Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

YAIA si aici a nins ieri si bate crivatul de vineri , parca se intoarce iarna...

Off, m-am saturat de iarna. Si nu ma intelege gresit, aici sunt pregatita sa tina iarna pana in aprilie. Numai ca anul asta a fost o iarna grea, cu frig si zapada cat nu am vazut in viata mea, cea mai plina de zapada iarna din cate am vazut. Am avut zapada in fata casei pana la pervazul ferestrei de la parter...
Problema adevarata cu iarna e ca am avut la virusi si streptococi si febre si antibiotice de mi-a ajuns pentru o lunga perioada!

Nu am stiut de miezul usturoiului, eu nu-l scot niciodata. La cat arsenic contine, nu cred sa faca rau. Beneficiile insa le stiu: antibiotic natural, ajuta circulatia, intareste sistemul imunitar si elimina viemii in caz de asa ceva, Doamne fereste! Asa ca faci bine, zic eu. Si eu incerc sa le dau de cate ori am ocazia usturoi copiilor: in sosul de paste, in chiftele, cu carnita de pui...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

Yaia foarte frumoase pozele, cadourile dragute, copilasi minunati, sunteti o familie reusita...felicitari

mi-a placut mult de tot mobila de bucat.a alexiei, si caruciorul...daca mi-au placut mie, imi inchipui cat de incantata este ea...
imi place poza in care sta ea cu o mana la ghiuveta, iar cu cealanta manuta pe carut,leagana papusa si ii spune ca este gata mancarica imediat, ce sa mai spun este o scumpaaaaa, superbaaaa
sa fiti sanatosi si fericiti

merge in picioruse singurica? am vazut ca ai incaltat-o in pantofiori, se descurca la mers?

Multumim mult pentru vizionare si complimente!
Ea a fost tare incantata de cadouri, dar si mai incantat a fost Tudor, care a declaract ca sunt ale lui! Gateste mereu inghetata cu ciolbita, pune scutec pausii si o plimba! Alexia vorbeste cu papusa si o pupa, dar cel mai mult ii place nasul papusii...si al meu de altfel!
Alexia merge singurica, dar doar cativa pasi, 5-6 cel mult. Merge foarte bine de o manuta. Dar inca ii e teama sa plece singura 'la drum lung'. Merge cu orice, numai ca nu accepta orice in picioare. Plangea de cate ori isi vedea pantofiorii si tati a crezut ca nu-i plac. Numai ca plange la orica fel de incaltari, ca s-a obisnuit cu ghetele de iarna de care inca nu am scapat. Si atunci orice altfel de incaltari ii storceau lacrimi. Numai ca nu are incotro, ca desculta nu o pot duce, asa ca plange la inceput si apoi ii trece, cand vede ca o plimbam de manuta.

E incredibil cat de emotionata esti si cat de mult te bucuri de gagalicea ta, de fiecare data scrii cu o asa emotie de Adelina...Ma bucur de bucuria ta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
Am vazut poze cu prntesele dulci: Madalina, Alexia si Maya. Sunt niste scumpe, elegante si frumoase!

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Greenfrog chiar daca vezi umflat la canini, sa te astepti intai la maselute... La Codrin asa au iesit..cei 8 dintisori, apoi maselutele(4) si imediat caninii. Mai avem un canin si sper ca am scapat de dintoci pana la 2 ani , la urmatoarele maselute.

Oricum iti recomand sa-i dai ceva de dureri,ca il ajuta.!

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Intrebare :

A vazut cineva pe undeva videointerfon mai ieftinut ? Pentru bebei ?

Multumesc anticipat de ceva ponturi

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Sanziana, e tare dulce Mara cum se tine de bluza (ei presupun) cand e nesigura pe picioare. Alexia se mai tine de pantalonii mei si Tudor facea la fel. El odata a reusit sa mi-i dea jos. Noroc ca eram in casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lara
Sara e o minune mica, un zambet si o ghidusenie de fetita :)
Am lasat cateva poze.

Abia astept sa termin de citit sa intru sa o vad pe cea mai frumoasa levantica din tot lanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Yaya super poza cand Alexia isi arata dintocii si aia in care tati isi tine fetita in brate si mami baietelul I-ati asezat asa ca sa se vada clar asemanarile???
Iar despre tort...nu mai zic nimica..Esti un talent! Arata super

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

La multi ani, uta_ciun! Toti fericiti si plini de sanatate si bucurii!

Mai, ce ochi mari si albastrii are Stefan! Cretulinul e Victor, nu?

Am admirat-o si pe bulinuta Sara, cu ochii ei mari si curiosi, cu surioara care-i arata ce sa-i faca pisicutei Kitty (mmmm, ce as mai degusta-o si eu)!

Melina e dulce si pare tare linistita, cel putin asa arata in poze! Si totul...mmmm!

La celelalte torturi salivasem deja, le-am admirat inainte de petrecerea noastra in ideea ca apoi imi satisfac pofta din torturile Alexiei, dar nu am reusit nici sa gust tort din lipsa de timp si maini libere.
Si sa stiti ca am admirat si copii dulci si mari si isteti si mergatori, dar eu sunt o mare pofticioasa, mai ales cand e vorba de dulciuri...kg nu mint!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Yaya super poza cand Alexia isi arata dintocii si aia in care tati isi tine fetita in brate si mami baietelul I-ati asezat asa ca sa se vada clar asemanarile???
Iar despre tort...nu mai zic nimica..Esti un talent! Arata super

Anca, nu, am facut o poza in 4 ca am avut cine sa o faca, de obicei suntem doar cate 3 in poze, ca al patrulea face poza. Si cum acum erau destui amici prin preajma, am zis ca e ocazia perfecta sa facem o poza de familie si asa s-a nimerit. Oricum, parerile sunt impartite in ceea ce priveste cine seamana cu cine. mie mi se pare ca pruncii seamana bine intre ei, cel putin eu compar pozala de la 1 an ale lui Tudor cu Alexia si mi se par foarte asemanatori, doar ca unu-i alb si alta-i neagra.
Ei, m-am straduit pentru mandra mea, poate daca aveam mai mult timp, iesea chiar mai bine. Sa vezi ce poate face o mamica din Baia Mare de la grupul lui Tudor, eu mai am de lucru sa o ajung din urma...dar incerc!

Mergi la inceput