Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 10
pufoasalaura spune:
fetelor ne confruntam cu o problema care ma aduce in pragul depresiei? ilinca mea la nici 2 luni ne joaca cum vrea ea.azi este a 3-a zi de cand nu doarme ziua.m-a innebunit nu alta! motaie la mine la piept si cand o pun in pat se trezeste instantaneu.in rest, papa bine,miortaie rar,iar noaptea se trezeste de 2ori sa manance.sa fie oare de vina ritmul de crestere?
missmj spune:
Buna fetelor
Ce urat e afara
deea,maimutico sotul est mai bine...a fost la spital...nu o sa va vina sa credeti ce are ... colita abdominala . bebe nu are colici, in schimb are sotul...i-a dat espumisan sa elimine gazele, no-spa, inca ceva antiinflamator, etc.radeam de el azi-noapte, l-am pus sa se intinda in pat si am inceput sa ii ridic genunchii la piept ca sa traga partzuri...eram pe jos de ras . radem noi radem, dar cica daca nu ii trec durerile trebuie sa consulte un chirurg... sa nu ajungem pana acolo.
mamutz ce burtica mumoasa ai...si intr-adevar, ce podoaba capilara...ce mai, o mamica sexyyy
simo ce zi plina o sa ai azi...bravo tie, ai activitate.
Va , sa aveti o duminica frumoasaaaaaaaaa ! vb mai tarziu
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
maimutzica10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj sotul est mai bine...a fost la spital...nu o sa va vina sa credeti ce are ... colita abdominala . bebe nu are colici, in schimb are sotul...i-a dat espumisan sa elimine gazele, no-spa, inca ceva antiinflamator, etc.radeam de el azi-noapte, l-am pus sa se intinda in pat si am inceput sa ii ridic genunchii la piept ca sa traga partzuri...eram pe jos de ras . radem noi radem, dar cica daca nu ii trec durerile trebuie sa consulte un chirurg... sa nu ajungem pana acolo. Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
saracul, sper sa-i treaca repede, sanatate!
va dati seama bietii bb prin ce trec? dc un adult se duce de durere la spital, nici nu ma mir ca ei plang si nimic nu-i poate linisti...
toti bb, sa scapam de buba!!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
andri31 spune:
zuza mea a facut mititica de dimi o criza de burtica , o durere agresiva.... a umplut pampers-ul no.3 de kk si acum in sf s-a linistit. dar atrecut de dimi prin niste dureri ... ce bine ca-s mici si trece durerea si ei nu tin minte nimik.... dureri crunte pe bb nostri.
toti bbii ...
afara ploua. stam in casa.
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufoasalaura fetelor ne confruntam cu o problema care ma aduce in pragul depresiei? ilinca mea la nici 2 luni ne joaca cum vrea ea.azi este a 3-a zi de cand nu doarme ziua.m-a innebunit nu alta! motaie la mine la piept si cand o pun in pat se trezeste instantaneu.in rest, papa bine,miortaie rar,iar noaptea se trezeste de 2ori sa manance.sa fie oare de vina ritmul de crestere? |
Si al meu a mai avut episoade d-astea, apoi si-a mai revenit in sensul ca, pe timpul zilei, are perioade cand doarme, dar si cand vrea joaca.
Ref. la dormitul in brate, ziua ii cam place sa doarma asa ce-i drept. Papa tot din biberon, apoi isi lasa caputul intr-o parte si somnic. Si daca il pun jos se trezeste. Dar mie imi si place sa-l tin. M-am obisnuit si ma relaxeaza.
Incearca sa dormi si tu eventual cand iti doarme bebe in brate. Mie nu-mi reuseste tot timpul, dar cand reusesc ma simt f. bine.
Luca Alexandru, mica mea comoara
missmj spune:
misssexy parca tu intrebai daca stim cand goleste bebe sanul. pe mine nu m-a preocupat aspectul acesta...dar cateodata, de curiozitate, dupa ce se satura el, strangeam un pic de sfarc sa vad daca mai iesea lapte...si mai mereu iesea...deci,nu golea sanul.
Intrebare : Bebeii vostri se sperie des ? al meu de ex, s-a speriat rau mai devreme cand a tusit tacsu...si a lasat buza in jos asa tremuranda, si a inceput sa planga ! mititelul ! o data s-a speriat ca am trantit din greseala portbagajul la masina.la fel...a inceput sa planga. tacsu zice ca e cam speriat copilul...eu zic ca e normal. voi ce ziceti ?
Si inca una...aveti idee daca arpacasul constipa ? am inceput sa beau zeama de la ceaiul de arpacas, cica elimina toate petele,cosurile,pistruile,etc. iar eu am niste pistrui iesite pe piept si pe spate de la soare si poate imi trec pana la nunta. in fine, si eu sunt si-asa constipata...pe net zice ca ceaiul previne constipatia. dar eu as manca si arpacasul ala fiert asa cu sare, mai imi trece foamea, ca si-asa mananc intr-una.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Irinukaaa spune:
Hey! Pupacesc mamici dulci si buburuze scumpe!
