Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Am uitat sa adaug la meniu si 2 guri de nisip

Fetelor ce mai gatiti pentru bebei? Ca eu deja nu mai stiu ce sa-i fac

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Netata fetele,

Iar beau cafeluta singura???? Acuma cand este mai linistit si prunculmeu ca a scapat de teroarea dintilor, mai pot si eu intra din cand in cand.

Bluekidoom-am distrat copios de meniul imbelsugat al piticei tale intr-un timp asa de scurt Parerea mea este ca pofta de ronzaiala vine de la durerile de dinti. Si Codrin a avut o perioada cand ronzaia, iar mie imi era foarte usor ca atunci cand era marait(mai tot timpul) tare bine se linistea rontaind. DAR la noi problema a fost ca nu mai dorea sa manance mancare delocNici un fel...si atunci am fost nevoita sa nu-i mai dau nimika in afara de cele 3 mese si eventual cate jumate de mar/pARA/BANANA INTRE MESE.

Dar voinica ta papa de stinge..asa ca e ok

Meniul zilnic la noi se bazeaza pe diverse budinci: de paste, de carne, de spanac cu uda, de orez, de gris...plus iaurt cu fructe si biscuiti, sau cereale (fulgi de ovaz, seminte de in cu fructe dezhidratate) cu lapte, omleta, oua fierte, peste la gratar, carnita de pui, orez cu ficatei. La noi nu accepta caroful! In nici un fel!

Irene, Corimami pup fetite frumoase si dinzoase
Irene, noi avem 1 an de pauza in dureri...ne facem de cap!
Hai ca mai citesc putin si eventual daca pot, mai revin!

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata, multumim de cafeluta Anca! Imi place la nebunie semnatura ta cu vine vine primavara!

Bluekidoo, asa de frumos ai povestit cum te iubeste Tanya cand vii acasa
E f comica cu rontaielile, dar ai grija ca in ce ai descris se aduna f multa sare. Stiksuri, pufuleti, mamaliga buncii, paine ,biscuiti din comert, etc daca le aduni contin mai mult decat poate filtra un rinichi de doar 1 anisor! O scurta perioada nu se vede, dar daca continua asa sa nu apara probleme, sa stii ca ii afecteaza la nivel central nervos excesul de sare pe copiii mici. Ma ierti ca o fac pe sfatuitoarea

Fug sa dau micul dejun Elizei...ieri i-am pasat mar cu banana si nu i-a placut, dar cand am deschis un borcanel tot de mar cu banana , dar din comert, culmea...i s-a parut delicios....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasei mari :

Sara Natalie de emiliapop

sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineta!!!

In sfarsit , reusesc sa intru si eu, am absentat mult, dar asta este...dupa o perioada naspa cu boli, decese in familie si muuuuult stress, a inceput, parca(Doamne-ajuta!), o perioada un pic mai buna.
Sper sa nu mai fie atatea necazuri,ca parca prea au venit toate de-odata...

Am citit vesti despre iepurase si iepursi mergareti,dintzosi,va felicit pe toate si pe toti, iar sarbatoritelor si sarbatoritilor le doresc multa sanatate si tot ce e bun!

Despre Eduard, nu merge decat tinut de manuta, s-a specializat la mersul in 4 labutzesi e prea greu fundul pampersat ca sa mearga singur...Dar daca il tii de ambele manute fuge, ii place dansul, muzica, telecomanda o butoneaza pana ce gaseste muzica ,zice mama, tata, papa, ham-la catel, uite, face pa, ii place sa faca prostii si rade dupa ce le-a facut--de ex, imi smulge de pe nas ochelarii si cand ii zic:"rusine", rade plin de satisfactie, la dinti am ramas la 7, nu i-au mai iesit de vreo doua luni, nu ii place laptele decat de la mami, ma rontaieste de ma rupe, mai ales noaptea,manaanca din mancarea noastra si numai din aceea, cand vede mancare pasata sau data la blender, isi intoarce capul cu dispret,baga in gurita orice e comestibil si nu numai, si cel mai dragalas e cand isi infunda ca un flamanzila mancare in gura...
Am inceput de saptamana trecuta sa ii dau liv 52, pentru refacerea ficatului, ca a luat saracul o luna intreaga fel de fel de tratamente si nici pofta de mancare nu mai avea...acum e acelasi papacios de dinainte, Doamne-ajuta sa ramana tot asa...
Eu de scris nu am mai scris ca nu am mai apucat, ma bucur sa citesc despre voi si ma bucur ca ati ramas fidele acestui forum, unde ne-am inceput"odiseea", intr-adevar nu mai suntem atatea ca inainte care scriu, dar e bine ca macar din cand in cand sa gasim cate un semn de la mamicile "colege", pe mine ma incurajeaza si imi da sperante ca sunteti bine si ca pastrati in suflet undeva un locsor pentru noi..., ca povestile din timpul sarcinii nu au fost in zadar...
Am pus cateva poze la album, de la ziua lui Eduard, nu a fost nimic special, nici petrecere deosebita, o intalnire placuta cu nasii si cu familia si cam atat, eram dupa inmormantarea bunicii si in nici un caz nu faceam oricum mare petrecere...Plus ca Eduard avea febra mare... Nu m-am priceput sa actualizez data albumului, asa ca o sa gasiti pozele la titlul vechi.
Acum o sa trimit, fiindca scriu de dimineata la cest mesaj, pe "furate"(sunt la servici), si ma tem sa nu se piarda...
Milioane de pupici si imbratisari, mamici si iepurasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ce frumos inca o familie cu 2 aniversari in aceeasi zi

La multi ani iepurasului mare :

Stefan Daniel de selina-d

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

La multi ani selina-d !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multi ani Selina!Si la multi anisori puiutului tau !

Fetele carora nu am urat La multi ani, sa nu o luati personal...pur si simplu nu am reusit sa intru vreme lunga,si nu pot recupera! Multumesc de intelegere

Anca

Vine, vine primavara !

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

LA MULTI ANI UTA_CIUN!
LA MULTI ANI SELINA!
Sa fiti iubite, sa va vedeti copiii mari si sanatosi!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Sensibila, sanatate bunicii tale! Sa dea D-zeu sa fie bine!
M-am tot tinut sa iti spun si n-am mai apucat.

Mergi la inceput

Bluekidoo, tare de tot Tanya mancacioasa :) mai bine asa decat sa te rogi de ea cu mancare :)

Stanucel, spor la pregatiri! Si eu am fost tare emotionata cand a implinit Ilinca 1 an, retraiam toate momentele de la nastere

Mergi la inceput