Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna fetele.
Am ramas singurica cu voi,am trimis-o pe mama in parc cu fata,ma mai relaxez si eu putin ca nu mai pot.
Missmj,si fata mea se sperie des.Nu stiu de la ce o fii.Uneori se sperie si noaptea,de tresare saracuta si se trezeste suspinand.Cred ca din cauza lui tacsu ca sforaie de zici ca taie lemne cu drujba
Mirela,vb lui Gabi,dai cu gel mult ca sa alunece ca altfel te rupe.Nici eu nu prea am chef de sex,dar na,trebe sa-i dau portia,ca saracul sot a rezistat destul.
Fug sa fac o baie de relaxare.Va pup

Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)

https://picasaweb.google.com/100089500739033024696/ALESSIATIMEEA?authkey=Gv1sRgCOCh7pDuiJPGDg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare fetelor,

Urat afara, dar a fost bine in parc .

Maimutzica, , monkey princess!

Si noi facuram rotarix.

Mamutz, mama sexy, tinem pumnii sa mearga bine in continuare burtica! Ce dor imi e si mie de vremurile de gravidie, de miscarile bebelinei, de emotiile cu care asteptam si mergeam la ecografii.

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Pupici fetele!

Mirela mami drag!

Irinuka de ci amre hotzoman Patrick!

Gabi am ras de numa' cu "patinatu"

Miss mj sanatate sotului colicos! Ma ierti, dar da, am ras!

ma intorc la gatit..deh..daca n-am facut mare lucr tot we..acum treaba, dar macar am dormit la pranz.

Si Ana se sperie de diverse.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Bau!!!M-am adunat si eu pe acasa.Am fost sa ma blonzesc,sa fiu sexoasa la botez.Blonda cu tate mari,asa-i place la tati.
Mi-e un somn de crap,am golanit azi noapte pana la 7 dimineata si am dormit numa pana la 11,ca fi-miu a avut chef de vorbit,tipat la jucarii si la ma-sa mare si o data trezita nu m-a mai luat somnu.
Abia astept sa-i fac baie si sa facem nani.Poate am noroc sa doarma pana la 7,cum a avut maica-mea azi noapte,de a facut planton pe langa patut de pe la 5 dimineata.Nu stia ce-i cu plodu de nus e scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHUBULINA! Si lu` tati tot blonda cu tzitze mari ii place... ce pacat c-are o satena cu tzitze medii...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gabi,pai se rezolva ambele.Una la nenea doctoru,una la coafor
Glumesc,conteaza mai mult cum ii place la doamna si cum se simtea ea bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Deeeciii..raportez ca mi-a iesit mararu!!!

(a, nu ala de pe craci, ci cel din glastra, din balcon!!!)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sa-ti creasca sanatoasa Lori! (nu ala de pe craci, ala din glastra )

Mirela, mamica scumpa, imi pare rau ca ai un sot asa neintelegator care dupa ce ca nu te ajuta la una alta, te mai si supara!
Daca e, da un semn ceva ca facem gasca mare si ti-l "aranjam" noi . Pune-te cu raul pe el poate-poate "mai are sanse de recuperare".
Te pupam dulce mamica eroina de gemenasi ce esti tu!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Carmen sa mi spui te rog daca a avut vreun efect ceiaul de arpacas, ca si eu sunt plina de alunele si pistrui, care s au inmultit in sarcina..

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Missexy - mamica de Alessia - ce pui dulce ai tu acolo!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput