mult, dar nu stiu exat date ca nu am ajuns la dr inca. La haine nr 86 ii e fix de tot.
E vesel si tare vorbaret, toata ziua zice ceva pe limba lui. Mai zice si cateva cuvinte cu inteles.
Papa bine orice in afara de mancare de bebe sau pasata. Ii trebuie bucatele neaparat si se descurca sa mestece chiar si bucati de carnita cu gingiile si cei 5 dinti pe care ii are (nr 6 sta sa sparga zilele astea). Tzitzi a mai servit dimineata pana la 11 luni, dupa care s-a rupt vraja de tot si nu a mai vrut sub nici o forma. Bea un bibe de lapte seara si dimineata lapte cu cereale cu lingurita. Si noi avem bibe cu o singura gaura, pe care treptat am marit-o cu o forfecuta de unghii sa nu stau o jumate de ora pana bea el o sticla.

Se scoala in fiecare zi cel tarziu la 6 chiar si in weekend, dar la pranz are un somn de vreo 2 ore, ba chiar 3 cateodata, dupa care sta treaz pana seara cand abia reusesc sa il culc.

Incerc sa pun si eu zilele astea ceva poze cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumim de urari! la multi ani tuturor iepurasilor :)

babyangel, ba fiind grupul secret se poate barfi si inca si mai bine pt ca acolo nu exista nici-o cenzura asa ca barfim cu tot cu neamuri :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Freedelia ce-mi place de tine cum zici tu direct si sincer ce ai de zis! Apreciez foarte mult asta in general la oameni, din pacate e ceva rar. Cam asa fac si eu si de aia mi-o iau deseori in viata reala, banuiesc ca si tu la fel :))
Ma gindesc de multe ori la tine ce tare esti cum te descurci tu cu 3 copii si nu te plingi ca e greu, caci mie sincer mi se pare greu cu 2 :)

Erina si eu am senzatia ca unele fete care erau foarte active aici nu au amutit brusc ci discuta in alta parte. Dar ma gindesc ca e dreptul fiecareia sa faca sau nu parte dintr-un grup sau altul, asa cum i se pare interesant sau ii face placere. Consider ca nimeni nu are nici o obligatie sa ramina aici doar pentru ca au activat la un moment dat.
Totusi mi se pare foarte trist ca unele mamici nu intra macar o secunda de ziua ieurasului lor sa zica 2 vorbe de cum e puiul la 1 an, de exemplu, mai ales pentru ca ar putea sa-si imagineze ca fetele de aici le fac urari in ziua respectiva... Asta e urit, sa nu raspunzi la urari.

Sensibila pentru felul in care ai intrat in fiecare zi sa faci urari iepurasilor nostri, fara sa te plingi ca mine de exemplu ca nu mai ai timp sa intri

Mergi la inceput

Selina ma bucur mult sa aud de voi! Si al meu se scoala la 6-7 (dupa ce se trezeste de n ori noaptea) si apoi ziua mai doarme 2 maxim 3 ore...

M-a amuzat azi noapte ca, trezindu-se si maraind de multe ori iar eu devenind foarte nervoasa de nesomn, i-am zis de citeva ori rastit "ssst!!! tai din gura!" si mititelul a tacut! Saracul de el, acum mi-e mila de el, cine stie ce s-o fi gindit el ca de ce se rasteste mami la el :))

Dayanara hei, stranger :) Te salut! Ce mai face Ivan, tot asa ii place la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

da vladi ii place! dar a inceput sa nu prea asculte pe acolo, a pus acuarelele unei colege in cap, alteia nu stiu ce i.a mai facut, in rest sunt foarte multumiti cei de acolo de el din punct de vedere "academic" :))) oricum mie nu-mi pasa de cum invata , la varsta asta tre sa streaga topoganele, totusi tin sa asculte si sa se supuna regulilor, pt ca asa e si in viata

Mergi la inceput

Dayanara pai e super asa, ca si invata dar isi manifesta si personalitatea (apropos de acuarele puse in cap :)) Cred ca asa e cel mai bine, sa fie disciplinat dar exagerat, sa mai faca si prostioare ca sa se distreze.
Vladimir e exagerat de cuminte, face totul exact asa cum trebuie, e f f timid, nu stiu de ce. Pina si invatatoarea a zis ca ar trebui sa mai fac si el cite o prostioara, ca de aia e copil :)
Are numai de A, cu o exceptie: C la capacitatea de a pune intrebari si de a-si exterioriza sentimentele... era de asteptat! dar cred ca asa e firea lui, ca noi nu facem deloc armata cu el, acasa chiar e f alintat si nu prea asculta, dar la scoala e alt copil, nu noi i-am zis sa fie asa.
Pupici puilor tai si sper sa mai treci pe aici citeodata cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello!

Yaya, suuper faine pozele, frumoasa petrecere! Si cum adica...tortul ala magnific poate fi "tort facut de mami" ??? wooow

Selina f frumos ai povestit de puiul tau mic! imi plac baieteii lipiciosi si ce lungutz e! bravo,a crescut super.

Eliza e cam nervoasa zilele astea si tipa la mine isteric, apoi asteapta sa vada ce reactie am...o smechera si jumate. Ma duc ca am lasat-o in patut cu o carticica (pt varsta ei) si a facut-o bucati mici, dar a fost f multumita si e liniste
ps= pt ea totul e TATA, mi-a luat buletinul , s-a uitat la poza mea, a exclamat lamurita: TATA!, se vede pe ea in oglinda...se arata cu degetul..TATA...si multe alte jucarii si personaje, toate sunt TATA, ma distreaza de mor..ii zic ca e "confuzata"
- a scotocit in dressingul sotului, i-a pus betisoare de urechi printre sosete, baloane dezumflate etc, si a gasit acolo o eticheta de la lenjerie cu un musculos sexy, a venit cu ea in manutza triumfal la mine si a exclamat...TATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

vladi - multumesc de apreciere.
Imi face mare placere sa urez la fiecare in parte.
Gia ieri a facut 1 an si o luna si desi credeam ca o sa ma opresc la 1 an , vad ca a primit cadou si la 1 an si 1 luna.
Plus un fel de tortulet in forma de steluta, pt steluta noastra norocoasa.

Din pacate sunt un pic trista.

Initial eram trista pt ca as fi vrut sa dau o fuga undeva de Pasti in afara Bucurestiului, dar fiindca pisica mea pralizata nu are cu cine sta si nu are cine sa aiba grija de ea, nu am mai plecat

Acum am motive reale.

Bunica mea are nu stiu cati noduli dintre care 2 foarte nasoli.

Asa ca bunica mea are cancer si trebuie operata de urgenta, dar cum a luat aspirina, are si diabet si varsta de peste 70 de ani, daca apare o hemoragie e pericol sa nu o poate opri. Asa ca o opereaza ori vineri, ori saptman viitoare, ori dupa Oasti.

Asa ca va da-ti seama.

Plus ca mai e problema daca rezista la anestezie si iese cu bine dim operatie.

Offfff nici nu stii ce si cum e mai bine sa faci sincer.

Oricum a fost de dimineata la mamografie la Oncologic si a internat-o direct.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI Radu Alexandru de annya9!
Sa-ti fie viata plina de sanatate si voiosie, sa fii mereu iubit si sa iubesti, sa fii bun si muncitor, sa ajungi om mare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vladi, si eu ma gandeam zilele trecute ca am mai bine de un an fara o noapte 'intreaga', fara treziri. Alexia a inceput sa se trezeasca des pe la 4 luni si jumatate, cand au inceput dintii sa iasa. Pana atunci, avea nopti in care dormea 12-6/7 fara trezire si era ca la Tudor, chiar ma gandeam atunci ca mai am vreo luna si apot o sa doarma toata noaptea. Cum nu sunt 2 copii identici si cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ...macar la mine e inca bine, acum doarme 9:30-7/8 cu o singura trezire, intre 4 si 6, cand sta treaza doar vreo 15-20 de minute si apoi adoarme fara plimbat prin casa.

Bluekidoo, esti norocoasa cu asa serviciu flexibil. Si daca e asa de buna sefa, poate iti face salariul mare pe cartean de munca, nu numai sa fie legal, dar sa ai si tu o pensie ok cand o fi vremea...

Ioana, multa, multa sanatate! Off, greu cu bolile. Bietul Alex, bolnav de ziua lui...off! Aveti grija de voi, e cea mai importanta sanatatea, asa ca sper sa v-o recapatati curand!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput