Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Mai, mi s-o schimbat cupilu' la 180! Ieri si azi sa nu-l recunosc, nu alta. Cuminte, dulce, culcat la 10:30 sculat la 6:30 papat si culcat iar pana la 10. Se joaca singurel pe salteluta, mananca bine, ma lasa sa mananc si io, am stat mult afara, am fost si la gratar, a fost un ingeras. Evident ca n-o sa-l tina la infinit da' nah, am mai tras si io aer. Sapt. trecuta ziceai ca e posedat, o fi fost vreun puseu ceva.
Revin, ma chema sotu' la masa. Si sotu' tot un ingeras...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxx26 spune:
Hello fetele!
Am revenit si noi din vizite! ma oftica rau-rau vremea asta...s-a dus deja o luna de primavara ...si primavara ciuciu! O sa vina direct caldurile alea nasoale...uffff! Si astia cu prognoza sunt pe langa total, initial au spus ca e cald si frumos zilele asta, apoi s-au razgandit!
MAIMUTICA, tortul a fost bun, ca un fel de tort de inghetata mi-a iesit mie. Eu am papat doar partea alba, de restul n-am avut curaj sa ma ating.
Rotarix - nu facem.
CARMEN, sanatate sotului, sa-i treaca colicii...(ce tare suna!!!)
Hehe, si Catalina se sperie foarte tare cand tuseste tati, dar numai la el si numai la tuse, nu stiu de ce...se trezeste si din somn. Acu stim si tati se tine de gura si fuge in bucatarie sa tuseasca Si la fel la zgomote f puternice, gen usi trantite. Nu mi-am facut pb pana acum pe tema asta.
MAMUTZ, arati super! Ma bucur asa mult ca a fost totul in regula de data asta, mai ai putin si tu...trece timpul!
Ce dor mi-e si mie de burtica...Zilele trecute ma gandeam, stiti ca am uitat cum era senzatia cand misca bebelina prin burtica? Nu mai stiu cum simteam....mi-e ciuda!!!
LORi, hai ca ai fost tare cu mararul
MISSEXY, dulcica foc Alessia! Avem si noi carucior ca al vostru (aprox.), tre sa avem si husa ca a voastra in curand, e pe wishlist
IRINUKA, pupam Partickutul smecheras!
MIRELA, nu stiu daca te ajuta, dar sa stii ca ai tot respectul nostru!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
gabivalceanu spune:
MIRELA, stai sa-ti zic eu cu sotu` meu: are grija de Ioana, ii da de mincare, o duce in parc, doarme cu ea in pat, isi pun costumele de baie si fac baie impreuna in cada, se stropesc, se alearga... O iubeste foarte mult si viceversa...
DAR! Cind am nascut, o zi a fost neaparat la munca, o zi a dat chef si a treia zi a stat si el 30 de minute cu Ioana care urla non-stop (de foame, am mai povestit eu). E, dupa juma aia de ora, s-a dus la geam (i-am zis ca n-o sa-l uit niciodata!) si mi-a zis: of, ce rau imi pare c-am facut copilul ista!
Apoi, acasa, vreun an-doi dormea in alta camera, nici nu s-a atins de ea, e ma rog, se atingea, o lua in brate, dar de exemplu nu i-a schimbat niciodata pampersul, n-a dus-o niciodata in parc, n-a culcat-o niciodata... Poate era si vina mea, ca eu le stiu/fac pe toate, nimeni nu face bine ca mine... In fine, m-am prins la timp, si-n momentele cind Ioana era vesela si destinsa ii lasam impreuna singuri... si uite asa s-a trezit tati din amorteala... acum o adora si sufera mai rau decit mine cind o vede trista sau bolnavioara... Asa ca... ce sa zic, curaj si implica-l pe tati din timp, atunci cind sunt momente mai bune. Nu te gindesti? E si el bulversat, sarcina ta a fost una rea, nu ca la altele, cu libidou crescut si chef de gogosi. Ba intii ai zacut cu mari vomitari, ba ai zacut de miini, ba, ba. Apoi, operatia, mulsul, copiii plingaciosi... poate e putin cam mult pt el, poate ca vedea altfel lucrurile, adica sigur, ha, ha, ca noi toti, isi imagina ca altfel va fi... Intelege-l si pe el, noi, femeile suntem mai puternice, ei nu. Asigura-l ca-n scurt timp va fi mai usor, asigura-l ca rostul omului in viata e sa faca pui, urmasi. Cind dorm flacaii arata-i-i. Arata-i ce minune a facut... Si tu, mami, cind nu mai poti, lasa-i pusi bine in pat si iesi pe balcon (fara ei!!!! sa nu-ti vina vreun gind, mie imi vine de 2-3 ori pe noapte cind ma freaca asta de lesin), respira, numara, bea un suc...
