Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Doloress, tot imi zic sa te intreb si uit: harta puseelor cerebrale se aplica la varsta cronologica sau corectata? Cum a fost la Patrick? Merci.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

poftiti la

si fug..azi avem zi plina iar.
spital,parcuri..innot copii..eu masaj (cred,nu-s asa sigura ca stau,depinde de cum se comporta ei).

sa aveti o duminica placuta!

Lori..felicitari pentru primul ras in hohote
da cupilu meu de ce nu rade fratilor in hohot? numa ''haaa'' si strambat din nas

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza si de la mine! (monkey princess doarme, am pacalit-o inca un pic)

Lorich, f fain!

Shines, nici a mea nu rade, doar zambeste timid deocamdata; las' ca-si dau ei drumul, n-o sa stim cum sa ne mai minunam de ei in fiecare zi. cum poti, dear, sa faci atatea intr-o zi?! De fapt, spune adevarul, cate ore are ziua la tine?
Si mie a inceput sa-mi cada parul, zeci de fire; n-am nici io rabdare de masti, Mimo, dar la mine nu-i problema, o sa se opreasca in scurt timp, ca nu mai are de unde sa pice prea mult..

Roxx, zi-mi de tort, ti-a si placut sa-l papi sau doar sa-l faci? Repet si io figura peste 2 sapt, cand facem 3 luni.

Missmj, ce are sotul? E bine acum?

Missexy,ine ai revenit! Io una merg cu hranitul in continuare pe varianta "la cerere": cand lasa sanul din gura, nu-i mai trebuie, o trec la celalalt si procedez la fel; mai incerc o singura data (poate l-a scapat din greseala) si nu mai insist, ca a mea varsa la greu, m-am gandit io ca o indop.. Si-i bine merci. Succes la gasit chirie! Vaccinul pe gurita e Rotateq (la noi rotarix), al vostru are 7 tulpini de rotavirus, al nostru doar 1... ma bat oaresce ganduri..

SONDAJ ZIKIAN, varianta soft, de week-end: voi fetelor care ati facut si vaccinul asta (rotarixu')?

Tunde, si io ca si Gabiv, fug cat ma tin picioarele deocamdata, ca mai incolo schimbam

Azi e zi de rasfat si la mine, sper sa ajung; tati e de serviciu la princess, o sa se invarta prin zona in care am si eu treaba; apropo, al meu e bucatar pasionat, ieri mi-a facut conopida cu brocoli la cuptor; fructe nu mananc, poate doar cate o gura de banana, de frica; dar o sa fac cum zicea vasilanita, bag cate unul pe rand (la fel am facut si cu cafeaua)
Am mancat zilele trecute o salata; am facut cu de toate: salata, rosii, ceapa verde (un pic), ridichi, rosii, arata bestial; stiam ca nu tre sa exagerez, dar am mancat totusi... a fost teroare, nu mai repet!!

Va pup, weekend placut!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Neata fetele! Va pun si eu vreo doua pozici cu burtik de 25s

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

25+

heiii.. de cand vroiam sa iti zic sa ni te arati si noua aci.
frumoasa burtica..moaamaa da ce par (acu fiecare de ce sufera)

Abramburica..unde esti mami ? cum te simti ?

Mergi la inceput

Maimutica..ziua mea incepe la 6 si se incheie la 11. cred ca este suficient timp,dar si rupere de oase. in week mai scap la somn vreo 2 ore si imi incarc bateriile.
acu am si soacra,de aia e mai incarcat asa..dar in rest doar prog de acasa zilnic(curatenie,papa,ordine) si prog de afara cu piticii de vreo 2-3 ore..lectii cu fata..apoi seara ma bag si eu la masaj si rasfat dupa ce adorm ei.
oricum,din iunie cand vine fata stabilesc clar programul pentru fiecare zi,sa nu mai fie haotic. lectiile de innot si ce mai vrea vor fi clare si in anumite zile..prog de iesit afara va fi clar. si imi voi imparti mai bine timpul fara sa obosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

25+

heiii.. de cand vroiam sa iti zic sa ni te arati si noua aci.
frumoasa burtica..moaamaa da ce par (acu fiecare de ce sufera)

Abramburica..unde esti mami ? cum te simti ?

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Merci. Adevarul e ca eram cam nepieptanata, m+am dat jos din pat am tras ceva pe mine si l+am pus pe sot sa ma pozeze. Am ajuns la minunata greutate de 65 kg. Da le dam noi jos. P#351;imbare placuta.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza(la amiaza).
Ce fac fetele si buburuzele?
Mamutz super burtica. Mi se face dor de perioada de sarcina.
Noi sntem un pic mai bine azi. Se pare ca scapam de tuse usor usor.

O zi frumoasa tuturor.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata (la amiaza)si de la noi!Mandra mea s-a trezit ca de obicei la ora 7,dar de la 10 i-am plasat-o lu tati si am dormit pana la 12...ce bine a fost!
Lori-felicitari micutei pt primul ras in hohote...abia astept si eu
Carmen-sanatate sotului

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Tunde-eu mananc kiwi si banane,iar protectie va fi prezervativul (cred) dar deocamdata fug cat pot

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput