Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Ioana28 invata sa gandesti pozitiv si lasa depresiile pentru sot si soacra...Trebuie sa iti alungi gandurile negative, pt ca vor atrage dupa ele doar lucruri negative. Trebuie sa crezi in puterea divina, si sa accepti si relele si bunele. Tu stii ca dupa orice furtuna, iese si soarele.
Important e sa gasesti puterea sa cauti solutii. pt tine un ColonHelp , cum zicea si Child, ar fi ideal...insa daca costurile sunt mari, fa-ti un mix de: miere de albine, tarate de psilyum, seminte de in macinate.Iei 1-2 linguri pe stomacul gol, alaturi de 1 pahar de apa calda. Este acelasi efect(aproximativ) de detoxifiere.
la pruncusori frumosi am o reteta f.f. buna de sirop de tuse,facut in casa,fara E-uri si alte porcarii:
3 linguri de zahar brun se caramelizeaza. Se adauga putina apa sa fiarba pana tai 1 ceapa mare in 4, si spargi 3 nuci, si le pui cu tot cu coaja(si nucile si ceapa)apoi completezi cu apa pana le acoperi. Lasi sa fiarba 35 de minute si apoi strecori siropul.Vasul nu trebuie sa fie larg, sa nu fii nevoita sa pui f. multa apa.
Si le dai 1-2 lingurite de 4-5 ori pe zi.
Sanatate si optimism!
AncaVine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Salut fete dragi! La Multi Ani sanatosi si fericiti draga uta_ciun!
Selina, ce frumos povestesti de puiul tau cel lipicios!
Yaia, am vizionat pozicile, tortul ti-a iesit super, super! Dar si cadourile primite de Alexia, in special setul de bucatarie!
Sanzi, felicitari pt pasii facuti de Mara!
Babyangel, sa ne luam de manute, curand si Diana termina cu dintii! Abia astept, ca m-a capiat noaptea!
Cori mami, ce comica este Petala cu "tata", separe ca este cuvantul ei preferat !
Sensibila, multa sanatate bunicii tale!
Dayanara, mare nazdravan mai este Ivan, m-ai facut sa rad!
Freedelia, ma bucur ca ai mai dat un semn si ai povestit de Jane!
Va pup si sa aveti o zi senina si calduroasa!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![](images/user_woman.png)
Bumbitza spune:
Salutare tuturor!
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele aceastea, carora n-am apucat sa le urez:
Eric Mihai de Briza_marii
Edward Gabriel de Leea111
Luana de nikole
Sofia de alecsandra27
Silvana Aroa de dayanara
David Stefan de lariana
Brianna Maria de ladyD
Cezar de castelanac
Maya Rebecca de honeybaby
Andrei Eduard de riella_ela
Cristian Patrik de rmkristine
George Vlad de camilecu
Radu Alexandru de annya9
Jeremy Noah de miri_mik
si in avans pentru maine:
Stefan Daniel de selina-d
Sara Natalie de emiliapop
Sa fiti sanatosi dragi iepurasi, norocosi si voiosi!
Mamici, sa va traiasca minunile si sa va umple sufletul de fericire!
Noi suntem bine, un pic mucila si din cauza asta am amanat un pic Infanrixul.
Are 8 dinti si de ceva vreme i-a spart un canin sus, si asteptam cu nerabdare sa sparga si cel de-al doilea de sus si un premolar jos (nu de alta dar o supara tare mititica, in special noaptea) Babyangel, nou ne ies mai intai caninii se pare.
Altfel, nazdravana ca de obicei
Cam atat despre noi, va uram o zi frumoasa!
Si nu in ultimul rand, sanatate multa Ioanaa, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Ce zicea si Child despre Colonhelp, cred ca ar fi bine sa incerci. Si eu vreau dupa ce nu voi mai alapta sa incep sa iau.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
CoriMami spune:
Fetelor, multumim de vb bune la adresa Petalei
Sensibila, D ajuta! sa fie totul bine cu bunica ta! iti suntem alaturi in rugaciune
Ioanaa28 e f important acum sa ai incredere in tratamentul pe care il faci, sa gandesti cat mai pozitiv si bineinteles sa ai incredere in Dumnezeu ca te vei face bine rapid. Orice depresie lucreaza in detrimentul vindecarii unei boli. Fruntea sus mami sigur iti vei reveni, bine ca ai depistat problema!
Stanucel multa bafta la pregatirile pt petrecere!!!parca iti simt si eu emotiile.
Daynara, mai zi-ne ceva de Silvana, cat de scurt, ca ne e dor de ea! sigur acum la 1 anisor e fff eleganta si haioasa
Deasemeni Honey multumim pt pozele cu Maya si te asteptam cu povesti despre cum iti mai petreci timpul cu ea.
Oana il rugam pe Eric sa te mai lase si pe tine 5 min la laptop, sa ne povesteti ce mai faceti voi
Yaya, Irene,
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irene26 Yaia, am vizionat pozicile, tortul ti-a iesit super, super! Dar si cadourile primite de Alexia, in special setul de bucatarie! |
Multumim!
![](pupic.gif)
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
buna ziua la mamici :)
CoriMami,Yaia chiar se simt emotiile mele in scris?? wow asa sunt eu foarte emotiva...stiu ca nu este bine
noi am fost azi si am facut vaccinul priorix, iar la un an si o luna facem pe cel de rujeola (cred) nu mai stiu care l-a facut azi,pe cel rubeolic,oreon dar acest priorix l-a impartit in doua...
la un an si doua luni mai face un vaccin varilix pe care il vom cumpara noi, acum va intreb voi stiti de acest vaccin? am citit in schema de vaccinuri si pana la patru ani nu ar trebui sa mai faca alt vaccin....ma poate ajuta cineva cu un raspuns? multumesc frumos
azi cantarim 11200 grame si 78 cm, pediatra spune ca este putin grasuta, eu cred ca va slabi cand va mai creste
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
LA MULTI ANI RADU ALEXANDRU!!!
LA MULTI ANI JEREMY NOAH!!!
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
citat din mesajul lui vladimirescu Ioanaa imi pare tare rau ca ai necazuri... Din pacate nu pot sa vin cu nici un sfat istet. Iti spun doar ca, eu una, cind simt ca intru in depresie, in primul rind fac ceva ca sa dorm. Lipsa odihnei e de regula prima cauza a depresiei. Sigur, problemele si gindurile negre provoaca depresia, dar daca am ocazia sa dorm, atunci odihna ma face mai puternica si reusesc sa tin piept (uneori :)) gindurilor negre. Apoi, mai iau cite 4-6 Magneziu pe zi, cu B6 in combinatie, mai ajuta si asta sau, in cel mai rau caz, nu strica :) Te imbratisez si-ti urez sa fii puternica si sa faci fata supararilor! Sanatate puilor tai! |
Vladi ce te faci atunci cand, chiar daca dormi tot obosita te trezesti si stresata? asa cum patesc eu.. Bine la mine in afara de un butoi foarte adanc si bine acoperit peste care se tot indeasa cate ceva, mai este si o anemie severa (stiu.. voi ajunge curand sa fac si analizele, ca sunt momente cand imi e greu sa ma tin pe picioare
![](bang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Bluekidoo cred ca stii deja ca eu sint din aia care sufla si-n iaurt :)) de aia iti zic ca, in locul tau, daca as considera ca maninca foarte mult copilul dar nu ia in greutate, as face un examen de coprocultura de precautie, sa nu aiba cumva viermi... Uneori asta e cauza cind copiii maninca mult si nu se ingrasa. Doar ca sa fiu sigura :) Tinem legatura! ![]() |
Daca ar fi fost un copil relativ linistit mi-as face si eu griji, dar ea este argint viu alimentat cu duracell si muult redbull, asa ca eu ma mir ca nu slabeste (eu una am slabit muuult de can aler dupa ea.. burta trebuie sa o tonifiez si sa mai pun ceva grasime pe picioare ca-mi cad nadragii de pe mine
Fetelor.. eu de cand lucrez am descoperit o latura a copilului meu pe care nu o stiam: este atat de tandraaa
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Din "rontaielile" de azi:
Am ajuns acasa la 5 cu covrigul magic pe care l-a mancat in 2 timpi si 3 miscari, apoi s-a servit cu o banana in care a infipt dintii sa dea coaja jos si a mancat-o fara sa imparta cu nimeni, si-a stins setea cu sucul de la 2 portocale si ca "desert" a servit jumatate de castron de legume cu pui. Ne-am imbracat si am iesit afara. In fata scarii a dat peste o tricicleta asa ca a facut control la portbagaj de unde a sterpelit o punga cu stixuri, stixuri devorate indrum spre parintii mei (care locuiesc la 2 blocuri de noi). Ajunsi acolo a servit jumatate de punga de pufuleti (cealalta jumatate a fugit din punga asa ca a trebuit calcata, sa nu plece mai departe nu de alta)apoi a dat o tura prin bucatarie unde a dat peste bunica mea care manca urzici cu mamaliga (este nevoie sa va spun ca a mancat un castronel de urzici cu mamaliga?) care binenteles au fost stinse cu paine
![](alcool.gif)
Oare maine ce-o mai manca?
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010