PUP!
Gabi
gabivalceanu spune:
ANKA, imi vine sa pling cind citesc ce baiat bun ai acolo... ca tu erai colegul meu de suferinta... si-acum m-ai abandonat si tu...
gabivalceanu spune:
ANKA, glumesc, mami, ma bucur zau! Nici Ilinca nu e rea ziua, e cumintica, sta cite-o ora singura si rinjeste la carusel, apoi sta la mine in pat si gongane... Nu ma freaca. Doar cu somnul, ca vrea in brate si se foieste toata noaptea si-n brate.
Gabi
gabivalceanu spune:
Hai ca umplu eu pagina asa de una singura...
Intrebare: mai e norul ila deasupra Romaniei?
G
anka-maria spune:
Asa... revin:
-legat de contraceptie: Intai sa explic situatia. Al meu sot le-a facut pe toate de la inceput, cot la cot cu mine. Toate, in afara de alaptat iar daca ar fi avut lapte cred ca facea o treaba mai buna ca mine. Zic asta, pentru ca omul se inhama la toate muncile numai sa nu-i refuz portia de
. Adica sa nu zic io "io le fac pe toate, sunt terminata, n-am chef". Drept care a tras cot la cot cu mine si isi cere recompensa o data pe sapt. Desi e frant de oboseala, desi io-s
in loc de
, trebuie ca altfel nu mai ma inteleg cu el. Drept ii ca in ultima vreme si io am cam tanjit dupa...in fine noi folosim preze, ca mie cu tiroida mi-e frica de contraceptive.
- legat de jucarii. Io le-am cumparat pe toate. Si constatare: d-aia nu mai poate bubu! Are 2 carusele Vtech, abia se uita la ele. Are salteluta de activitati, sta acolo 5 min. Are leagan, sta 10 min.
Se putea fara astea? Bineinteles! E mult mai fericit daca ii fosnesc io o hartie, daca ne jucam "uite mami, nu e mami", daca ii cant, etc.
E mai fericit cand ii fac bicicleta sau ii schimb pampersul.
Am luat toate draciile astea (ohoo, si cate o sa mai iau) pentru ca am banii si pentru ca-mi plac mie. Dar in nici un caz nu cred ca sunt indispensabile in dezvoltarea lui bebe. Cu putina imaginatie se pot inventa o gramada de chestii din cateva jucarii zornaitoare.
anka-maria spune:
gabi, io am mai vazut luminita de cateva ori si tot de atatea ori mi-a tras bubu caciula pe ochi. Deci nu ma declar trecuta in barca ailalta. Numai io stiu cat de fragila-i fericirea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
m-am adunat si eu pe acasa,acu astept sa iasa mireasa din baie(sotul)..sa fac un dush si sa aterizez pe pat.
per total a fost ok ziua..cam rece,cu dureri de cap pentru ca am plecat uda pe cap de la piscina...copii s-au balacit..noi la fel.
cel mai tare a fost ca doamnele de acolo au preluat copii si ne-au trimis vizavi pe amandoi...sa innotam impreuna ma rog,tati nu stie cu innotul,eu ma cam innecam de emotii si frica pentru copii ca i-am lasat acolo. mi-am facut sapte mii de reprosuri ca m-am dus 15 min alaturi..dar ei s-au distrat,Edu nu a mai plans deloc. insa a recuperat in masina.a tras un plans de vreo 10 min
Asa..Lori,felicitari pentru marar,bine ca-i in glastra
Mirela..ooof ma mami,te cred ca esti suparata,tot greul e pe tine si te descurci de minune,nu am cuvinte sa te laud sincer. asa cum spunea si Gabi,ai tras toata sarcina si acum tot singurica te descurci..esti o femeie tare puternica,jos palaria. mai descarca din ofuri aici la noi din cand in cand,te ascultam mereu si suntem alaturi de tine.din pacate prea multe nu putem face
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Sa-ti creasca sanatoasa Lori! (nu ala de pe craci, ala din glastra ![]() Mirela, mamica scumpa, imi pare rau ca ai un sot asa neintelegator care dupa ce ca nu te ajuta la una alta, te mai si supara! Daca e, da un semn ceva ca facem gasca mare si ti-l "aranjam" noi ![]() Te pupam dulce mamica eroina de gemenasi ce esti tu! ![]() Irina ~ mamica norocoasa de ![]() www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)