Am fost astazi la zoo. Ce frumos a fost. Bb Patrick s-a uitat la animalute, s-a speriat de leii care faceau o galagie maaare, si pana am terminat de vizitat a adormit. Ne-am asezat pe o banca si asteptat sa se trezeasca. Ce bine a fost...
Am revenit acasa, a papat, acum doarme putintel - apoi iar afara cu noi.
Ce bine ca ati zis de cojitele din cap... si Patrick are dar doar in varf... n-am dat cu nimic, dar o sa incerc si eu cu ulei de masline.
Lori se pare ca la noi nu merge nici treaba cu ridicatul spatarului. Mai ales acum cu noul carucior unde are 4 pozitii de ridicare... am incercat, dar fara succes. Initial nu plange... incepe peste vreo 5 minute de cand iesim (sau cateodata imediat ce vede lumina de afara, dar fara sa-i bata soarele ca atunci e si mai si), iar daca te opresti si vorbesti cu el baga ras la greu. Pleci - incepe plansul.
Tot mai tragsperante sa revina la sentimennte mai bune.
Apropo de asta - a invatat smecherul sa tipe mai nou - si tipa cat il tin plamanii daca nu-l iei din carucior cand vrea el. Am incercat sa-l lasam ca poate-poate... dar a dat trezirea la toti bb care mai dormeau prin parc.
Felicitari pentru rasul in hohote! Cu adevarat iti umple inima de bucurie!
Carmen sa auzim de bine de sotior!
Na ca acum am vazut treaba cu "colicii". Nu rade bb Andrei de el?
Si bb Patrick se sperie si tresare adesea la diferite zgomote care noua nu ni se par cine stie ce. Dar ei sunt micuti si de-abia se obisnuiesc cu aceste sunete. Nu cred ca ai motive de ingrijorare!
Despre arpacas - nu cred ca te va constipa. Dar e doar o banuiala!
Maimutica noi am facut Rotarixul.
Pufoasalaura poate e doar o perioada. Te cred ca "va termina"! La noi doarme noaptea cu 2 treziri scurte plus vreo 4-5 ore ziua.
Mamuz sexi viitoare mamica ce esti tu! A inceput sa se vada bine burtica... ce dragut! Ne trezesti sentimente frumoase!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
mirela2 spune:
buna
aseara ma stat de la 5 si pana la 8 afara
am dat 2 ture de parc, apoi usor spre casa, ca asa ma durea piciorul stang, abia l am tras dupa mine
azi nush daca iesim, am o zi asa de naspa
nush .....o stare de depresie
ca sa fie treaba treaba azi si sa fac mancare si copii miorlaiau si tascu urla ca nu merge tabloul electric si 2 patroane arse si dai si cauta litza si reparale, ca tati e afon si.....offff, viata de 3 lei
copilasii mei abia manca, atata se foiesc pana accepta biberonul de ma scot din minti..........si mai apare si tacsu fix cand adorm si ei si i trezeste, sunt un pachet de nervi
laptele meu e cam subtire asa ca abia astept sa faca 4 luni sa le pun cereale, poate poate o sa le placa mai mult
pana atunci abia astept sa mergem la mama, stau si eu un pic mai libera, ca simt ca ma urc pe pereti
si nush ce sa fac sa ma continui cu mulsul sau sa ma opresc
nu mai pot, plus ca asa mi s au lungit sanii, de mi e scarba sa ma uit la mine.....asta ca v am citit vb de sex
nu mi arde de nicio culoare
o singura data s a intamplat dupa nastere si a durut ca draq, deh sunt deja virgina dupa ce in sarcina n am facut nik
si de va fi noi nu folosim nicio metoda de contraceptie, doar am facut fiv ca sa iasa motanii, ca altfel ciuciu
sorry, dar sunt tare amarata
pupici sarbatoritilor de azi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
gabivalceanu spune:
MIRELA, mami, pai eu ma mir ca nu te-a apucat starea asta mai de mult! Pai NIMENI nu sta singur-singur cu 2 gemeni! Eu nu am auzit pe nimeni, repet, toate au mame+soacre+bone si tot se vaita. Tu esti prea puternica! Dar partea buna e ca partea cea mai grea s-a dus... copiii cresc de-amu! (cica atunci cind incep sa mearga e iar greu vreo luna-doua cu gemeni).
Cu mincatul... pe toate ne frige la suflet cind bebe nu maninca... eu stiu prea bine de la Ioana, dar... n-o sa vezi copil sa moara de foame! Oricum, e mai bine mai slabut... tu n-ai vazut ca toate ne vaitam de sunci si nu invers?!!
Cu durutul... la sex...ooo, si eu la fel, dar dai la greu cu gel din ila durex, e la farmacii, pui calumea sa patineze treaba!
PUFOASALAURA, stiu ca nu te incalzeste, dar Ilinca mea face asa si toata noaptea...
Pup,
Gabi
mirela2 spune:
gabi pupi
merci
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)